Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,291 Адказ
|
598,567 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
На жаль, там, відаць, менеджэры выдалі ў краму ўжо не працоўныя коды, таму яны і не актывуюцца, але ўжо разбіраюцца з гэтым пытаннем.
@faskal Маглі б і запытаць дэпазіт 40 к і адыграць х3 і толькі тады б вывелі, не факт што вывелі б пасля мін. депа
Штосьці скончыліся бездепы на хaнимани, шкада. Заходжу сюды ў надзеі іх убачыць.
У апошні час ніяк не магу адыграць ні адзін бонус. Проста ўсе слоты нічога не даюць, як у чорную дзірку ўсё. Бонусаў і так цяпер мала даюць, а ад іх і карысці ніякай. Сум, журба.
На той тыдні далі ў 1гоу казіно бонус-500р, адыграла, на балансе 5к. Спытаюся вывесці, а яны пішуць, што трэба зрабіць дэп на 5к і адкруціць х3. Дэпаў куча туды было, ні аднаго вываду, а ім усё мала. Вось вам і бонусы! Нафіг яны ўвогуле патрэбныя, калі з іх не выводзяць!
@lana888 класіка роялаў… Я так і бонус і дэп прайграў. Схема канешне знатная)
@archangel0701
так амаль заўсёды на бездэпы ў іх такая шляпа
так калі пагуляць хочацца як дадатковы бонус да депу норм
@olvlav так, амаль заўжды, але я не ведаю, як яны выбіраюць тых, каму сказаць, што патрэбны деп, а каму – не… Пры мне былі выпадкі, калі ў чалавека 0 депаў, а яму выводзяць без депа з таго ж проміка.
@lana888
Калі дэпы былі два гады таму, а потым адны актывацыі промакодаў, то так, запросяць дэп роўны бонусу. Бяз розьніцы колькі ў цябе там дэпаў было, галоўнае актыўнасць і дэпы МІЖ прома.
Калі ўвогуле актыўна гуляць, то пры высноўванні з прома нічога не попросяць дэпіць.
Сам правяраў і выводзіў з прома, нічога не прасілі дэпіць.
@lana888 яны яшчэ ўмудраюцца да гэтых х3 бонусаў прыпісаць)
Я з 1к, год таму прыкладна, на старце занёс 35к… Так падтрымка кажа рабіце 35к, і адкручвайце х3 на 70к) што роялі, што каты – клоўнскія ўстановы)
@max1ouz поўнасцю салідарны) добра што ёсць колы з вейджарам х0. Выгралі – і адразу выводзьце! Не гуляйце там.
@archangel0701 рандомайзер круцяць, з ртп 21%😁
@max1ouz ну магчыма гэта для прыцягнення новай аўдыторыі
@misha55
А вось не факт
Пасля чатырох прайграных дэпазітаў па 1к за два дні, заюзаў прома на 1к, адыграў – у выніку пры выводзе папрасілі дэпнуць і х3 раскруціць
@max1ouz перш чым промік юзаць нават той аднаразовы за 1к у роялях, лепш дэпнуць мінімалку хаця б, а потым паднімаць і выводзіць і без праблем выводзілі, калі, вядома, прамежак часу не паўгода:)
Няма ніякіх пасля дэпазітаў у бонусах?
@barondopampum у іх у тг групе звычайна публікуюць іх
@misha55 На той жа тыдні 15 к дэпаў было. І ўсё роўна папрасілі дэп зрабіць. Я ўжо з імі пасварылася ў падтрымцы. Напісалі, чакаць рашэння пытання. Адказ прыйдзе на пошту. Вось чакаю, што яны там вырашуць.
@motorv дык ты хутчэй бан бонусаў злавіш, чым новы актывируеш)
@lana888
Калі гэта сапраўды здарылася, дык чаму не падаць скаргу? Ты ж лічыш, што маеш рацыю і яны парушаюць правілы.
Калі гэта сапраўды праўда, скаргу вырашаць у тваю карысць.
Але нешта падказвае мне, што там выявіцца актывацыя, купа прома і дэпазіты не рабіліся. Ты не першая, хто такое расказвае, потым падаюць скаргу і выяўляюцца розныя падрабязнасці, пра якія гульцы чамусьці вырашылі памоўчыць.
@bodiart маё меркаванне што лепш увогуле не дэпіць у роялы) але гэта толькі маё меркаванне)
@misha55 Я пакуль чакаю адказу ад падтрымкі, а потым ужо буду думаць, як паступіць. Нічога падобнага, дэпы былі і прамо толькі два актывавала ў іх.
@samson1993 На дзіва – не. Знаёмаму выводзілі 20к (макс вывад з такога бонуса) пасля дэпa ў тысячу, які ён адкруціў. Не ведаю, як гэта працуе, напэўна пашанцавала
Тут хацела купіць на Латесте бонус на 1гоу, але ў умовах напісана, што рэгістрацыя павінна быць ад Латеста. А я рэгістравалася ад стрымера яшчэ ў тым годзе, таму тут набыць тавар у іх казіно не атрымаецца.
@lana888 збірай на гарэлку! лепшай прапановы на рынку НЕМАЕ!