Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,298 Адказаў
|
598,740 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Хто ў курсе, дзе апошнія дэпы на джой і ікс шукаць? Раней паўсюль выкладалі, зараз х.й знойдзеш ці не паспее…
Усім прывітанне, брала бонус на водку, першы раз доўга залічвалі, тыдзень. А наступныя разы, за 1-2 дня, ну і ўвогуле самы як па мне топ бонус волка і Рио))
@archangel0701 Так трэба яшчэ напачатку задэпіць у Водку, а потым ужо збіраць на бонус. Зараз, калі вывесяць з 1гоу, то туды задэплю. Паглядзім, як яна цяпер гуляе. Бо я ў маі там гуляла апошні раз, так усе депы з’ела.
@lana888 да і зараз таксама ўсё жрэ і жрэ Водка
@nikolay_ Не, цяпер іх няма нідзе. Раней хаця б у падтрымку можна было напісаць і папрасіць. А цяпер яны адказалі, што больш не даюць. Бо ў іх цяпер новая палітыка бонусаў. Гэта я пра Ікс. А пра Джой не пыталася. Паспрабуйце напісаць у падтрымку Джоя і папрасіць паследэпны прома, можа пашчасціць.
@nikolay_ у тэлеграме стрымер Федзя-бот часам выкладвае
ён на ікс дае часта последепы 500 руб і яшчэ на іншыя
@nikolay_
сёння дэшыфроўкі чакаю, сюды кіну як будуць
@nikolay_ А яшчэ! Забыла, сёння ж Дэшыфроўшчыкі ў іх будуць на тг выкладваць. Там ёсць шанец паспець, там 100 актывацый даюць. Але Дэшыфроўшчыкі цяпер кепскія сталі ў іх, стаўкі капейныя і нічога не даюць. Але зноў жа, можа пашанцуе і нармальна дасьць.
@nikolay_ у тг joy coins і promix мабыць так. Цяпер яны толькі раз у тыдзень іх выкладаюць.
@banner1 Хто такі Федзя, дзе яго шукаць? Як называецца канал? Бо я пыталася, хто стрыміць Ікс і Джой, дык ніхто не адказаў. І на YouTube таксама толькі роялы стрэміць.
@lana888
FTRUB4UXGC4AU
🤜 KDJFEBDGGVKVE
🤜 POTJ3TIDOMWEY
🤜 CAOBYHRHZHAOW
🤜 BBPA3FOWDFAJU
🤜 AHHHQUQ6CP6PS
🤜 LY2GAB5COC7CS
🤜 W4I3IJSPFT7I2
🤜 YYHWN7VTYP6NE
🤜 GZIKSS7PQHHE4
паспрабуйце гэтыя на ікс
@lana888 сабакаludogizn гэта тг
@archangel0701 Іх трэба карауляць, бо там цяпер усяго 50 актывацый. І ўсяго 10 спінаў даюць. Але! Мне адзін раз гэтыя 10 спінаў у Алімпусе накінулі 4к.Еще прыкольна, што там адыгрыш усяго х10, а гэта вельмі лёгка адкручваецца. Я вывела ў той раз 8к.
што ў каго-небудзь атрымалася ?
@banner1 А гэта коды на фрыспіны, ці на спорт? Я бяру толькі фрыспіны, бо нічога не разумею ў стаўках на спорт. Дзякуй, за спасылку на стрымера.
@lana888 + дэпіць трэба, а інакш яны проста заблакуюць бонусы і паперсі рамемы, коінсы, проміксы…
@lana888 500 рублёў вагер х1
адыгрыш за бонусныя , але канешне не бездеп а последеп
@archangel0701 У мяне ў казіно Ікс дэпав на 4,4кк😁. Я амаль толькі ў яго ўжо 11 гадоў гуляю. Таму мне дакладна не заблакуюць падарункі.
@lana888 афігенна а колькі вывадаў ?
@banner1 усё мёртвыя …
@banner1 Вывадаў 2,2кк. Так усё – можна тут флудзіць! Зараз Наталі нам па галаве дасць! Прабачце, калі што, Наталі.
@lana888 так, казіно старае. Памятаю яшчэ, Меллстрой яго стриміў, калі толькі пачынаў кар’еру стрымера