Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,312 Адказаў
|
600,659 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@pokerface Хоць бы да вочнага ўрача, я не разумею моманту – навічок ты ці не, але ж напісана без абмеркаванняў…
А нічога, што ў тэме Бездапазітныя коды напісана што БЕЗ АБМОВАЎ або вы сляпы, таварыш?
Усім прывітанне. Хто сёння купляў бонуску ў Martin казіку? Вам касар налічылі або паднялі бучу ў саппарце?)
Па факце паінты патраціў, а мяне кінулі
@lansmeister я больш чым упэўнены, што адміністрацыя Латэста парэшае ўсе пытанні. Напішы ў падтрымку з тэлегі.
@lansmeister да кароче гэты бонус, спачатку налічылі нейкія фрыспіны, потым зноў тое ж самае, а ў канцы сказалі трэба верыфікаваць аккаунт, каб атрымаць гэты бонус, бо ён ад стримера, кароче паслаў іх на х….й і зачыніў акк цалкам без аднаўлення
З гэтымі прома заўсёды былі такія ўмовы, і тут таксама – вы што пры куплі тавару не чытаеце інфармацыю?
@fortovui табе рабіць няма чаго – купляць гэты бонус😏 Цяпер у телеге па чатах поўна гэтага барахла: 1000 з кепкай, 10к😆.. Роялам лепей бы фрыбэты ў краме прадавалі для спорту, чым гэтыя тысячкі.
Афігенна! навошта яны ўвогуле такое ў краме прадаюць🙈🙈🙈гэта проста фініш, я і не ведала, і гэта з улікам таго, што гэтыя манеткі яшчэ назбіраць трэба, пісец
@evi1queen вось😏 Я ж і пішу бредятыну😆 Лепш бы рэальна фрыбэты прадаваліся замест гэтых тысячонак😂
граў хто ў ybets апошнім часам? я так зразумеў, у іх цяпер толькі VPN, люстэркаў няма
ybets2тчкio
@glassman не, гэта не, правайдэр ужо ўсё ўшатаў
@evi1queen
паважаная – так Вы чытайце ўмовы перад купляй – або вы ў вашай Пятёрочцы таксама гнілую бульбу купляеце – гэтыя бонус -коды ў нашым краме па мін. вейджару – гэта ў Ваш бок 𝕄ℝ.𝔾ℝ𝔼𝕊ℍℕ𝕀𝕂
@ident ты дакладна чат чытаў? Не памыліўся? Акуляры надзень.
умовы ні хера не чытаюць – і пішуць абы што
@ident прыкінь ты таксама чат не прачытаў і пісдзіць тут🤣
@animus640
Я чытаю апошнія топікі – мне што больш рабіць няма чым, як усю галіну чытаць)))
@ident твой адказ не мне адрасаваны) Я наадварот асуджаю такія бонусы, яны нелепыя.
Вось @fortovui чалавеку сумна – выкінуў паінты на вецер, купіўшы гэты бонус 1000😆 І не пракруціў іх, і акаунт заблакаваў😏
@pokerface чота не магу іх у тэлеграме знайсці)
@animus640 Я на новых роялах заўсёды спачатку цалкам верыф праходжу ўсяго, потым дэпаю пару тысяч, адразу кідаю скрын плацяжкі і калі ўжо ўсё зусім праверылі – гуляю, ну а потым юзаю бездэпы, здаецца тады выводзяць без праблем)
@maliteg менавіта
@maliteg я таксама так роблю) І праблем не было. Ні разу не прасілі нават зрабіць дэпазіт роўны адыгрышу пасля бонуса)
людзі добрыя, каля тыдня таму чуў, што ў я роялов новая шаражка выходзіць, не падкажыце, як гэтае цуда называецца?