Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,840 Адказаў
|
573,190 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@dmitryivanych95
А ў цябе атрымалася вывесці з Хоу бездэпазіту ці абавязковы дэп?
@artem2801 што не зразумела? Халява скончылася, пару дзён пакармілі, хопіць, цяпер дэпазіты падавай.
@artem2801 калі дэпазітаў не было, то дэп у любым выпадку патрэбны, я 4 прома забраў, ніводнага не адкруціў.
@dmitryivanych95
Я зразумеў. Ты выводзіў што-небудзь з гэтага праекта?
@dmitryivanych95
Тое самае ўвогуле – 0 прома((
@artem2801 выводзіў, калі вериф прайшоў , то яны галаву не ебуць з выплатамі, і прылятае хутка.
@salyeri *я, даўга будуць выводзіць, думаю) судзячы па акне “зараз выйграваюць”, я там нават 10к не бачыў)
Але добра
@yaroslove У іх 50-70к вывесці – гэта цэлая праблема, я хз, як яны такую суму будуць вывозіць, у хай-казіно тое ж самае, часам гуляю і баюся ў іх больш за 100к унесці, пытанні ў галаве: выведуць ці не 🤦♂️😁
Учора ў тэлеграме быў промік у сука-казіно. Хто паспеў? Прыкіньце, я паспеў актываваць промік… а сёння нават адграў яго. Было на балiку 5000 рублёў і я працягнуў гуляць.. і, канечне, як заўсёды, сука мёртвая – і вывёў на піастру толькі 4000 рублёў. Але нармальна – на шарика 4к замуціў. Дзякуй, сука!
@tarik198025 я з проміка ў Барбароссе зацягнуў занос на 11500 па стаўцы 10 руб, потым адыграў за 3 хвіліны купляй бонусаў, на рахунку было 23К, атрымаў 5К на рахунак, працягнуў гуляць і усё зліў… Як толькі адыгрыш скончыўся і пачаўся рэальны баланс слоты як адрубіла, у 12 штук зайшоў, усюды жор мінусавы
@z1vert выводзіць трэба адразу ж, тут вялікага розуму не трэба, каб зразумець, што гэтыя бонусы – замануха для депа, на бонусны слоты будуць гуляць – далей сліў у 90% ,сам не раз так абпальваўся, больш так не раблю,калі сума пасля адагрышу каля справы і блізкая да максімальнай з гэтага бонуса
@tarik198025
Ніколі б нават не мог падумаць, што слова “сука” будзе ўжывацца з такой удзячнасцю)
@ewgen99 які сэнс 5К выводзіць)
@tarik198025 да хопіць ужо, многім увогуле тут флудаваць ((
@z1vert а які сэнс тады ўвогуле гуляць на гэты бонус праз 5к?) я б у такім выпадку вывёў, ну ці ў лайвы пару аллінаў і 20 вывёў, але ні ў якім разе не слоты
HYPEVIPIGQWT Хайп 50 фс
Куды код?
@dinam1tka
30 секунд і ліміт)
Хутка не паспеў … Можа яшчэ хто ведае і скіне ?
Памятаецца, я мог актываваць нават коды з хайпу тыднёвай даўніны, а тут адразу ліміты(
@z1vert камусьці і пятак і бездэп вывесці па кайфу)
@ewgen99 )) дак ужо прайдзена я ў курсе
У момантах я і 2к вывожу, калі трэба, напрыклад) (з доўгамі ў лям).
@salyeri
у такіх казіно лепш па-вялікім не круціць,могуць кінуць з выплатай
@slon975 да зараз нідзе нельга рызыкаваць, у скрыптовых занясеш 5% – вывесяць, у ліцухах зжэруць і не паперхнуцца, кругаварот гоўна ў гемблінгу.