Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,846 Адказаў
|
573,274 Прагляду
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Па-хорошаму пыл паменшыць з гэтым справай, па-рознаму ўсё пагаршаецца, RTP, ліміты, вэрыфікацыі, выплаты тыднямі.
Эх, памятаю 6 гадоў таму, мала провайдэраў, слотаў, купных бонусак, гульня ў задавальненне яшчэ была, бо і занесці та як след. А зараз…. людзі гуляюць на вялікія сумы, нават звычайныя.
@dmitryivanych95 Так гэта Г с ліцухой быццам,проста у іх абарот пула і гульцоў мінімальны,там рэальна небяспечна заносіць такія сумы.А пра скрыпты , неужэлі ўдзельнікі дадзенага форуму ўсё яшчэ гуляюць у скрыптах 🤠 ?
@yaroslove
Яшчэ дадаць да гэтага, што блакуюць карты, і хутка можна ўвогуле забіць хуйца на казіно, і піздзяць на завод зноў
@slon975 ну, мне, як інваліду, завод не пагражае))
да і карты, як ні дзіўна, ні разу не блакавалі, хаця я не прыхільнік крыпты і не карыстаюся ёю. (можа, проста не было мільённых выйгрышаў)
@nazim666 так, канешне, гуляюць, толькі на халяву.
@yaroslove банки думают что тебе пенсия приходит
@yaroslove
мільёны наогул хз як перакладаць з крыпты на карту, адразу палец з боку банка ды яшчэ і падатковая падключыцца. Я вось хз як там стрымэры абнал робяць, ну толькі калі наяўнымі замаўляць або крыптамат, але там камісіі ёбануцца
@dmitryivanych95 ага) асабліва калі бываюць моманты каля 10 пераводаў у дзень, як і паступленняў ад людзей)
@slon975 во во, па сутнасці тое ж самае, што і депаць \ выводзіць па сбп у каз, толькі без галаўнёў і камісій крыптакошыляў.
П.С. зараз выкарыстоўваю Яндекс пэй ( не верифицированный на полную, до второго уровня поднял и хватит), Юмани яшчэ ёсць стары, для перакодаў у каз і норм.
@slon975 да, а з каза не падазрона? Якая розніца – што з крыпты, што каза за лям заблакуюць, з крыпты больш бяспечна
@dmitryivanych95
Па казі зразумела, я ўвогуле толькі крыпту юзаю, але мне цікава, як выводзіць буйныя сумы без блакаванняў па фз
@yaroslove/
Што там на Яндэкс Пэй якія ліміты?Юмани вроде адлятае зараз таксама хутка
@slon975 праз цупіс карыстаюся ад бк. Пакуль жывы
@slon975 зараз там што‑то зменена, трэба ў падтрымцы ўдакладніць, ёсць такі ўзровень, як у мяне ( па сутнасці як Ківі ў мінулым, да мяне не прыкапацца)
![]()
Медыя ад удзельніка@dimasiaaa1922
цупис гэта афіцыйная кантора,там усё роўна,там і на звычайныя карты выводзь колькі ўлезе.
@slon975 я чота не разумею, а там СБП ёсць?
Цупис жа таксама блочыць, калі не граць у іх бк
@yaroslove ёсць
Ну ў мяне цупіс вэрыфікаваны, калі што, будзем ведаць.
@slon975 не праверыш не даведаешся)) я адной аперацыяй 200к вывеў, усё было нармальна
@dmitryivanych95, ну тут у каго як
“ГАНС” Рашыў дакопацца)
@endo0 не трэба прыстаўляцца да нашага Ганса
@olegpetkin Я разумею людзей, якія ўспрымальныя, але ён таксама пургу нясе. ІМХО