Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,846 Адказаў
|
573,274 Прагляду
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@caterpillar
яны маладцы, учора, здаецца, криптобосс быў проміком) усе казікі будуць у промо пхаць)
@lana888 гэта па ўсёй сетцы так уключаючы BONS. Калі нават вывядзеш шмат з дэпазітнага бонуса. Па ўсёй сетцы бонусы заблакуюць🤣
Цяпер, здаецца, паўсюль патрабуюць дэп.
@animus640
Дык не..я не ўсюды,бывала такое: заблакіраваў рамен бонусы пасля вываду і казіно Ікс, дзе ўвогуле не граў, астатнія ў парадку
У каго-небудзь ёсць промікі на Рамен ці Джой?
@z1vert
ў 4 раніцы наўрад ці
Сапраўды пайшло, так пайшло))
@salyeri ліш бы вывелі без мазгаёба
@z1vert ну сваю рэпутацыю падпсуць… а я моцна не абяднею)
ну пакуль да іх няма прэтэнзій… па малых сумах вывожу.. мяне ў прынцыпе задавальняе
@z1vert ну сабе ж рэпутацыю падпорцяць, а я моцна не абеднею..
але пакуль быццам усё норм, прэтэнзій не маю..
вывожу па маленькай суме…
@z1vert пакуль усё норм,..
па маленькай суме вывожу, галоўнае не прайграць усё назад)
Учора ў чарговы раз расчараваўся ў бітстарзэ, прыслалі прамо 200% да дэпа, 100$ зарадзіў на 300 катал, за 30 хвілін баланс апусцеў, куды толькі не заходзіў, аддача 0, выбіў два бонусы – адзін у выглядзе Вест новом даў 16$ і ў белатрэ не памятаю што за слот, коратка па 0.60$ дала 1$
@animus640 ну bons як раз і не заблакавалі бонусы, дэпал пад працэнт 4к адыграў 40к на вывад, а а джой дэпнуў 2к 20к вывеў, пахожа, блок бонусаў прыляцеў
@animus640 bons якраз не заблакавалі, дэпал 4к пад % вывёў 40к, на джой дэпазіт 2к 20к вывёў, адразу заблакавалі бонусы
@salyeri галоўнае грошы з карысцю патраці! 😉
@dmitryivanych95Я ў свой час у ім разачараваўся і заблакіраваўся назаўсёды. А ў чым быў сэнс, усё роўна гуляць не перастаў, толькі ў іншых месцах, дзе з аддачай таксама не ўсё ў парадку, а ў плане надзейнасці яшчэ можа быць горш чым у BitStarz.
@salyeriпрывітанне, давай выводзь усё, хоць зразумеем, давяраць ці гэтаму праекту ці не?! Віншую з заносам
@crecer ну я ў шоку што творыцца з битсом, ну ўвогуле не працуе, яшчэ і пг софт прыбралі, там хоць як-небудзь можна было падняць
@dmitryivanych95
Маладзец!
У каго-небудзь ёсьць ёсьць свежы промо на Хоу моней?
@artem2801 скончылася халява
Ці на што-небудзь іншае
@dmitryivanych95
Што?