Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,567 Адказаў
|
611,353 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@goldking_Пры тым накапліваюцца. Я адзін дзень не зайшоў, на наступны 2 было:) Вечарам прысылаюць паходу пасля 17.00. Тры штукі і пакуль нічога не адыграў. Не пашанцавала паходу:)
Раскажы гэта камусьці іншаму)) Асабліва тым, хто гуляе на Покерке))
Ну а з іншага боку ты правы, я ў покеры выйграю і ўсё ў слоты і стаўкі спускаю. Праўда, ПокерОк больш падобны на простае казіно, а не рум, што я там толькі за 2 гады не бачыў))
у Lucky Friends хто-небудзь гуляў на рэальныя, выводзілі? вэрыфом мазгі не робяць? а то 150% на першы дэпазіт даюць
Там дасылаюць роўна праз 24 гадзіны, гэта адбываецца сістэмна – у кожнага па-рознаму можа быць, пры тым нават геалакацыя мае значэнне.
@seven_mars прысла́лі на пошту таксама 10 фрых, але акаунт пусты, ваяю з саппортам, яны тупыя, закрываюць чат, усе скрыншоты скінуў, цяпер просяць пераслаць ім ліст, сказалі, што адкажуць на пошту, але нешта мне падказвае – гэта кідалова…
Сябры лудоманы, сорры, што оффтоп, хто ў тэме…
разве еверум і рэдстар тыпа адна кантора? Хто-небудзь бачыў іх перасячэнні?…
між іншым там адзін унікум мне промікі кідаў у чат start01 і start-01 праверце каму не лянуецца, можа ў каго і спрацуе… у мяне не спрацавала, ён сказаў што ўручную фрыхі дадаў, іх таксама няма, карочэ ў канцы дыялога папрасіў пераслаць ім паведамленне…
Усё гэта чуткі! Проста я чуў, што адзін з мэнэджараў Рэдстара ўвёў базу гульцоў і стварыў Эверум (але і тут бабка на дзве казала).
@diggidondon а з чаго ты ўвогуле гэта ўзяў? быццам і побач не было такіх размоў… выплыла б гэта даўно ўжо
@goldking успомніў, то ці на гэтым форуме, то ці на іншым, прадстаўнік Редстара ладзіў конкурс “тыпа куды ён ідзе працаваць”, правільны адказ быў – у Эверум)))
На гэтым быццам не бачыў. Ну магчыма з-за гэтага чуткі і пайшлі, а можа сапраўды стварыў Эверум, ну прынамсі толькі перасячэнні па базе гульцоў могуць быць, а так увогуле ніякай сувязі.
everum і vibe казіно па ходу адна кантора,афармленне падобнае і туры тыя ж самыя)
@babay29 на Неверфолд гэта было сто гадоў таму
@dimagrig ні разу не рабіў, кожны дзень даюць
@nikolay_п зразумеў вас я чаму быў зарэганы даўно там і чаму не гуляў пару дэпазітаў што ці быў не спадабалася і ўсё
@Appolo так, цалкам з табой згаджаюся – першае маё анлайн-казіно было чыста Microgaming накшталт Gold Fishka толькі замежнае: з 20 баксаў за ноч я там 8000 к баксаў накаляціў, сярэднія заносы 100, 500, 900 баскаў, бонусы практычна заўсёды выпадалі, жывыя апараты былі – калі хоць і зліваў, дык хоць гульню бачыў, а зараз дэп 5 хвілін – балансу няма за…ись гульня
Смуродзіць ад гульняў
@aslanbeko betunlim8 кам
@Appolo Можа, магчыма дамовіцца, калі ён не выкарыстоўваў бонусы і дэпал са сваіх рэквізітаў. Папрасіць выдаліць лішнія акаўнты і пакінуць толькі 1
@pashenm94 мне таксама прыслала, толькі дзе іх шукаць? Па спасылцы нічога няма
@nikolay_Вось гэта навіны. Прычын не бачу, але рашэнне канчатковае 😀 Ну клоўны, за такія мувы – гульцы разбягуцца, а гэтая шарага загніецца. Што творыцца, жах.
@1deposit я на winz не знайшоў люстэркаў, Вини карыстаўся
@vitaldeluxe так гэта не люстэрка. Люстэркаў я не знайшоў, праз Віні хадзіў
@1deposit winz1 me можа без Віні зайсці, а можа бясконца загружацца, тады толькі Віні дапаможа
@vitaldeluxe ужо)) казіно абеднелі ўсе мы бачым гэта, як раней няма выйгрышаў)
@dmitryivanych95 ды адмазкі і не будзе зразумела😅 казіно ўжо не грае як раней)) думаеце нешта там аднавіцца і вернецца?)