Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,605 Адказаў
|
612,402 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@kobrra13 Што хоць у коле выпала?
@dmitryivanych95 Да, заўважыў, што ў некаторых конторах без VPN яго перасталі пускаць, аказваецца вось яно што, ну і па пушу асабліва не сумаваў, таксама і хаскав, хоць правайдэр мне асабіста падабаўся, калі гуляў, канешне…
@nikolay_ а я трошкі сумую па пушу, Диномолис і бамбук, на водцы бывае заходжу, рэдка, але метка, але толькі бамбук дае, а Диномолис увогуле мёртвы
@kobrra13 прывітанне 😉 падкажы,я там шукаю гэтую кнопку галасавання? Усе краіны перабраў – няма яе!
пытанне не па тэме: тыя, хто карыстаецца ботам латеста, у вас выдае люстэркі казіно? з ночы зусім не рэагуе, спрабаваў уводзіць розныя казіно
@ewgen99 Увайдзі з іншага ака і прагаласуй, а потым проста ў пошце спасылкі памяняеш і ўсё, там па якіх‑то правілах можна галасаваць адзін раз, ( за час падзеі) было таксама…
@nikolay_ ага. Таксама 24 гадзіны налічвалі, нядаўна прыйшло паведамленне, што тікет закрыты. Ніякіх “колеса”, канечне, няма, напісаў зноў у падтрымку, сказалі, што перададуць. Ахвотна ў гэта веру, ахах
Для галасавання на аск уключай впн Аўстрыя , і зможаце прагаласаваць за winz
@dinam1tka мне начислили колесо, через сутки, но там 50 ФС(минимум из возможного)
@z1vert так мне па сутнасці таксама налічылі, але яго няма. У падтрымцы напісалі, што пераправілі запыт, але новага тыкета я так і не ўбачыў. Магчыма проста адфутбалілі, пазней яшчэ раз напішу
@babay29
Такая ж праблема.
Можа хто падкіне люстэрка на winz
@1deposit winz кропка io
@kirasof дзякуй, зразумеў
@goldking так, толькі калі гэта адзін раз, а не ўходзіць у звычку! Калі слова “прабачце” ачышчае чалавека цалкам.
пайшоў да суседа, зубы выбіў, раніцай папрасіў прабачэння, ён табе – мужык, праз дзень зноў выбіў, зноў прабачыўся, праз тыдзень ужо думае: пайду зноў выб’ю яму, ён жа дурэнь, раніцай скажу прабач, усё будзе нармальна!
Так што ders у чымсьці правы, а дакладней – ва ўсім! Прабач, Саша, але я падлізвацца не магу, як думаю – так і пішу!
Я ўжо ў адчаі, вось ужо год напэўна няма заносаў і ў вялізным мінусе, проста нідзе не гуляе чытаю форум нідзе ўжо не занясці? А калісьці лёгка 100_200к было напрыклад у тых жа буях/ вавада зараз жа год ужо нічога няма выйгрышаў проста мінус…201560562349 піастр прабую адыграцца але ўсё дарэмна гэта толькі ў мяне так? ?
@MartaMarta21 ахахаха, нахабства – другое шчасце
@MartaMarta21 табі трэба завязваць з казіно, а не спрабаваць адыгравацца
У онлайн-казіно Videoslots яшчэ хто-небудзь гуляе?
Раней было папулярным
Нагласць) Н-да першы раз напісала, дзе ж тая нагласць??? Або вы прыдумаеце, што хтосьці грошы пералічвае😅🤣 такіх няма тут усе сядзяць і чакаюць бездэпазітных бонусаў як і я
@vitaldeluxe як жа жорстка губіць пагоня за адмазкай, толькі і жывеш з думкай у галаве, што зараз адмажэ, у мяне так да разводу дайшло, калі развёўся – спынілася мяне. І праз паўгода пайшло-пайшло паціху-паціху, зараз зноў пачалося, зноў падштурхнуў сам сябе, цяпер толькі бонусы з Латеста, пакуль усё не адновіцца.
@dmitryivanych95 даўно ўжо толькі на бонусы…
@MartaMarta21 @MartaMarta21 гэта завулаваная просьба скінуць табе бабло на піастр?
У іх ёсць чароўны праход , ёй проста трэба даць камусьці прайсці і будуць грошы на гульню
@aslanbeko а ў Армян адно ў галаве:))) збочанец:))))
ці гэта я так падумаў, можа я збочанец:))) , а Асланбеко меў на ўвазе нешта іншае:)))
Усім удалых выхадных і вялікіх заносаў