Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,587 Адказаў
|
612,142 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У Леоне 100 фрых было ў маднэсе з адыгрышам у ім жа, упершыню такое адкруціў, але як звычайна не без аблома)) на рэал трэшка выйшла, хоць і на тым дзякуй)
@goldking Цалкам рэальна?) Падкажы сакрэт, хаця б з якога слота разгон узяць. Для мяне нават у катоў лягчэй адмыць.
@seven_mars адыгрывай у спорце ва-банкамі, каэфамі 1,5+ і будзе шчасце
Гуляй спачатку ў слотах з высокай валацільнасці, якія могуць нармальна насыпаць, прыкладна Hacksaw па стаўцы так, каб было прыкладна 400 ставак. 4-5 слотаў разгон
betunlim далі 30 фрыспінаў, набіў, самі бачыеце колькі, прайшоў у бонусе цалкам да x10, пералічылі бабкі на рэальны рахунак, з бонусных цяпер буду адыгрываць
@ewgen99 адыгрыш з бонусаў, але зліў усё ў момант
Прыйшло на iwild
Што там на покердом апошняе было?
Ці ёсць апошняе прамо на Х казіно? Дайце, калі ласка (
Усім добрага дня, дайце, калі ласка, хто-небудзь спасылку на бетунлим
@aslanbeko_betunlim284 com
Дзякуй
@gans2115_Я таксама ўчора ў 21.00 атрымаў. Адправіў ім скрын ліста зараз у чат, а гэтыя ушлёпкі кажуць, што:
На жаль, адміністрацыя вызначыла, што гэты бонус вам недаступны. Для атрымання дадатковых тлумачэнняў, калі ласка, звяжыцеся з KYC.
Я там верифицирован і выводы были кажу, што тут да аддзела “KYC”. Увогуле, хітрыя хлопцы.
трэба камусьці на піастру 500?а то не магу вывесці нават праз бяспечную здзелку
201557643909 калі можна мне.
@zzz122 па промакоду ці персанальна паслалі?
@redsmol67 дэpні лепш
@redsmol67201520983785
У Betunlim па прамакодзе ў мяне спрацавала, але дало ўсяго 170р) Большага ад іх я і не чакаў:)
Што за промакод?
@rustik41_N6FXPZ
@rustik41 хутчэй за ўсё той, што ўчора ў тг быў.
@sahya5 Дзякуй, спрацавала!
@sahya5 таксама спрацaваў. адыгрыш за бонусныя, я так разумею?
@lexa2000_Так, за бонус таксама можна мыць)