Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,035 Адказаў
|
582,022 Прагляду
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
А круціць будзеш? 😂 мне цікава, што яны зробяць 🤔
🚨 Як атрымаць бонус 500% на першыя чатыры дэпазіты?
🌍 Рэгіструецеся ў Міжнароднай букмекерскай канторы: https://refpa3740576.top/L?tag=s_2781345m_355c_&site=2781345&ad=355
Па промакодзе 👇
P8080
🎁
(Бонус да 500% на дэпазіты)
1️⃣ дэпазіт: 200%
2️⃣ дэпазіт: 150%
3️⃣ дэпазіт: 100%
4️⃣ дэпазіт: 50%
💰 Уносіце дэпазіт і вам налічваецца бонус у 200% / 150% / 100% / 50%
👉 💡Гэта значыць, калі вы ўносіце 5.000₽, на ваш рахунак прыходзіць 15000₽ / 12500₽ / 10000₽ / 7500₽
так я ў аккаунт не магу ўвайсці, як я магу круціць…
З лішнім нулікам гэта іншае, трэба ж разумець Колян😁 дэпы прымаць падабаецца – плаціць за свае касякі не падабаецца🤣
Я прапаную масава іх заабузіць скаргамі на ўсіх рэсурсах, толькі разам мы сіла, а паасобна нас выціраюць нагамі… І працягнуць, гэтае прома таму пацверджанне…
🚨 Як атрымаць бонус 500% на першыя чатыры дэпазіты?
🌍 Рэгіструецеся ў Міжнароднай Букмекерскай канторы: https://1wzyuh.com/?open=register&p=9zzs https://1wzyuh.com/?open=register&p=9zzs
🎁 Пры рэгістрацыі ўказваеце Промакод: GO1112
(Бонус да 500% на дэпазіты)
1️⃣ дэпазіт: 200%
2️⃣ дэпазіт: 150%
3️⃣ дэпазіт: 100%
4️⃣ дэпазіт: 50%
💰 Уносіце дэпазіт і вам налічваецца бонус у 200% / 150% / 100% / 50%
👉 💡Гэта значыць, калі вы ўносіце 5.000₽, да вас на рахунак прыходзіць 15000₽ / 12500₽ / 10000₽ / 7500₽
Бяссільна з імі змагацца,усюды зялёнае святло
Сказалі, калі сам не згодны выдаліць гэты бонус, разблакіроўкі не будзе…
А дзе можна размясціць рэкламу і бонусныя промакоды?
Дзякуй, усё працуе, даўно хацеў паспрабаваць гэтае казіно!
На спінах дала бонус, на ім рэтрывер, нічога не накруціла, я нават не зразумеў сэнсу гэтага слота!
З 220 у выніку накручанага падняў да 1к, будзем спрабаваць далей, нармальны макс кэшаут 100$
Пішы скаргу тады, паглядзім, чым яны будуць аргументаваць блакіроўку. Гэты бонус па сутнасці не прычына для блакіроўкі, з тваёй жа боку ніякіх парушэнняў па сутнасці не было.
Калі б фрыкі далі 100 баксаў то так, а па факце атрымаеш тое, што навалілі фрыкі, канвертацыя х1
Ну а ў чым тады праблема?
тут ужо ёсць скаргі, ідзі пішы, канешне, паглядзім цану гэтай вавадзе
вось BitStarz выплаціў усім з-за сваёй памылкі і нават не моргнуў
Там шансмашына 40, я па 40 капейкаў гуляю з пад’ёмам- набіваю пакуль:)))
Я трохі засмуціўся, што адыграў і ў мяне зноў стала х1, але казік непрымальны і я зноў падняў да 1,5к. Нармальна. Наступны дэп сюды, адчуваю, паляціць:)))
а далей можна павышаць пасля канвертацыі?
А вось гэта я хз, лепш у падтрымцы ўдакладні
У кожнага свае прычыны для знаходжання на форме, вось і чалавек Г сябе знайшоў, выспаўся пра-с р а л с я і вось ён намаляваўся… 😂
раз на тыдзень трапляю ў прызавыя ў ім ці Вайбе, даюць 10 фрыспінаў – заўсёды 0 або 10 рублёў, адзін раз у год з гэтых 10 фрыспінаў накінула бонусам каля 500 рублёў, здаецца
Я там спачатку таксама думаў, што ў казку трапіў. Бяздэп быў таксама, куды не зайду, усё гуляла. Але праза жыцця неўмольная) Там раней верыф доўгі быў, праходзь загадзя
Трэба назбіраць хаця б 3 тысячы. У мяне зараз 1200, нельга ж іх выводзіць :))) Хоць я гляджу на піастру з 500 вывад…
так там можна павышаць суму пасля канвертацыі?
Пасля канвертацыі-лічы, што зрабіў дэпазіт.
А куды адміны глядзяць? Чэл бязасноўна ляпае дизы і ім пафіг? А мне за флуд папярэджанне ўпаялі)