Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,035 Адказаў
|
582,073 Прагляду
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вавада нават перастала выводзіць, адменяе вывад і толькі дэп вяртае
Аааа, вось у чым фішка, хто-сьці зайвы нолік прыціснуў пры стварэнні бонуса🤣🤣🤣
Хм, мяне не заблакіравалі, але я і не адыграў)
Яны толькі вяртаюць дэп. Я таксама пакуль не рызыкаваў. Ды і аддача ў іх такая сабе:)))
Рэальна вярнуць дэпазіт, калі зліў усе бонусы?))
Вавада, канешне, закончанае кантора недаразвітых. Я заліў раніцай 2к, пасля таго як тут у тэме спытаў “ці прыліпне бонус”, ну і пайшоў адбіваць радасны з 12-ю тысячамі на балансе. Адразу нахапаў Мінотавра па 60 р на х1180, сяджу-пержу радасны на балансе 70к+ вечнадрэўяных. Бонус міецца, капейка мутіцца. Набіў у піку ў выніку 103к і адмыл 41% гэтага бонуса за паўтары гадзіны. Рашыў змяніць слот і перайсці ў Ноулімит, і тут опааааа…..
І зніклі мае мільярды… І да саппорту ўжо гадзіну не дабрацца. Тупа з разлогіна не знаходзіць аператара. Абідна, блін.
Праз чат:))) Я думаю ўвогуле хто нават свой дэп зліў, магчыма будзе вярнуць праз скаргу, складзеную тут. Раз яны так гуляюць:)))
Праиграныя ўжо ніхто не верне
А, ну калі не паспеў пагуляць, можа і вернуць)
Гэта праз чат можна зрабіць:)))
Дык ну ок, усім удачы ў вяртанні) я ўчора дэп рабіў пад гэты бонус, учора і зліў. Вяртаць няма чаго)
Пакуль невядома, ніхто яшчэ на іх не катаўся з нагоды гэтага шумнага прома:)))
Не падкажаш спіс казіно куды лезе гэтае прома ?
Прома: KZ34
betunlim там раздупліўся з сваім промакодам, 20фс з рэальнага і бонуснага можна
Ты сам падумай, ты ўнёс дэпазіт, актываваў бонус, усё праліў. Хто табе што павінен вярнуць?
Не заходзіць у мяне
У мяне так на абнаўленні і вісіць
bet-unlim1902/com
Пытанне з блакіроўкай акаўнта вырашылася
Пішыце ў падтрымку і разблакуюць акк
x1 – гэта проста, слоў не знаходжу. Так і хочацца выругнуцца, але тут нельга:)))
Далі ўсяго 14р, пушка бонус🤣🤣🤣
Сёння ў Леоне комовском 500р павінны раздаваць у тэлеграме не прапусціце. Дакладна невядома за рэал ці за бонус:)))
А дзе цяпер там промо ўводзіць?