Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,035 Адказаў
|
582,073 Прагляду
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Мне не вярнулі мой дэпазіт
У мяне таксама ў Эверум дае ў іх бонусы па чацвяргах! Бывае і менш!😁 А яго яшчэ трэба адыграць з вэйджарам х35 у тым жа слоце, у якім даюць фрыспіны!🤣
Ну нядрэнна так абнавіліся, бонус150% пад першаплацёж з макс перакладам х1 на рэальны рахунак і 48 г на адыгрыш, гэта пяць
Дашборд
Я напісала водгук пра гэтую сітуацыю з промо пра ваваде, думаю, скаргу няма сэнсу адкрываць. Проста абідна прайграць грошы ў промо, якое ў выніку і не было можна вывесці.
Мне там значна больш дае, 3-5р🤣🤣🤣
Яшчэ невядома, што з аддачай казіно, добра хоць стаўкі на спорт вярнулі:)))
У Эверуме раней не ва ўсе пакупныя турніры можна было ўлязці, а цяпер бясплатныя не забітыя. Запісаўся на яго
Прабачце за маю ляноту (не хочацца некалькі старонак чытаць), пра які казік ідзе гаворка? Хто абнавіўся?
Перадаю прывітанне ўсім, хто за-іпаўся, і хачу сказаць вам – хлопцы, я з вамі… 😂
Ды ў іх пул гульцоў зьменшыўся ў разы за апошнія 2-3 гады, усе зьехалі! Аддачы няма ніякай, адны дэпы.
Дык у ўсіх так, хто паспеў увесці:)))
нічога страшнага разблакуюць
У мяне шкала не рухаецца ў бетанліме. У ендорфіне трохі паспрабаваў:)))
Betunlim, яны ж там абвяшчалі суперабнаўленні, а ў выніку пукнулі ў лужу і зніклі
Я ў yeti9 адразу адыграў.
Знайшоў у ўмовах бонуса, спісам ідзе:)))
Не ў ўсіх, тых хто прайграў не заблакіравалі, брату ўчора промік скідаў, ён актываваў і ўсё зліў, зараз патэлефанавалі – абрысаў яму карціну, ён увайшоў на ак, усё працуе, нічога не заблакіравана, паходу заблакіравалі тых, хто не адыгрываў, каб без шанцаў на вывад з яго, ну гэта проста кідок, за які павінна плаціць казіно, а не гульцы, яны зусім там страху не маюць…
У Леоне зноў за сваіх ))))
Тое ж учора сябру скінуў, ён задэпіў, круціў, адкруціў на балiку свае 2к засталіся, ну ён іх і вывёў ад граху падалей. А я толькі ўвёў промік, не дэпіў і ў жбан. Ну ўжо разблакавалі, пасля майго адказу “так” на грознае пытанне “Вы згодны выдаліць бонус самастойна???”
ну, аблом
Старонку абнавіў, аказваецца ідзе ў нефтянке-книжках. Можна нават на лінію 1 капейку ставіць:)))
Я прынцыпова нічога не буду адменяць, няхай плацяць, я нічога не парушыў, тое што прома яны выпусцілі з лішнім нулікам, не мая віна і праблема, а калі б я задэпіў з лішнім нулікам ніхто б баніць не стаў я ўпэўнены, а так за свой косяк няхай плацяць лоханкі, не абяднеюць…
Я таксама падожду, часу яшчэ 2 тыдні ёсць:)))
Разлік на настолцы ў іх быў няправільны (на карысць казіно, натуральна) ў двух выпадках з трох. Даводзілася сачыць і скрыніць у цупісных, а потым у чат з пруфамі. Мутная кантора