Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,035 Адказаў
|
582,129 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
кароч заблакавалі акк у ваваде)))) пытаюся што за хня , вам кажуць бонус быў налічаны памылкова
гэты гэты на 2к які відаць , толькі я зусім не зразумеў на які аккаунт блакаваць , калі яны самі могуць яго прыбраць і ўсё.
З самага пачатку адчувалася, што нешта не так з гэтым бонусам, гэта па сутнасці 400% з не самым вялікім вэгерам і не самым маленькім кешаутам, дзе такое цяпер знойдзеш, да таго ж, як казалі, можна гэтыя дзве тысячы паставіць на стаўкі і вывесці назад, а ў іх вось які ход – вам не належыць і ўсё, незразумела толькі каму належыць.
пішы скаргу)) што за навіны такія, усе спакойна адыгрывалі яго) хай аднаўляюць)))
У мяне таксама блок. Столькі дэпазітаў там было і яны так паступаюць. Ганьба ім. Нават пасля гэтага няма жадання гуляць.
неа)) акк важней за бонуса))) проста я не зразумеў чаму яны самі не адмянілі яго , а заблакавалі акк і папрасілі мяне пацвердзіць што я адмяню яго сам і толькі пасля гэтага разблакавалі акк
належыць не належыць, гэта іх праблемы, ён код увёў, бонус у кабінеце быў? быў. не яго праблемы зусім. тым больш у іншых праблем не ўзнікала, па меншай меры пакуль ніхто не паведамляў)
кідайце скаргу, цікава, што прадстаўнік скажа па гэтым пытанні)
Шча пайду, накатаю
Відавочна не ўсе такія, як BitStarz, калі спіны налічылі памылкова далі па 1400, нармальна адбівалі і выводзілі.
для чаго мне гэты гемар?
Усё роўна адыгрыш за рэал там.
можа, адновяць. а то ўсё атрымліваецца, што нехта депнуў, пачаў адыгрываць, а ў яго ўсё абнулілі. ды і гэта не гемар, скінуў скаргу і забыў, можа як-небудзь кампенсуюць гэты нюанс проста. калі не депіў – пытанняў няма.
быў за бонус адыгрыш.
гэты гемар я адправлю Леніну , а дзеля чаго? калі б я за свае бабкі качаў – канешне была б складзеная скарга , а так яны скажуць маўляў бонус-код для віпаў якім ён адпраўляўся па пошце напрыклад і г.д. і т.п.
Тэж заблакавалі, толькі хацеў унесці дэпазіт пад бонус і тут прыехала блакіроўка)) Вось бараны ў Вавадзе, бонус выдаліце самі і ўсё.
Пасля такога няма жадання ў іх гуляць, у любы момант могуць заблакаваць без тлумачэння.
Учора ўвёў прамо на 10к, бонус у мяне вісeў у бонусах, але нічога не ўносіў, чакаў, што будзе ў людзей далей пасля гэтага
сёння заходзіў да іх і прамо ASK19 актываваў, і абодва бонусы віселі ў бонусах, было ўсё нармальна, аккаунт працаваў, а цяпер зайшоў і вось такая карціна)
Не ведаю , у мяне за рэал. Дэпаў шмат было.
Гэта не той бонус
У клубніцы акрамя 10 спінаў яшчэ 50 у навінцы 3х3. Толькі не магу знайсці інфу колькі макс кэшаут
Я ўжо адкруціў 19 фрыспінаў па коду ASK19. Дала 1 еўра.
Дзякуй, не заўважыў сёння бро:)))
Там жа за рэал можна пажыццёва:)))
Гаворка ішла пра 10к за деп 2к
так, усім заблакавалі, хто актываваў. калі ты не паспеў учора адкруціць – то ўсё борода. аккі разблакуюць, калі ты выдаліш бонус, і даць, як мае быць, 1000, а не 10000.