Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,861 Адказ
|
573,859 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
![]()
Медыя ад удзельнікаДва дні без форума сядзеў) цяпер толькі працоўны VPN знайшоў браўзерны, а так нават у тэлеге бот не запускаецца. РКН хуліганіць
Выйграў прома ў казіно Ікс, а яно аказалася апошняе на 500р, ёсць хто дэпаў пасля бонуса?
УСЕ ВАШЫ ДАМЫСЛЫ ВЫРАШАЮЦЦА ПРАСТА. Вы ж тут усе З ВОПЫТАМ! Якога бліна лешага)) Вось вам пруфы таго, каму ВЫВЕДУЦЬ, а КАМУ НЕ.
А вось такі ху₽&@ займацца пісаць у падтрымку самае тупое, што ёсьць
З-за такіх людзей халява і ламаецца
Ты б яшчэ напісаў, што чел увёў прома і чакае выводу 800$
Тое, што табе адказалі «не трэба», дарагі, не значыць, што яны не змогуць вывесці ўсё роўна… А з-за твайго паведамлення ў падтрымку яго шанец выводу яшчэ паменшыўся
Які ўвогуле сэнс ты яму нешта тлумачыць спрабуеш? Калі б у яго ў башцы нешта было, ён бы такую дзіч не творыў
згодзен.напэўна мы не проста так тут з 2015 года сядзім.вопыт ёсць))а гэта моладзь!ім бы толькі абражаць іншых ды ўсяго
То што ты ты сядзіш тут з 15 года зусім нічога не значыць. Залежыць усё ад чалавека. А па тваіх словах гэта тым болей ясна
🔗
Калі раптам хто-небудзь зарэганы ў гэтым казіку.
Ідзе бездеп турык як у Вавадзе, круціш 100 спінаў і трэба як мага больш выйграць.
Прызы за 10 месц фрыспіны з вагерам х35.
Павел, ты, вядома, рэдкі кайфолом для вернікаў у Дзеда Мароза бонус-хантараў/
Там жа ўжо распланаваныя пакупкі на год наперад на тыя 500-3500$)
Ну ўчынак усё роўна годны) не бачу нават найменшага сэнсу пісаць у сап і што-небудзь там высвятляць) ну ў кагосьці свае інтарэсы)
Нагадаю пра правілы форуму 🙏
Забаронена: флейм, тролінг, булінг, палітыка, спам, флуд, нецэнзурная лексіка і абразы.
Калі ласка, спыніце флуд у тэме!
Я таксама сумняваўся, што яны выведуць 1500$ з проміка, які патрапіў у агульны доступ, асабліва ўлічваючы іх макс кэшы па 25$ з канскімі вагерамі і купай прыпёнаў у выглядзе вэрыфікацыі і праверкі правайдэраў, а тут проста шчодрасць не рэальная. але раз ужо ясна, што барада з вывадам з гэтага проміка, я б паступіў наступным чынам, пераўёў бы на рэал адыгранныя 1000 ці колькі хто адбіў, узяў бы, налавіў бонусаў, менавіта налавіў, каб стаўка не прыцягвала ўвагі, а потым бы дэпнуў з крыпты мінімалку ці 10$ і пайшоў круціць і бонускі адкрываць, так думаю быў бы шанц, а там хз. канешне…
Вось цяпер усё гэта заскрыняць і адправяць ім у падтрымку, каб праслядзілі за тымі, хто гэты промік адмыў🤣🤣🤣
Гэта як у Есеніна. Ну не зусім.
Прабач за флуд, я блудны сын
Ого, дзякуй. Зараз праверу. Не зьвяртаў увагі, што ў іх увогуле ёсьць турніры.
Я нічога не атрымаў з гэтай канторы, ведаю, што дэпазіты па 500р, як і вы, таварышы😏
Не трэба, іх бот выдае бясплатны канфіг, калі выкарыстоўваць версію WG, то там таксама падыдзе бясплатны профіль warp.
Сервер не так дорага каштуе, звычайна іх бяруць на халяву і падключаюць напрамую роутеры.
ліміт
У lolly bet тое ж самае
Забралі?
Дзякуй женек:)))
не , зараз ў асабістае кіну
Ну і гуляй на банде, думаў, што бездеп быў, паграў і вывеў, а аказалася нейкі дэпазіт, зроблены не мной