Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,861 Адказ
|
573,781 Прагляд
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Я вось таксама ўчора зайшоў паглядзеў, сёння таксама, нічога няма, не варты відаць(
Не, учарашні на 10 фрыспінаў. Страныя яны – пасля перапіскі адразу вывелі, хоць прасілі дэпазіт
Каму-небудзь можа спатрэбіцца,Universal slot прамакод MYSTIC,100 фрыспінаў без вэйджара
800
@NataKaya, прашу звярнуць увагу на гэта цела @belbetwinet, правакуе людзей і флудзіць не па тэме,в будку яго адправіце на пару дзён для пачатку
калі з кода vip табе не перавядуць. яны будуць правяраць у цябе статус віп а ты не віп і бб.так што хутчэй за ўсё бан яшчэ ўлепяць
Адкуль інфа?
Ды па х**й ужо
ты смешны))код для віп гульцоў.якіх я думаю там не вельмі шмат.і пры вывадзе яны па-любому правераць ці ты віп ці не!лагічна
А чаму смешны? Я проста спытаў, бо ты напісаў як сцвярджэнне, а гэта аказваецца проста твае здагадкі
не, увы, не здагадкі. так і будзе. я спецыяльна яго не стаў актывiраваць. мне бан не патрэбны. я лепш па 25 баксаў буду выводзіць
А чаму ты вырашыў, што ён для віп-гульцоў? Судыць па назве промакода – памылка, атрымліваецца промакод FRAEROK – толькі для фраераў?)
Хаха як не здагадкі? Дзіўны ты
чэкні тады мае паведамленні гэтыя, калі тут кучкай ўсе будуць пісаць, як ім не вывялі і заблакавалі тысячы баксаў
Дык у чым сэнс ім даваць бан? Калі яны гэта перакроюць і так па тваіх словах. Патэнцыйнага гульца баніць
разумею яшчэ даць бан пасля вываду
А пруфы то ёсць? Раз не здагадкі то павінны быць пруфы, я так лічу
ніхто не знайшоў супрацьяддзя ад блакіровак, якія ўчора пачаліся (акрамя Вінні-Пуха)? у мяне люстэркі казіно многія не адкрываюцца, і нават бетбум ру😁
Пакуль толькі Вінні ратуе(
Яму, па ўсёй бачнасці, трэба паказаць, які ён разумны і што ўсё чытае наперад. У выніку можа аказацца, што ён даў дэзінфу і потым будзе апраўдвацца або проста ігнараваць
І я не сцвярджаю, што таму чалавеку выведуць, але думаю, што верагоднасць ёсць і ненізкая
Amnezia, калі ёсць час разабрацца з наладкай, ужо паўгода юзаю – ніякіх блакіровак, можна наладзіць на любую прыладу.
Згодзен, такі тып людзей ёсць: калі выведуць, мову ў попу засуне, а калі не – будзе хадзіць хваліцца, які ён Ванга
Дзякуй за інфу, не чуў пра такое, трэба будзе потым пагугліць
А на пинко заходзяць хто без віна, хто ведае, у курсе рабочую спасылку, лічбы напішыце, калі ласка, з іх афіцыйнага тг таксама сайт не загружаецца.
011 без віні заходзіць
там усё роўна трэба ў арэнду сервер браць, здаецца, зараз вось пачытаў.
ў ендорфіну куй пагуляць яшчэ з гэтымі блокировкамі,не груззіцца не з вини не без