Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,844 Адказу
|
573,249 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Раней яшчэ калі толькі тут зарэгістраваўся, каля трох гадоў назад. Далі фрыспіны ў казіно з сеткі дамы нв, адбіў бонус, карацей, тады яшчэ абмежаванняў не было (можа і былі ў іншых казіно, хз). Дык вывялі суму, нават деп не патрэбны быў, праўда галаву паламалі з верыфікацыяй пару гадзін. І ім трэба было бачыць мой лакцёк))
Каму-небудзь снатч вывёў?
Вывеў з першага проміка без ніякіх 25 баксаў і кюс )))) 4 хвіліны хацеў схітрыць і вывесці 50 але абламалі ) зразумеў Мікалай?)))) І гансу свайму дружку перадай
хлопцы , парайце калі ласка куды USDT выводзіць каб потым без вялікай камісіі абмяняць , біржу што ці…
на біржы вериф патрэбны,на бубит калі пройдзеш там можна абмяняць на карту ў рублях, п2п абмен, либо на кашалёк, тады праз абменнік мяняць,галоўнае сетку вываду і ўводу не пераблытай,чтоб была адна
З краін СНД bybit і bitget, больш лепш нікуды не лезь, okx таксама працуюць, але ў любы момант можаш страціць рахунак з грашмі, судзячы па водгуках часта такое практыкуюць. Ды і на біржы калі заводзіш наогул, не трымай, адразу мяняй і на вывад, грошы на біржы – гэта грошы біржы, пра якую б незалежнасць яны ні гутарылі… Для доўгага захоўвання выбяры некардыяльны кашалёк з seed-фразай, я спыніўся на bitget wallet, цалкам задавальняе, падтрымлівае ўсе сеткі, яшчэ можна з таргамі павесяліцца
Ну вывёў і вывёў, навошта гэты беспонтовы высер на 25$?
Я вывожу на Binance, а адтуль праз абменнікі па сетцы BEP20 без камісіі
Пасля пераезду, я пытаўся ў падтрымцы. Па верыфікацыі і гісторыі вывадаў. Па верыфікацыі адказ лісіцы- “ПАКУЛЕ не патрабуецца”. За прапажу гісторыі вывадаў, поўны адмарозак.
У мяне дэпазіт захаваўся,гісторыі вывадаў няма
Я тп спытаўся ці трэба мне дэп рабіць для вываду, сказалі не, бо былі дэпазіты раней, але былі праз піастру
Luckyfox казіно
Я думаю, у назве прамакода і так зразумела, што ён не спрацуе😁
Галоўнае, што деп ёсць , у гісторыі депаў жа ёсць , самае галоўнае
Снэтч задурвае мазгі,патрэбны дэпазіт не менш за 25$, каб вывесці
Што за бред
Не ведаю, ці ўжо было, выглядае як жарт, кэт казіно
Ну тут шок, што за шчодрасць
Табе ліст прыйшоў ці проста на халяву зайсці вырашыла паглядзець?
У іх бывае такое, ужо пра гэта пісалі
Колькі выводзіш?
Раздзеў іх там)
Так зайшла, таму што хтосьці пісаў, што ёсць фс на котах