Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,910 Адказаў
|
627,347 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Яшчэ, што падабаецца ў PokerDom, – гэта хуткія вывады на піастру. Колькі хвілін – і прыйшлі. Але ўсё залежыць, канечне, ад нагрузкі на фін. аддзел:)))
Так у буе ж таксама кнопкі адмены бонуса няма, там галачку перастаўляеш на іншы бонус і адыгрываеш потым:)))
Не праўда. Калі на свае паднімаеш і хочаш вывесці, пры тым у цябе ёсць не адкручаныя фс, проста актывуеш фс, адкручваеш іх, заходзіш у касу, гісторыя бонусаў і адмяняеш бонус, ставіш на вывад рэал. У пд таксама. Навошта ўскладняць і прасіць праз тп.
Там ёсць усё
Не трэба нікуды стукаць. Каса- гісторыя бонусаў.
Можна самому.
Заходзім у касу – гісторыю бонусаў. Супраць бонуса будзе кнопка – адмяніць.
Ну там у цэлым бонус не ўплывае на рэальны баланс, калі на рэал занёс, то можна пры вывадзе бонус адмяніць. Але часта атрымліваецца так, што рэал знікае імгненна
Так не ўсе з іх працуюць)
BITSTARZ
Даступна 500 камплектаў бясплатных кручэнняў на нашым слоце Gold Luck: Sweet Candylicious.
Каб разблакіраваць вашы 25 бясплатных кручэнняў, выкарыстайце бонус-код SPINS
Толькі першыя 500 гульцоў, якія зрабілі хоць бы адзін дэпазіт, змогуць забраць кручэнні!
стаўка 1700р, лол, вагер х1 за свае, падаецца
упд па бонусу круціцца
![]()
Медыя ад удзельнікаДля рублевага рахунку падабна баг)у мяне USDT, было па 20 цэнтаў)
Ну што ж калі адыгрыш з бонуса будзе,лічыце вам ппц пашанцавала,спадзяюся вывядуць)
Калі што можаце падбадзёрыць на півас:-D
Стаўка і вэйджэр падарунак , так за свае ці за бонусныя ?
у іх макс вывад з бонусаў заўсёды 6 тыс быў.даўно не гуляла можа што змянілася
За бонусныя, гэта ж не каты.
спачатку бонусныя не з’яўляліся на рахунку, я падумаў, што за свае, потым з’явіліся і ў слотах круціцца нармальна
У меня тоже активный был счёт в USD дало 0.35 центов)
У мяне на балансе 97500, вагер 1, выглядае на кідалово)
гэта казіно не будзе спасылацца на баг, яно звычайна плаціць за свае памылкі, ну максімум адключаць бонусы😁
261 к на баліку
максімалка
АХАХ, мне 0 дало, ніводнай сыгроўкі за 25 спінаў
скромна 15 касых накапала
а яка́я максімальная стаўка пры адыгрышы ў BitStarz?
Што гэта за бонус?