Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,871 Адказ
|
625,321 Прагляд
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Наколькі такія бонусы ўвогуле прыбытковыя?
Няма мінімалкі і ў любой манеце, лeпш латкоин па мне
У прыватныя паведамленні паспрабуй скінуць піастру
З старых прома Pokerdom вывад без дэпазіту.Актывуюцца ,выводзяць,на піастру.
Шляпа поўная , 80р. выйгрыш , адмена і гуляем без бонуса….
А можна так? Дэпнуў, калі мала дало, то адмяняеш і гуляеш на свае:)))
У ўсіх казіно так можна, яшчэ не сустракаліся такія, дзе нельга зрабіць адміну бонуса, галоўнае не пачынаць адыгрываць, а адразу адмяняць, калі фрыспіны мала далі…
я ўвогуле гуляю на свае спачатку,і калі пашанцавала проста адмяняю бонус.Калі не гуляю з бонусных.
А калі я працягваю гуляць, то атрымліваецца, што я чапляю рэальны баланс – гэта атрымліваецца ліпкі бонус, так?
пры адыгрышы бонуса ўвесь рэал пераходзіць на бонусны рахунак да канца адыгрыша….
Праўда, ёсць казіно, дзе бонусы не ліпкія, напрыклад Прабачце, больш ніколі не буду мацюкацца! – ая аркада…..
А ў Буй казіно і покер дом, ці можна адмяняць бонус і гуляць на свае, калі мала насіпала. Падкажыце, хто ведае:)))
У покердоме заўсёды адмяняю , у буй не гуляю не ведаю ліпкі ён там ці не ….
Мне ліст ад покер дома прыйшоў на пошту, што яны там бонусную палітыку правілі. Што і як не зразумела, чаго змянілі:)))
Навошта табе гэта? Калі ўзяў спіны і задэпнуў .. гуляй спачатку на рэальным балансе – можаш гуляць ва ўсіх гульнях, і без абмежаванняў на вывад.. а ўжо пры няўдачы гуляй на гэтыя фрыспіны… табе можа адразу наваліць… а бонус толькі перашкодзіць табе сваім вагерам і макс кэшам зьняць добрую суму… Фрыспіны гэта як нейкая падстрахоўка ў выпадку зліву, а не дадатковая надбаўка да балансу
Дзякуй добры чалавек, на добрым слове. Вось аказваецца як правільна трэба паступаць:)))
У покердом, дэп 1к , дае 50 спінаў
Pdgo
Pdwin
Copycod
У Буй адменіць бонус можна толькі праз тп
А калі зараз дадуць бездэп, то што тады трэба пасля адыгрышу?
А калі зараз дадуць бездэп, то што тады трэба пасля адыгрышу? У Pokerdom
Не, ты дэпні адзін дэп і ўсё. І адыгрывай.
А то з гэтымі іхнімі папраўкамі думаў зрабілі як у буі
Афігела!!!
Ну я як бы і не звяртаў увагі на гэта. Звычайна адыгрываў
Я не ведаў, што ў чат трэба стукнуць, каб бонус адмяніць. Слоты давалі адыграць. Можа таму, што іх там мала для адыгрыша, вось і аддача нармальная ўвечары:)))