Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,921 Адказ
|
628,215 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
а ў мяне па 25 цэнтаў былі
я адыграла.на балансе 61 тыс.макс вывад 6 абіднА і то на Skrill толькі або на MiFinity які то
Паспрабуй усё вывесці
спішуць.я як-то даўно роўна 6 выводзіла і на балiку астатнія пакінулі.паглядзім
прыехалі
Падарунак лёсу))
Аператыўна яны рэагуюць)
дарэчы пасля такіх вось бонусаў могуць даць пажыццёвы бан на ўсю сетку казікаў ад дамы,у мяне так здарылася на жаль
ужо заблакіравалі
зразумеў,так я ўвогуле кажу,бывае што казік які з гэтай сеткі можа кінуць скаргу на гульца на платформу SoftSwiss і пізда руліць,а там нават калі ты правы,яны не разглядаюць,проста бан пермач на ўсе аккі ў іх сетцы,хаця раней я пастаянна ў гэтай сетцы гуляў(
А на што выплату запытваеце ў BitStarz? У мяне з даступных чамусьці толькі Skrill і MiFinity…
Тожа толькі там вывад,скрилл рэгістравацца з РФ увогуле не дае
На сберкніжку, праз чат папрасі каб перавялі, скажы, што ты ад мяне, яны нармальна зробяць
Канвертуй баланс у DOGE праз падтрымку.
скажы што цябе паслаў Юкка (рыжая бестыя)
Тыпа я цяпер паставлю 6к на вывад мне вывядуць і дадуць бан?) Хоць я новарэг, мне, напэўна, проста бан дадуць😁
Усе адбой – запатрабавалі поўную верыфікацыю і депнуць 100 doge, і потым нібыта можна выводзіць, пра х3 маўчаць) натуральна, doge няма, так што грошы будуць ляжаць мёртвым грузам, шкада)
А які сэнс выводзіць з BitStarz калі на балансе норм сума? Там жа зараз можна пракачаць узроўні з іх фрыспіны з вагерам х10 і без макс кэшаута.
а гэта плацежка ў цябе была или рэгістравалася ?
Самы адэкватны савет, я б максімальна качаў з гэтага балансу, а там мб і не заўважаць)
я шчыра не зразумеў вас, дзе была гэтая плацежка і як яна рэгістравалася? блін …вроде я цвяроз сёння
я пра mifinity , раней ёй карысталіся ці стварылі сёння пад выплату….
У мяне яна таксама ёсць, я праз яе замежныя руми па покеру дэпаю.
Ramen 200р фрыбэт Simons7