Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,871 Адказ
|
625,003 Прагляду
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
З пятніцы вісяць, не выводзяць
не вывеядуць,патрабуюць деп 25 еўра і верыф поўны
Рэбят , прывітанне, з піастраю ўсё ў парадку зараз? (даўно не карыстаўся), ці варта 25 к на яго выводзіць (больш няма куды)…
Тэж з пятніцы казалі 48 гадзін, вывад – па выхадных яны, відаць, не працуюць.
Выводзь, праз p2p выведзеш. Версію для ПК зрабі – адразу ж купяць
нармальна ў плане выводу на карту? так, нармальна, выводзяць хвілін за 20 максімум
дзякуй
ПД пад шумок змянілі бонусную сістэму?
Ці я нешта не так зразумеў?
Так і было.
Так, змянілі. Перад дэпам пад бонус правілы пачытайце. Бонусы розныя. Маўляў эксклюзіў і звычайныя. Я пад бонусы рэдка туды іду, пакер больш у іх аддаю перавагу, але чуў, што змянілі. Так што, чытайце, хлопцы, спачатку..
Выводжу па 1к без камісіі:)напружвае праўда,кожную гадзіну тыкаць.
Аналягічна, я ў апошні раз, праўда, даўно выводзіў, але таксама без камсы, так я адразу ствараў па 2-3 заяўкі і яны адна за адной прыходзілі, зараз так можна ці не хз.
Стаўкі ідуць з дэпазіту, а выйгрыш – на бонусны, гэта самы лохаўскі момант, у выніку, калі адменіш бонус, застанешся не толькі без балансу, але і без бонуса, я ўжо на такое натыкаўся, гэта або ліпкі бонус або нешта такое, самая стрэмная ўмова, я там пару раз дэпаліў у мінулым месяцы пад фрыхі, свае ставіў на спорт, а на бонусныя круціў, праўда ў выніку абедзве стаўкі яшчэ і прайграў…)
Бываюць затыкі, калі на карту выводзіш
Я заўсёды на крыпту выводжу, камісію жрэ, але выводзіць амаль імгненна
Калі гуляць у слоты, дзе адыгрыш не ідзе, у купленных, то і бабкі будуць на рэал падаць
Ну што там рэбяткі. промікі можа што-небудзь ёсць якія
Я нават не думаў пра такі варыянт, там яшчэ было б зручна выбіраць дзе з вагерам, дзе без, не зразумела ў якіх слотах, была там укладка бонусная, але там усё ў кучу, а так не інфарматыўна
Магчыма ўжо было, моцна не пінaйце
20 фс без вагера за рэгу
трэба ўводзіць тэг “Під..асы”
Чэмпіён прыслаў фрыспіны без дэпазіту! Я запосціў радасны запіс у тэме Бездапазітныя коды. Адкручваю іх. І па-бам. І ПОСЛЕ ЭТОГО ТОЛЬКО з’яўляецца таблічка -“адыгрыш за рэальны рахунак”, прычым вагер конскі х45
Толькі па спасылцы з ліста. Так што работягі не рэгайцеся.
х45 за свае гэта нешта з чымсьці, канешне… х10 то хрэн адыграеш нармальна.
Дзе ёсць пакупка,там толькі на свае,дзе няма пакупкі,там на бонусныя можна. І дарэчы, там паказвае,калі нельга на бонусны гуляць,пры заходзе з бонусным у слот
Хто браў спіны на 1хslot у краме? Там адыгрыш потым на бонусныя ці за рэал?
Пагаварыў з падтрымкай у чаце, зараз дзве сістэмы: Старая і новая і яны пакуль падзелены. Ключавое слова – пакуль. Далей будзе горш… Шкада, я з 10 бонусаў адпрацоўваў там 3-4. І хто пад бонусы дэпае, у іх забаронена правіламі зрабіць дэпазіт, прайграць яго ў покер і потым круціць слоты на бонусныя – выдаюць бан акаўтам без разбораў.
Зашоў у PokerDom зараз, там у эксклюзіўных бонусах вісяць 20 фрыспінаў на гульню Space Wars Megaways ад NetEnt. Дэп 1500, х30, выхад х10. Спіны па 40₽