Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,871 Адказ
|
624,789 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Перастаньце ўжо, хлопцы, хлопец купу раздаваў грошай, ужо сто разоў усё напісаў! Вы бачыце, што ён не можа адмовіць і ўсё дасылае і дасылае, а вы пішаце і пішаце, майце сумленне! Напэўна не па адным разе!
Я таксама сяджу ўжо гадзіну на форуме і нейкім чынам хапае сумлення не пісаць, мог бы ўжо даўно напісаць! Ён жа сказаў СТОП!!!
Спамяць😁
Ці ёсць якія-небудзь коды бездепа?
Дзіўныя людзі! Мары, вы мне ставіце лайк за тое, што я кажу «прыпыніцеся», і адразу пасля гэтага пішаце вось гэта:))))) дзіўны народ:)))
Афігець. Першы раз такое, на пошце ад Латеста 200+ апавяшчэнняў за ноч)) тут хлапчук раздачу ўладкаваў))) усім добрага дня👍
Халява зацямняе розум🤣🤣🤣
Дык не перабольшвай, я ўяўляю, колькі яму ў прыват пішуць: пэўна і на праезд, і на цыгарэты, і на лекі 💊 :))) Ёсць такія ліпучыя , ні сумлення , ні гонару, а тут бачаць чел такі, шанец ёсць, ды яшчэ і небось не па 50 рублёў дае:))))
А якое промо на cybercoins?
Дзяўчыны спяць па начах,дзякуем табе за раздачу,радуеш лудзікаў🤗
Ну роялі я цяпер не гуляю, сапсаваліся! Водка сапсавалася! Ды няма нармальных:)))) я ўвогуле апошнія 5 депаў у с**ааа зробіў, 4 вывяды(9000,10000,12000,4000) депы па 1000 усе былі… Можа Вавада нармальная. Анлім я ў плюсе на 50к, Криптобосс здаецца ў плюсе, Хані Мані у плюсе, ауф быў у плюсе, але нейкія злівы былі апошнім часам. Увогуле сетка Криптобосса таксама свайская, на аматара, але напрыклад у прагматык лепш гуляць менавіта ў гэтай сетцы! Ну не каты дакладна, яны больш раздражняюць нават не гульнёй, у іх валацільнасць выставлена так што быццам аўтаматы нават іграюць, а на месцы амаль заўсёды! Больш раздражняе не гульня, а стаўленне да людзей, лічаць за дурняў: у выніку тыя, хто правілы не чытае, трапляюць з гэтымі бонусамі: «а чаму ў мяне абрэзалі». Колькі скаргаў пастаянна па гэтай тэме!
Апдэйт: літаральна чатыры гадзіны вар’яцкага кампаставання мазгоў беднаму агенту падтрымкі, мільён скрыншотаў і нават відэа ад сябра, у якога промік быў актыўны, і вось, “у якасці выключнага жэсту лаяльнасці”, бонус мне ўсё ж такі налічылі – з паніжаным вэйджарам х5, але з канвертацыяй х1. Адмыў, патроіў, вывёўся 2.5к – радасьці поўныя штаны. Самі разумееце, справа не ў тысячы рублёў, а выключна ў прынцыпе)
Больш да іх, дарэчы, ні нагой))
Па аддачы Марсбет мне падабаўся, але там з вэрыфам у мяне праблемы, хаця ў людзей усё нармальна! У мяне адраснай даведкі не было на той момант!
Прачытаў усё, што прапусціў за ноч, таксама нейкі непрыемны прысмак ад кам’юніці. Меў лепшае меркаванне, што ці… 😂
Я заўсёды лічыў, што тыя, хто гуляе ў казіно, людзі заможныя, не скупыя, ну так, са сваімі тараканамі, але дакладна не бамжы і не папрашайкі!
І нейкім чынам нават пачуўшы, што, напрыклад, я тут паинты набіваю, капейкі, стала нават крыху абідна! Яшчэ даўно, у 2016 годзе, таму я на 5 год увогуле забіў на гэты форум і пайшоў, потым вярнуўся, падумаў – да ну іх! Так, набіваю: пакуль за ноч 15 паведамленняў напішу, 1,65$ зараблю, а тое, што ў казіно паралельна 15000 пакіну – ну і што :())) галоўнае паинты, на іх жыць буду!
Для мяне форум – гэта перш за ўсё кантакт, абмен скрыншотамі, а калі я ўбачыў тут крама і такую цікаваю паинт-сістэму, ну нават проста цікава!
Але не ўсё згублена, тут вялікі працэнт нармальных людзей! Бо калі ёсць тыя, хто збірае, значыць ёсць і тыя, хто раздае:))))
У асноўным гульцы ў казіно – людзі малаабяспечаныя або сярэдняга класа; багатыя людзі, як правіла, цэняць грошы. Ну і прыказка: бедным не жыць багатымі, так і не трэба пачынаць.
Даўно пара, а то так і будзе лутаць з раздач)
Таякая мерзасць, цярпець такіх не магу. За 3 капейкі гасяцца, ну хаця б даведаліся цану яго сутнасці.
Згодзен накер ён тут упаў, толькі халяву, турніры, конкурсы юзает, чел 1,5к за тры месяцы вярнуць не можа як на што ён жыве я хз .. яшчэ куйло мне прэтэнзіі спрабуе ў асабістку пісаць як я напісаў што ён чапуха торчыць з студзеня, абражылася дзяўчынка, выдаліла перапіску .
Хз яго нават не заблякавалі як аказалася, зараз буду хадайнічаць перад адміністрацыяй каб хлопцу выпісалі блок і або ўключылі б абмежаванні выдалі read only.
Можа, я і не правы, спрачацца не буду! Ды, магчыма, чакаюць халявы:))) магчыма 🤔
Сябар, я калі тут пра заносы пісаў, мне ў асабістых столькі “дзяўчын” пісалі, практычна 99 працэнтаў усіх паведамленняў. Ну навучаны вопытам і проста дзеля статыстыкі, прасіў скідаць кружочак у ТГ, каб пераканацца ў прыстойнасці і тады я падзялюся радасцю заносу. Ну каб ты разумеў, кружочкаў у ТГ было – 0, зеро, НУЛЬ! Вось такія дзяўчыны на лудаманскіх форумах/чатах/каналах сядзяць, ды і ў стрымераў па лудзе таксама. Я, канешне, не кажу, што прама ўсе, але практычна 90.
Сёння роўна 11 дзён, як я ўпершыню адправіў докі ў юбетс kvc. Усяго 3 лісты ім адправіў – ні на адзін не адказалі, 25$ так і ляжаць без магчымасці вываду, здешнія скаргі яны ігнаруюць, я ўчора склаў на аксах, там жа яны галасы збіралі, туды і скаргу, проста звышскамная кантора, учора нешта падумаў, чаму б на аксах ім тыкву не сапсаваць, знайшоў ак з поштай з іх казіно, каб не блытацца, паглядзім, там яны адкажуць ці таксама праігнаруюць…
Ramenbet фрыбэт 500 рублёў,паследні,промакод асабісты,можа яшчэ жывы 5LZ4BVZCON3OO
Не працуе ўжо.
Якія вы ўсе злыя
Братан, нармальныя ўсе ў масе сваёй, але ёсць тут трохі шчуроў 🐀 і лохаў! І трэба, каб адміны дэзынфікавалі іх час ад часу, як тарганаў:)))