Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,346 Адказаў
|
602,376 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
сынок, усё табе не тое, не едзе. Промо б сам на якую халяву прынёс)
BNSCD6Z6UYCP5C
казіно бонс
апошні
дзякуй мой салодзенькі.
А ёсць на рамэн апошні?
Хочаце прычудлівую гісторыю пра playfortuna-памойку Буй?)
У суседняй тэме з промаками @stervachka777 сёння паставіла вось такі код:
Зашоў, паспрабаваў актываваць, выкінула памылку вось такім тэкстам “Бонус-код можна актываваць пасля дэпазіту на суму 1000 RUB, унесенага за перыяд з 20.03 па 31.03”, тое бокам як і ў посты. Зрабіў дэпазіт на 1000 рублёў, адкруціў рэал, пайшоў актываваць промакод, і – сюрпрыз – пачала адна за адной выпадаць памылкі з рознымі тэкстамі:
1) Спачатку “Такого промокода нет в базе…”
2) Потым “Не уверены, что именно, но что-то пошло не так”
3) І, нарэшце, “Ох, який сумны пралет. Тэрмін гэтага бонус-кода ўжо скончаўся”
Пайшоў у сапорт, прачакаў палову гадзіны, атрымаў адказ: “Здравствуйте. В таком случае, промокод уже недействителен.”
Але як-то неспакойна было на сэрцы, вырашыў упэўніцца ўсё ж, што промакод сапраўды пратух. Падаў промакод сябру, які не рабіў дэпазітаў у паказаны перыяд, ён актываваў, і… БАРАБАННАЯ ДРОБЬ…
![]()
Нармальна?)) Як думаеце, ёсць сэнс ліцэнзуючаму органу на іх кляўзу спусьціць? Гэта ж прама махровейшае ўвядзенне ў зман
Ну і так, калі думалі запіхнуць пад гэты бонус або ў прынцыпе занесці гэтым клоўнам, раю ўстрымлівацца для вашага ж спакою))
rmadm5ffkwel трымай
ПЕПЕ дзякуй. ці ты брат Пепе?
Ад душы✌️
брат жа)
rmadm5ffkwel ram
а бездепавы ёсць і пажадана на ТЕДБЕТ
Усім прывітанне,я ўпершыню ў cybercoins,падняў з бонуса вывядуць?
![]()
хлопцы, а на джой які апошні?
Туды ўвогуле ніколі промікаў не бачыў)за тое калі дэпал даюць жырненькія спіны па вялікіх святах. На НГ 5 пакоў па 50-100 спінаў па 20-60 цэнтаў, напрыклад, устаміўся адыгрываць як быццам вагоны разгружаў.
За дэп або без дэпа? І яшчэ, атрымліваў ты ад іх падарунак на дзень нараджэння – калі так, то які?
У чацвер узяў на Аркаду ў краме промік,яго на пошту адпраўлю? Проста ў мяне зусім не прыходзяць паведамленні з форума
На дзень нараджэння нічога не далі, спіны без дэпа з адмываннем за бонусныя, усё як мы любім. Фрыбеты і рыскбеты разам з астатнімі пошамі.
Spinarium
Што-то яны расшчадраваліся, учора 50, сёння 25 бездэпа, можа таму што слоты там мёртвыя, або ў мяне толькі там яны не працуюць…
Усё можа быць
У вас таксама адбіваецца толькі ў арыгінальных гульнях Спінарыум?
Так, поўнае Мороженка
Так
Мля што са снэтчам, палова гадзіны чакаў чаргі ў падтрымцы і гадзіну гутару з якімсьці ідыётам. Павіслі 30 долараў макс выйгрыш з бонуса, якія і круціць сэнсу няма. З Піастрыкса дэпазіў, на яго выводзіў. І криптай, здаецца, часам карыстаўся. На крипту не вывесці, Піастрыкс знік. Платформа абоссаная як гэты юбетс. І пасля пытання чаму вы снэтч казіно, а не сонейка казіно ён зачыняе чат. Гэта п…ц. Палова гадзіны чакаў, што ён адказе, каб я выводзіў на даступныя метады. Т.е. я павінен замарочвацца зрабіць нейкі жетон скрылл інфініці, які мне наф не ўпёрся і яго проста не папоўніць, каб зрабіць дэпазіт з яго, верифікаваць і выводзіць гэтыя прыемныя 30 долараў? Што адбываецца, проста ў шоку. Пару гадоў на снэтчы гуляў, сотню дэпазітаў зрабіў. Хаця б iwild застаўся ці таксама абосруць усё? Гэтыя у.бкі з юбес і іммеріон.
Піша, што ў мяне актыўны бонус, як прыбраць – хз, чату падтрымкі няма.