Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,871 Адказ
|
624,939 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Нічога сабе колькі старонак Мега раздачы:)))
Братан ты кватэру прадаў і раздаў бабкі 🤑:))))
усё проспаў я:((((
А чего дызлайкі челу????!!! Няблагадарныя! Я дагэтуль не магу знайсці першую старонку раздачы :))))
Эх….. колькі гадоў сябравалі. Ты май СПб замацай, пры заносе і лішніх грашовых сродках у цябе, то я заўсёды гатовы іх прыняць без замарочак)))
Віншую з заносам, па-брацку, на раздачу ствары асобныя тэмы, столькі старонак бесполезнага нытьця ад чайкаў у гэтай тэме перашкаджае шукаць карысную інфармацыю. Не прабухай бабло!
Добрай раніцы! Зайшоў, 7 прапушчаных старонак, думаю, зноў хто-небудзь сцягнуўся ў разборках, а тут рух канкрэтны. Я гэтую казяку ў намінантах бачыў на асках, скарга ўлаштавала ім абасрацішкі.З заносам!
Таксама віншую з тым, што дастав да ладу канторскія пракладкі! Ну і рэспект за шчодрасць, канешне! А плаксам, што не выраслі з пясочніц, менш сядзець у інтэрнэце, больш руху ў рэальным жыцці)
спадзяюся вярнецца больш у далейшым, чым раздаў, закон бумеранга ніхто не адменіў
Вось гэта опцыя “намінанты на асках” мае значэнне, так. Праўда, не адразу злавіў. Год таму Campeonbet мне заблакаваў акаунт і вывод з бездэпа (награў 830 еўра, але макскэш там сотка была). Год да таго мучылі з верыфікацыяй. Потым, калі ўсё ж, праз год, праверылі, то заблакавалі акаунт. Маўляў, карыстаўся винні. Справа ў тым, што гуляў-то без яго, але, як у дзіцячым вершам, “аднак за час дарогі сабака магла падрасьці”, то бок, праз год яны ўключылі пуха для заходу на сайт. І таму дыялогі ўжо праз яго ішлі. Пасля блёку паслаў іх і забыў, але потым убачыў у намінантах на асках. Думаю, што рана паслаў, але кропка невяртання была пройдзена
Каты за галаву ўзяліся ці гэта сон?😁 ці ў іх усё дрэнна)
у іх , што там баг з кеш-аўтам, нулікі лішнія дапісалі)))) Акцыя шчодрасці якая-то)))
Цікава, ці ёсць такія, хто хутка стварыў мульт на латэсце і папрасіў яшчэ:))))) і нават прыкінуўся дзяўчынай! Напэўна ж ёсць!
Я прама здзівіўся як убачыў, вейджер х7 і макс кэш аўт 200к, 300%, а потым убачыў што з рэальнага толькі адыгрыш і дэп ад 2500 руб, спецыяльна больш і працэнт зроблены (300%)
Вось і атрымліваецца пры мінімальным Леры ў 2500, 300% гэта 7500, вейджер х7, то бок адыграць трэба 52500 руб, не забывайце!!! рэальнымі!!!, напэўна і ртп зменшылі на гэтую «шчодрую акцыю» трохі, прасункаў на 10. Вось і паспрабуйце адыграць, паглядзім, 👀 станеце мільянерамі!!!
Не гуляйце ў Котаўскай сетцы і не паддавайцеся, калі ласка, на іх пасткі!!!!!
Пастаўце лепей 1000 руб без бонуса ў нармальным казіно і пагуляйце! Калі пашанцуе зняць – але калі ласка, не лезьце да катоў!!!!!
Усім прывітанне! Падкажыце, калі ласка, колькі часу ідзе перавод у крыптавалюце, пасля спісання 4LUCK Coins з балансу – crypto Transfer: плацёж зарахаваны? Прабачце за флуд!
Лічачы 7 рабочих дзён, пасля ўвогуле напісана, што ў панядзелак або ў пятніцу, найбліжэйшую, як выпадзе, але мне заўсёды прылятала не ў панядзелак і не ў пятніцу :)))))
кароч, 7 рабочих дней чакай, потым прыйдуць у течені 1-2 дзён
Каля 7-10 дзён пасля пастаноўкі на вывад, у панядзелак і пятніцу звычайна выводзяць .
Ды ў прынцыпе можна паспрабаваць адаграць у хабанера, сума нормальная атрымліваецца , нават калі, як ты кажаш, подкруцілі ртп
І які зараз норм казіно, калі не сакрэт?
Вось гэта паварот🙄😁, напэўна сапраўды за галаву ўзяліся😁😁
Рады за цябе, што з казіно ўсё вырашылася, красава за мега раздачу рэспект і павага! Скажы, калі ласка, гэтаму форумчанену ты скінуў, перавёў?
“+Адпісаў” памятаеш якое сёння дата? Ты мяне заеў сённякамі корміць, сёння не вернеш – накуй пойдзеш!
А то ён у мяне 5 студзеня 1,5к на суткі займаў, дагэтуль вяртае, сёння чарговы ўжо хз па ліку 3-4 раз крайні тэрмін абяцае вярнуць, але чую проста галаву епёт, калі ты яму скінуў і ён мне не верне сёння, нават з раздачы, то для мяне гэта будзе падстава папрасіць адміністраў заблакаваць яго – нібы блокалі хз як ён зноў стаў актыўны і другое проста паслаць яго куды далей у пешае эратычнае падарожжа. На яго месцы мог быць, атрымаць (не кажу за сябе) нармальны, дастойны, не кідалы форумчанен )
P.S Сорры за флуд форумчане.
Магчыма, я няправільна выклаў пытанне. Спачатку стварыў запыт на вывад у кэш 16 сакавіка. Пасля сканчэння 7 працоўных дзён з моманту запыту, гэта значыць учора, койны зняліся з балансу з пазнакай у гісторыі – crypto Transfer payment credited. Я правільна разумею, што вывад можа паступіць у працягу 1 – 2 дзён пасля ўказаных вышэй аперацый?
У мяне заўсёды ўжо на крыптакашальку ляжаць,калі тут койны спісалі. Можа ты не праз тую сетку вывеў? Як памятаю,вывад толькі ў сетцы BEP20,праўер плацежныя рэквізіты
Хм.. Дзіўна. Сетка пазначана правільна.
Пачакай тады, магчыма, пацверджанні ідуць
Хто-небудзь вынес казіно? Нумары лётаюць 😀
Калі зняліся, то павінны хутка прыйсці! Пачакай трохі і пішы,удакладні! Я не ведаю, хто адпраўляе, таксама Вячаслаў напэўна!