Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,840 Адказаў
|
573,167 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ты паходу ўсім нос вытэрла, віншую!) Як ты ў ім столькі занесла, гэта ж архіскладаны слот, там гэтыя яйкі пастаянна не ставіць, быў час упарываўся па pg, але ў гэтым слоце больш х 100 ніколі не бачыў…)
У бонуснай гульні ў мяне выпаў самы дарагі сімвал, і ўся поляна сабралася, і памнажэнне х10 )) не зразумела, пра якія яйкі, ты напэўна пра іншую гульню падумаў?! Гэта ў пг софт 2 гульня, мая любая ў гэтага правайдэра)))
Як вы гуляеце і яшчэ адыгрываецеся 😆😆😆
Красава) з надыходзячым святам!
💕дзякуй💕
Я спутал его с динозавриками, он визуально похож)))
А, зразумела, пра якую ты гульню🙂, так там мне здаецца нерэальна занесці…
Тое ж ліст прыйшоў – на акку не было, пасля звароту выдалі.
Яшчэ і винлайн паслаў прома за дэп 5к і абарот, 5к фрыбет.👍 сёння прама дзень лудзіка 😁
Ты, здаецца, учора пісала, што заблакавалі акк з-за мульціка ці гэта пра иммерион гаварылася 🤔🙄
crownslots код BOOM
калі каму-небудзь цікава гэтае месца)
Яшчэ б сцягнуць промік на Драгон Мані, сёння павінны былі выкатаць, але гэта не дакладна) у іх заўсёды вагер маленькі, не раз адбіваў, апошні раз люстэрка адвалілася, не паспеў, а можа проста памянялі перад публікацыяй, не прафукаць бы…)
ты яшчэ не паставіў? не напісана ў умовах мінімальны кэф, на які трэба паставіць
Не пакуль, што на карце 3к шукаю 2к хвілін на 20 або ўжо на заўтра пакіну, дадам карту хачу па максімуме выкарыстаць 5к атрымаць фрыбэт, а так у зачет дакладна ідзе ад 1,02 -1,03 дастаткова, а ўвогуле можна атрымаць 5к фрыбэт, страціўшы ўсяго 250р з днпа 5к, у нардах процілеглых а ў хуткіх гульнях неаднаразова так рабіў выйгрыш ад 1 да 18 2,5к ставіш і на процілеглага выйгрыш сектар ад 18 да 36. 50р губляеш з 1к, кэф лічыцца як 1,9. ідзе ў зачет абарачэння дэпазіту.
Хто гуляе ў Marathonbet, магчыма не бачыў, каму цікава.
Гульцы, якія ўнеслі ў перыяд дзеяння акцыі дэпазіт ад € 10 з выкарыстаннем промакода FSCRAZY, атрымаюць 100 фрыспінаў па € 0,20 кожны ў слот-ігры Moon Princess 100 ад Play’n GO.
Залічылі імгненна. Спіны далі 12$, нармальна давалі. Пасля таксама іграў больш-менш, але я ўсё ж прайграў:((
Там на Winline бонус, пра які пісалі, да 5000 руб, гэта так, але ў мяне яшчэ бездэп вісеў 215 руб, не ведаю за што, дакладна не дэпіў, пасля апошняга выводу з бездэпа:)))
У мяне ёсць рахунак жонкі яшчэ, ну канечне гэта мой, само сабой, там няма бездэпа, толькі бонус да 5000 руб. Гэты рахунак плюсавы на 25к, таксама з бездэпаў толькі і здымаў.
А мой, на якім гэтыя 215 руб адкульсьці, таксама плюсавы, але меншы, на 8500 руб. Тоже толькі на бездэпы!
Не ведаю па якіх крытэрах яны налічвалі…
Тры разы выводзіў адтуль з бездепаў. Дэпы былі, але пасля гэтых вывадаў.
Бонус удалося адмыць, потым Верыфікацыя доўгая, у выніку Дэп запрасілі мінімальны. Там праз ethereum 0.002 і x3 адыгрыш ад Дэпа, а засталося ўжо мала 25 баксаў ад 70) заб’ю пайду зліваць) усё роўна дзякуй
нармальна толькі адзін раз насыпала па 0.25
Чорт іх разбярэ,у мяне ёсць,у паловы знаёмых няма)
Падкажыце лепш хто з CrownSlots выводзіў,што там па верыфу? Адрасная даведка падыдзе або патрэбен квітанцыя за кватэру,жыву за 2к км ад месца прапіскі.
Ты перастань у той тэме пісаць і не будзе мінусоў…
У бонусным слоце насыпала 600 р з капейкай, працягнуў гуляць, адпрацоўваць вагер у тым жа слоце і па стаўцы 40 выпала амаль поляна кавуноў – 2800 р з капейкамі, баланс на скрыне і пасля працягнуў гуляць па розных правайдэрах, каля 10 слотаў паіграў і ні ў адным слоце не выпаў бонус (я прыфігел ад такой аддачы)
Другі вывад без унясення дэпазіту мне будзе тоўста, так тут пасчыталі ў гэтай казяке.
Па кэфах я трохі памыліўся, меў на ўвазе не 1,02, а 1,2 – 1,3, учора 24/7 гульні тупілі, не загружаліся, давялося паставіць што было на карце пад 3к лайв тулуза-манака 1,5б і выкупіць -300₽ цярпення не было чакаць разліку) так бы ў натяг, але зайшло б 90+1дадатковае час 1:1 забілі яны ж і ў экспрэсе на фрыбет былі ўжо пахаваны стаўку, падумаў класіка найменшы кэф не зайдзе, а не – забілі ) лепш з меншай стратай у лінію, прематч ставіць і спакойна выкупіць.
215 руб кешбэк штомесячны за стаўкі, хутчэй за ўсё прыйшло. Ды і фрыбетам можна скарыстацца, паставіць як я зразумеў толькі з мабільнага дадатку.
Эх, стаўочкі, родненькія.. Цупіс заблакіравалі, адпаведна не паіграць)
Таксама сутыкаўся з такім(з чужых реквізітаў, быццам дэпанаваў па няведанні або нешта тыпу таго.. прыблізна 3 гады таму, за тыдзень усё вырашылі з ЦУПІС, але Винлайн Лига Ставок так і не даюць верифікацыю. хоць Госуслугі, хаця наземны пункт, а ФонБет, Пари і Мелбет без праблем год ужо стаўлю
А я бро на Vavada учора НХЛ спрабаваў заіграць, пінгвіны канечне рэдкія… ніводнай не забіць, я хз. яны без клюшак паходу гулялі… )
Што-то краунслот не даў бонус