Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,843 Адказу
|
573,249 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ну адкрый Кик раздзел слотаў і выбірай. Там усе нешта ды разыгрываюць
Усім вдалай пятніцы. Вялікіх заносаў
Не лепшы варыянт,у бонуснай гульні злавіў бонус,адмываць докуя
А максвін яшчэ смешней 10$
Больш за 40$ не атрымалася падняць балік.
Сёння ў БУЙ ТГ паспеў урваць бонус код. Буквальна пасля ўводу ў тг прыйшла адбіўка што актывацыі скончыліся.
з 25 спінаў накапала 500р. адыгрыш х10. макс він х1 ад бонуса.
Пачаў адкручваць. Поймаў бонуску на 5т. Сыпала як не ў сябе. Нават хадэс з зэўсам па 2-3т кінулі, калі ўжо стала зразумела што ў мяне толькі 500 застанецца)
І як толькі адыгрыш скончыўся. З гэтых 500 усё абарвала нахрэн) улетелі за 5 хвілін без бонусак і сыгроўкаў.
Сумна. Я ўжо думаў хоць пару рублёў змогу выцягнуць.
Iwild казіно прынцыповае. Суткі вывад у чаканні. Адмяняюць дзеля 70₽. Цяпер дакладна ў аўторак)
на што вы тут гуляеце дзядзя Юра. чаму ты ў Селектр не гуляеш?
Адстань, я там раней гуляў, потым перастаў, два разы па 500₽ не вывялі ((
Дык яны заўсёды так выводзяць, у аўторак напішуць вывад паступіць праз тыдзень і нарм)
DGST3086
Ліга Стаўак актывацыі абмежавана .
У тг ybets і immerion фрыспіны па спасылцы.
Ybets код March але ў мяне слот чот не запускаецца
У immerion код такі ж, але слот таксама не запускаецца
Хз у immerion яшчэ не пракруціў, у Ybets загружаецца без праблем.
Тэж адкруціў толькі, на лёгкім слот, гульня загрузілася, паспрабуй па іх спасылцы з тг поста перайсці я адтуль перайшоў можа дапаможа.
Вось казіно было такое казіно. А так – да, даўно яны ўжо сышлі. Дарэчы, там RTP у PNG быў 92%, але гуляла ў разы лепш за ўсе тыя заявленыя “96” )) Яшчэ Casumo, памятаеш? капец настальгія.
З винни ток толькі змог загрузіць
Ну, хто першы кіне промік на ybets. Чакаем жа))
Дакладна 😁😂 забыў гэты важны момант напісаць, у мяне ён практычна заўсёды падключаны, актыўны віні. Змяні слова ў паведамленні – выдаляць пост ..
Пара прачынацца і ў раздзел бездэпаў зайсці )
Дзялімся рэзамі па спінах))
1,2/1,04 па ybets/immerion
Як жа я ненавіджу Хаскау)))
Промакод: March і ў ybets і ў immerion з 16г зарэганы ты, дружа, як так то )
Мяне закон падласці ў ybets быў дэп 90 цэнтаў у immerion не было 11$+ хаця хз, як ведаць, яно можа і да лепшага – гульню б падлавіць, зацягнуцца з дробным балансам. Пакуль не кручу, народ паваліў, млоты тупяць .
4 і 3
У мяне сёння свята лудамана прама, у абодвух хаскаў нармальна накінуў бонускі, а яшчэ ў котах 150р было з макс кэшам у 500р якімсьці цудам адыграў, яшчэ і косарь выцягнуў на піастру, яшчэ і вывелі імгненна, маленькая, але перамога, асабліва ад котаў так увогуле дзіўна 😁
За рэгу
rooster.bet![]()
Ой ёй, прама сягоння халявушка радуе, тфу, тфу, тфу, каб не зглазіць і хоць дзе то адыграць 😁
Мне 1,2 і я pg пайшла і вось што дало