Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,843 Адказу
|
573,249 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Я памятаю, хто-то яшчэ спрачаўся са мной, адстойваў гэтую смеццевую сетку! Нармільны, пры здаровым розуме гульняры ніколі не пахваліць гэтую сетку! Я не кажу ўжо пра вопытных, разумных!
***-Так, калі чалавек гуляе 20 гадоў, гэта не гарантуе, што гэты гульцоў вопытны! Я проста памятаю, што той чувак быў ну дакладна больш за 10 гадоў досведу, ну гэта, вядома, па яго словах!
Не гуляйце ў гэтай сетцы!!!! Тысячу разоў кажу! Сотні іншых жа! Тых жа рояляў колькі вакол, 15 ужо!
Цябе, так званыя «роялы», за любы бездеп з бонуснага задолбяць. Будзеш не толькі паспорт і селфі кідаць, але і фота гузна ў 4К.
А вось, бро, яшчэ адна скам-смецце, калі свае дэпы ўляжэш, бонуску не памацаш, з’едала 10$ без шанцаў, а за бонусныя 0.80$ бонуска за бонускай, бо кешаут у гэтых жаб 0.80$ нават пасля адтыгрышу, такая лютая сьметніца гэты каз, проста смяешна, сістэма ведае, што х*й чаго свеціць гульцу і насыпае бонуску за бонускай, 0.80$ другую бонуску ставіць, а свае дэпы як у сухую зямлю кропля вады… 😂
Рэальна, скрыптовая помыйка
што часта гейша ў 1 лінію дае?трэба паспрабаваць,звычайна катаю на 25 ліній,больш х 300 не бачыў
Рэбзя. У каго ёсць прома на казіно Джой паслядэпазітны?
Дзе зараз промакоды самыя нармальныя даюць за рэгістрацыю?
Прывітанне! Адкуль ты ўзяў, што макс вывад з фрыспінаў 0,8? 0,8 – гэта твой бонус, а макс вывад 30! Калі актывуеш спіны, уважлівей чытай, што там напісана.
Усім па капейках фрыспіны выдалі? Хз рахунак баланс у USDT, а фрыспіны былі чамусці па 20 капеек 😁 хаця дагэтуль заўсёды ў USDT выдавалі фрыспіны ці справа ў правайдэра 🤔
Хлопцы, нагадайце пліз, у ybets/immerion, якой крыптай туды мінімальны дэп выходзіць? Тронамі?
Дзякуй))
+ Dogecoin быццам таксама капейкі выходзіць, сам не дэпіў імі, але там няма мінімальнага парога дэпa з іх, чытаў інфу хто-то і 1DOGE папаўняў у раёне 18-20р, але яшчэ неабходна ўлічыць камісу – змяняецца ад 4 да 6, у выніку дэп упіраецца ў 100-120р, але набыць такую колькасць няма магчымасці – мінімум ад 500р, хіба што ў цябе ёсць нешта на крыпце.
АПДЭЙТ
100 TRX з трона мінімалка (22р кошт), што таксама трохі – глядзі сам, з чаго табе зручней дэпаць, за камісу не ў курсе колькі бяруць.
Ні разу не было такога! І толькі не кажы што гэта значыць я ў афігенным мінусе! Не! Проста я часта гуляю, выйграю, прайграю, але гуляю! І нават з бездэпа 22к апошні раз выводзіў, яны праз 5 хвілін былі на кашальку! З першага дэпазіту ў 1000 руб, гэта сол быў, я ў ім з 2018 года, яны мне 80к вывелі і нічога акрамя пашпарта я ім не даваў! Можа хто адзін раз Бернет 300 рублёў, а потым 5 бездэпаў пасля гэтага, можа быць…
Хутчэй за ўсё так з-за мінімалкі дэпа, так робяць. Я таксама вельмі даўно гуляю на роялах. І пасля выхаду праекта гизбо, я дэпнуў 300р для купона на 1к. І занаёс на бонусныя і вывёў 50к. І мне роялы на ўсёй сетке заблакавалі магчымасць выкарыстоўваць бездэпазітныя бонусы))))
Ну з Тронаў 25 баксаў мінімалка дэп выходзіць) догі сам выкарыстоўваў, здаецца на біржы знаходзіў абмен ад 500 р
Парайце, калі ласка, ці варта загружаць такое відэа? 2 дні таму не прыйшоў дэпазіт на 500р. Я ім дасылала чэк і выпіску, а цяпер яшчэ і відэа трэба!
На 8$ адмытых працягнуў гуляць, злоўіў бонус на апошніх 1,5 долара, смяяцца ці плакаць
У іх яшчэ і вывад мінімальны 20$)
Якімсьці цудам дабіў да 30$, злоўіў бонус
Прайшоў верыфікацыю, зараз паставіў на вывад, мінімальны дэпазіт не прасілі зрабіць
У мяне так было на піастриксе, плацяж не знайшлі і заблакавалі акк. Такое ж відэа прасілі, адправіў як доказ, што чэк не падроблены і ўсё аплачана, і размарозілі.
Уважліва чытай агульныя ўмовы бонусаў на сайце, паспяхова адыгранная сума бонуса пры пераводзе на рэальны рахунак, не можа перавышаць першапачаткова атрыманы з fs суму на бонусны баланс
Сёння каты выдалі бездэпы з адыгрышам х5 за рэал. Макс він як звычайна капейкі 1000-2000р.
І добра б было што адыгрываць. Там спіны ў слотах а-ля флоатинг драгон па 5р. На выхадзе 10р за 50 спінаў))
Пры ўсім жаданні нават няма з чаго адыгрываць)
Скінуў ім на пошту сваю галасавалку, ні адказу ні прывіта, чат падтрымкі не загружаецца ў абодвух казіках)
У iwild казіно, ёсць інфармацыя, дэпазіты былі, верыфікацыя прайшла. Учора вечарам паставіў на вывад. Сёння вывядуць?
Павінны, калі доп. вериф не запатрабуюць.
Першы вывад ў іх доўга ідзе ад 2 да 4-х дзён і ў выходныя яны праз раз выводзяць, так што калі сёння не выведуць, то хутчэй за ўсё ўжо толькі ў панядзелак.
Там быццам яны кожны дзень даюць, з 4-га па 9-ае па-мойму, штосьці такое. Я нават не стаў сюды гэта г…но скідаць! Там і ўчора былі, нейкі дракон, так, сёння нейкая рыбалка, таксама па 5 руб па-моему , карацей лажа!