Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,843 Адказу
|
573,249 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Нажаль, такога шчасця няма, толькі 400 р. было.
Таксама сам цалкам пра іх забыў, не адразу ўспомніў ) пачаў лісты на пошце праглядаць – на вочы трапілася ад іх ліст і так толькі ўспомніў .
Цікава, а адкуль такая стаўка 5р узялася ў аркадавым прагмаце, калі ў ліцэнзійным 16р, скрыпцяга значыць
Канвертацыя валюты. У цэнтах 8. Якраз прыкладна 5 рублёў. Нічога асаблівага
Падазраю, што па бонусах можна рабіць любыя стаўкі. Але я ў гэтым не ўпэўнены.
а я, ляньте, мамкін тэмшчык. Каротка, у дзяда далі фрыспіны, фрыспіны далі 130р, я іх адыграла, выцягнула 700 (макс 750р). У ПФ у мяне вісеў сумар з фрыспінаў, якія ў данлудана па кодзе актывавала нядаўна (адыгрыш за свае, естэстна). Ну вось, дэпнула туды гэтыя 700 і во што. Буду цяпер па 2 рублі гуляць😄
адыгрыш х5 вагер
Да чаго тут канвертацыя? Калі нават мінімальная стаўка ў гэтым слоце 10 цэнтаў – гэта 10р заўсёды было. Яны самі нейкім чынам мяняюць стаўкі ў бонусных кручэннях. Стаўка ў слоце мінімальная 8р,у бонусных 75 кручэннях яна 5р
Гэта дыскрымінацыя па валютным прыкметам🤣🤣🤣
нічога не зразумела, але ўсё так вельмі цікава. давай больш скрыншотаў
Мне проста цікава як з дэдди вывесці 750р калі ні разу не рабіў дэпазіт з Piastrix
крыпта, калі і з яе не дэпаліў, то ніяк. паднімаць баланс толькі і на карту
Не забывайце іх правіла: – вывад з бездэпа магчымы толькі на карту
На жаль, калі мінімальная сума для вываду складае 5000 рублёў, то вывесці суму менш за гэту велічыню нельга. Вы можаце павялічыць баланс, каб дасягнуць мінімальнага ліміту для вываду сродкаў. Калі ў вас узнікнуць дадатковыя пытанні або вам спатрэбіцца дапамога, калі ласка, дайце ведаць!
Кароч я зразумеў гэта яшчэ адзін тупы развод на дэпы
Gangsta і Tsars даюць 50 фрыспінаў за голас askgamblers.Была інфармацыя тут ці не, не памятаю.
Магчыма, з тых, што яны самі накідваюць на аккаунт, можна вывесці і на піас з крыптай.
А так то да, з промо заўсёды на карту
коты гэта ўвогуле не казіно, а крынж дзікі))
Коты гэта як селектар ??
З піастры ў іх жа мінімальны дэпазіт маленькі, папоўні, пагуляй, баланс ужо не будзе толькі бяздэпазітны) І выведзеш на піастру.
Кароче, гуляў, адбіваў бонус у тома ад плейнго, сыпаў як не ў сябе, падняў аж да 12000, зараз з 750р зайшоў, даў тры сыгроўкі…
Падкажыце, на аркаду і камету ёсць бездэп за рэгістрацыю, каб адыграць бонусы, можа па нейкай спец-спасылцы зарэгіцца?
Гэта котаБАЗА
сКОТАбаза
ну блін..пісала-пісала і зноў нічога незразумела)) ну цяпер, можа яшчэ і прышлю, пакуль што сумна, адыгрываю вагер
А хто ўсё ж такі з Immerion або YBets выводзіў, колькі чакалі ў выніку?
Выводзіў хто-небудзь без дадатковых запытаў ці чагосьці падобнага?
Паставіў сёння а 11:30. Да гэтага часу статус – выконваецца.
Сагравае душу, што гуляць няма сэнсу. Бо з гэтых бонусаў больш не выведзеш. А прайграць – проста дурніца. Таму магу чакаць хоць тыдзень. Але лепш было б вывесці як мага хутчэй.
З котамі ўсё даўно зразумела, у ЧС для сябе заношу і ўсім раю – ніводнага выводу не было
Паставіў у восем раніцы, чакаю таксама