Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,843 Адказу
|
573,249 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Хз мне праз 9 гадзін вывялі
Перадвычора з YBets выводзіў на крыпту. Без вэрыфікацыі, рабіў дэп 2,6 бакса, круціў вэйджар х3 і вывёў 30 баксаў. Паставіў на вывад каля 6-7 вечара, на пачатку 6-й раніцы вывелі.
Гуляў з проміка, які тут скидвалі.
Мне ў асноўным выводзілі ў прамежку з 2 да 3 ночы
Я без промо граў на свае,пракруціў да сотні чакаю з 10 уе
Па часе дакладна не скажу.
Я катаў – сэнсу нічога не атрымалася.
ну самае галоўнае адыграй нармальна, без мінусаў.
Брацік, ты обычно с купонами от чемпиона, не ведаю як сказаць:))), карпаешся/шукаеш, які быў апошні? Не памятаеш?
Я думаю, магчыма прапусціў штосьці!
У мяне вось гэты быў апошні:
Я яшчэ пісаў, каб усё кідалі ў раздзел чэмпіёна, але напэўна не ўсе гэта бачылі ці наогул чыталі ці заходзілі ў гэты раздзел…
Каб я яшчэ дэпіў у котаўскую сетку….
Кент казіно ў ўсіх памёр 476, іншыя не знайсці і не зайсці ні з іх тг, ні з пошты па спасылцы з ліста апошняга, як заўсёды ў самы непадыходзячы момант вымер, мала таго нічога не гуляе, ні адзін слот, правайдэр як у калодзеж яшчэ пры адмыванні бонуса за дэп згаслі .. вініпухом спрабаваў з Польшчы забаронена ў іх, з іншых нават не хачу спрабаваць бо чую дакладна заепут лішні раз падставу для дадатковай верыфікацыі, ужо колькі разоў у іх сетцы гэтую хрэню заўважаю . Зрабіце нармальны сайт, налепіце люстэркі ..
Я думаў з Котовскім г…ном ужо ўсе завязалі!!!!
Хаця і гарэлка такая ж зараз прама да такой ж рэпутацыі ідзе! Набрыдла, 1000, 2000,1000,2000 і г д…. Нічога не падняць нават х2
Ды бля нідзе нічога не гуляе ў водку 5к учора з’ела не адчула, рио як скрыпт такое ўражанне што калі хочуць рэгулююць аддачу 10к мінус за два дні + фрыспіны з крамы 3,5к усё ў адну пастку, 1хслот таксама не айс, тут зайшоў прама непаганае хоць і за свае але вагер х7 усяго выдалі відаць праз тое, што даўно не дэпаліў 30% кэш і 200 фрыспінаў па 10р за дэп ад 2к максвін 25к вось “павёўся” на гэта дадэп дадэп х7 не осіллю ніяк яшчэ і казіно спасылка не працуе тры краіны спрабаваў у забаронена Германія, Польшча і Нідэрланды больш у мяне няма выбару паколькі карыстаюся бясплатным віна. Вось і так не ідзе яшчэ казік згас ..
Пф, таксама ў мяне перастала гуляць, вось палез у гэтую херню..яшчэ і суткі усяго на адыгрыш у кента, думаў тут хоць трохі адмазацца, а ён памёр не ў час, таму бамбіць трохі)
427 працуе
Ужо так бесіць, хочацца ўжо тэлефон аб сцяну раз….ць, дэп за дэпом, пафіг куды, 3 гады нармальна ўсё было, да Новага года, у мяне абсец пачаўся/спаў з г…м якое пачалося тады, таму памятаю, але 2 месяцы пасля Новага года гэта капец!!!! Нервы на выбуху!!!
Як жа я цябе разумею, гэта казіно нам даўно не кент
Ybets вывелі без верыфікацыі, у 9 раніцы ставіў у два ночы грошы прыйшлі
Для гэтага ёсць тэлега, адкуль заўсёды люстэркі бяру, уводзячы назву казіно ў пошуку)
Павезла. Мне immerion а 2 гадзіны ночы адмяніў вывад і прыслаў запыт на пошту. Тыпа адправьце копію пашпарта.
Адправіў. Відаць чакаць зноў да двух ночы)
Як вы ўвогуле адыгрываецеся ў гэтых сметніках ? Колькі я спрабую , бясконцае колькасць разоў нічога не атрымліваецца…
Так ты депаў і ўсё роўна папрасілі ?
Ну так. Дэпнуў перад вывадам.
Падаецца, яны выбарачна нейкае мутяць. Або падтрымліваюць імідж суперлегальнага казіка. Иммерион жа ў многіх галасаваннях зараз.
Фіг ведае. Чакаю адказу ад іхняга KYC. Спадзяюся, не прымусяць танцаваць з бубном)
Казіно Лофт з 19-га ліку зачыняецца , у каго ёсць грошы выводзьце
Хз, пару раз адыгрываў і выводзіў без праблем(без верифа), магчыма пашанцавала.
Хз, пару раз адыгрываў і выводзіў без праблем(без верифа), магчыма пашанцавала.
Штосьці на джэтон промікі перасталі выкладваць, паходу халява скончылася…
ЗЫ. А гэта як рофлянка, Забірайце вашы 15 WEFT зараз! Без вейджэра, без абмежаванняў, гэта прыкладна як падарыць 1.5р і так гучна пра гэта заяўляць, клоўны…