Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,840 Адказаў
|
573,167 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У даддзі у мяне ёсць 50фс Макс вывад 750₽
))
Мне Кент дак нават ліст адправіў з ФС, а потым раптам высветлілася, што….блін….БЮДЖЭТ вычарпаны)))) БЮДЖЭТ (нават не ліміт). Ахрэнець не ўстаць))
Здаецца, смердзіць гав*ой, каты ўжо нават косар даць не могуць🤣
Як я адвык ад гэтых каціных бонусікаў на х5 😂
Мне нядаўна таксама два промакоды ў лісце даслалі – адзін за деп фрыспіны, другі бездэп 1,5к ну стандартна бездэп 1,5к прома не актываваўся, а за деп на ўра ) у чаце казалі то ліміт колькасці промакодаў вычарпаны то ці бюджэт, зачыніў чат і забіў на іх, з імі размаўляць – толькі нервы псуюць, да гэтага таксама “шляпу” дасылалі на маё прашэнне заблакаваць акк перманентна перакідвалі, аператары мяняліся тры разы у выніку паслаў іх у лес зачыніў чат .
У TedBet ляжаць 5$
5 долараў Стаўка без рызыкі ( здаецца пастаянна, часта дэпаю і ў мінусе два месяцы запар кэшбэк атрымаў, хз што не выдалі. Паходу тое, што дэпаю )
У котоўскіх хлопцаў у выпадку адыгрышу працягнуць можна ж было гуляць, праўда, што нагуляў – дазволяць вывесці, 100 гадоў там не гуляў, забыў правілы.
Раней можна было, але да****цца знойдуць за што
стапрацова таму што депаеш, праверана… месяцок не паграеш і пачнуць даваць без депа
мяне, дарэчы, акрамя бонса і теда ўсюды адключылі ад бонусаў😮
Ну што, спадары, ужо занеслі ў новы казік ад роялаў?
занёс к ім тысячу і хай выпускаюць новую казіну😉 таксама дарэчы ўсюды адключылі ад бонусаў акрамя новых шаражэк
мяне ў ройалах таксама ўсюды адключылі бонусы. зараз у новы зарэгаюся і адразу таксама адключаць
я пакуль прайсці верык нават не магу, перагрузка ў іх, ведь , як я разумею промікі па косару, срабюць толькі пасля верыка і адзін раз.
Промік на дэп 150% на Pinco – OSCARMANIA 👈
Бяры
дзякуй, але ў Pinco таксама адключылі бонусы
адыграў бездеп у R7 і пачалося)))
Перш чым мы зможам прыняць рашэнне па Вашай заяўцы на вывод Вам неабходна прайсці працэдуру верыфікацыі акаўнта. Для гэтага, калі ласка, загрузіце ў асабістым кабінеце, раздзел “Верыфікацыя” наступныя дакументы:
– Дакумент для пацверджання асобы (пашпарт, ID-карта, вадзіцельскія правы і г.д.);
– Старонка з прапіскай з пашпарта або дакумент, што пацвярджае адрас, указаны ў акаўнце, не старэйшы за 3 месяцы (рахунак за камунальныя паслугі, выпіска з банка і г.д.);
– Сэлфі з дакументам для пацверджання асобы ў руцэ. Звярніце ўвагу, што ваша рука з дакументам павінна быць бачная цалкам.
Акрамя гэтага вышліце нам, калі ласка, фота Вашай банкаўскай карты, з якой Вы ажыццяўлялі папаўненне рахунку. На фота карты абавязкова павінны быць бачныя першыя 6 і апошнія 4 лічбы нумара карты, тэрмін дзеяння, імя ўладальніка карты. Даныя павінны быць бачны як на тварай, так і на адваротным баку карты. CVV-код на адваротным баку карты можаце схаваць. Калі карта не іменная або ў Вас яе ўжо няма – вышліце нам, калі ласка, выпіску з банка не старэйшую за 3 месяцы па гэтай карце або скрыншот з анлайн-банкінгу. У выпісцы (скрыншоце) павінны быць прадстаўлены тыя ж даныя, якія мы ўказвалі раней, і павінна быць адлюстраваная транзакцыя ў бок нашага сайта.
Звяртаем Вашу ўвагу, што ўсе даныя павінны быць бачны на фота выразна, без адлюстраванняў. Усе дакументы павінны быць прадастаўлены асобнымі файламі. На фота павінны быць усе чатыры вуглы дакумента. Дакументы, якія відаць часткова, не будуць прыняты для верыфікацыі. Памер кожнага файла не павінен перавышаць 5 Мб. Для верыфікацыі прымаюцца дакументы ў адным з наступных фарматаў: png, jpg, pdf.
Акрамя гэтага хочам адзначыць, што Ваша заяўка на выплату была адмененая. Калі ў Вас з’явяцца пытанні – звяртайцеся ў нашу службу падтрымкі.
Дзякуй за супрацоўніцтва!
З павагай,
Так гэта норма) што-что, а вериф у іх заўсёды хутка праходзіў
так у мяне адтуль ужо высновы былі , рашылі за касар халявны галаву патрахаць , няхай сабе пакінуць , бо напэўна дзесяць раз попросяць перарабіць фоткі.
стандартная сітуацыя. у гэтай сетцы заўсёды так калі з прома выводзіш
Хех а я падумаў ты раней туды не дэпаў таму такі спіс докаў, зразумела ўсе з імі з іх «шчодрасцю» .
вывады былі – гэта ладна. а поўны вериф праходзілі там ужо? усе гэтыя фота адпраўлялі?
проста дзесьці дробныя сумы могуць без верифа выводзіць. па сваім меркаванні.
а з бездеп промо дакладна папросяць прайсці поўны вериф.
хз , не памятаю ,да забіў ужо , успомніў як у катах галоўу рабілі , больш не хочацца)
Хз пісалі нет, можа хто і забыў пра гэта казіно з іх спісу, сеткі катаў ў аркадзе 75 фрыспінаў так сама мыць з іх .
О, дарэчы. забыў пра іх.
Дзякуй што нагадаў. таксама 75 спінаў вісяць.
Трэба будзе ўвесь тыдзень заходзіць глядзець.
У Комеце таксама 400р, кеш 1250, і там жа 50 спінаў з кешам 3000