Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,418 Адказаў
|
605,259 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У тедбет зайшла, а там 20 фрыспінаў у світ бонанзе бездэп. Не стала ў сп пытацца, за што) але спытала, ці ёсць бонус за ўсталяванне прыкладання. Яны сказалі так, спампавала, нічога не прыходзіць. Звярнулася ў сп, сказалі ў межах 24 нарахуюць, 24 гадзіны прайшло, пайшла зноў у сп, сказалі, што праз 48 гадзін)) і зноў няма, зноў напісала ў сп, з трэцяга разу нарахавалі 50 фрыспінаў у той жа бонанзе. А 20 фрыспінаў, думаю, за тое, што ў ТГ іх “кітайскі” ці на які там у іх спасылка вядзе, падпісалася. Можаце ў сп удакладніць, калі цікава.
і… не выйграла?
Падкажыце доўга ці налічвалі на секту Імеррыёна за галасаванне,пасля адпраўкі скрыншотаў на пошту?
Чалавеку хутчэй за ўсё патрэбна зараз, а не заўтра:))) гэта адно! А два, браць коды на дэпазіт з абмежаваннем у 4000-7000 руб! Ну гэта дурна як мінімум!
Ён вельмі няўважлівы! Я яму пісаў гэта ўжо ў іншых тэмах, але, зважаючы на яго ўвагу, ён усё роўна не прачытаў!!! Чалавек заўсёды чытае толькі апошняе паведамленне!
Матч скончаны. З перавагай у адзін мяч выйгралі яны
з перамогай Юрэц. не дарма я вам тут гэтае промо кінуў
Якія аккі?)
рэальна сеКТа иммерриона)) кідай скрыншоты ім у чат, будзе хутчэй.
Інфарматыўна… бля, якое казіно тады праверыць?
у криптобос?
ён шпіён. нічога не скажа
Судзячы па вагеру гэта пошы:) Або хтосьці ягадаў з бульбавых пераеў)
Sykaaa актывацыі абмежаваныя
SYKAZANOS
трэба адзначыць гэтую справу. выводзь давай, я прыеду праз гадзіну
Я паставіў таксама на 3 падзеі, агульны кэф 5.7, у чым сумняваўся , згуляла, а падвяло менавіта тое, у чым не сумняваўся ні на колькі:((((
RET50FS заб’е, калі актывуецца то слот Sugar Rush 1000
Актывуецца, але ў слоце нічога няма
А чаму так ??? Імеріон паспрабуй
Увогуле ў іншым слоце далі фс ад маскота правайдэра fruit mashine x25.
Адыграў фс, але грошы на рахунак чамусьці не ўпалі. У падтрымцы чарга 29 чалавек..
Ды ну, гэта казіно на 3 літары няхай катяцца, адказаў тып- Паважаны гулец, гэтая акцыя даўно прайшла і больш неактуальная.
Трымай, сябра, на 150% + якіясь спіны, на Чэмпіёне 🏆
CHAMPVIP
У юбет таксама не актываваўся, а ў имерион нарм, яшчэ такі нумар, пайшоў адыгрываць у прагмат, зайшоў у новую рыбалку апошнюю, а там фрыкі 25 штук, і іх кручу, чэкайце можа збой у іх або хз. адкуль яны там узяліся
Таксама дзесяць там фрыспінаў, нядаўна, дня 3 назад давалі бонус у гэты слот, але ён у мяне не працаваў, а ў падтрымцы чарга была кошмар
Проста бесіць код актывуецца і праз падтрымку даведвацца, які слот (((