Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,853 Адказу
|
623,920 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вось праўда, і тут часта выплывалі паведамленні, што нехта працягваў гуляць, але ўсё роўна атрымлівалі паўтарыку… Хм, хтосьці вышэй правільна напісаў, што можна скаргу катaць цяпер))
хто гуляў , выводзіў з Болівуд Казіно ? Два суткі прайшло і цішыня так і вісіць выплата ў апрацоўцы , у саппорце маўчаць
Не ведаю такога казіно) але спрабуй па ўсіх каналах падтрымку долбіць… Чаты, пошта, ТГ, калі ёсць
ўсё адказалі як-небудзь , кажуць чакай 5 рабочих дзён , я так зразумеў яны за такі тэрмін выводзяць )))))
У іх жа ў правілах да трох сутак. Пачакай, пакуль пройдуць тры суткі. Мне там таксама цягнулі з выплатамі, але не больш за 72 гадзіны.
У гэтай сетцы тэрмін вывадаў да трох сутак
Раз на раз не прыходзіцца. У іншым казіно іх лінейкі вывелі за дзве гадзіны.
Паважаныя калегі-лудаманцы, хацеў спытаць, што ці хто прымушае вас гуляць у гэтых
свалкахнезвычайных установах? або вам падабаецца хадзіць па граблях, або….. што?Раскажыце – жудасна цікава ))
Менавіта гэтую памыйку тут добра раскручвалі з бездэпу год-два назад. Карэш вывёў 15к. Сам там не гуляю, але скрыны памятаю. І што для каго памыйка – кожны сам вырашае. Болівуд ці лаганы ПФ, дзе стопяцьсот дэпоў без вываду.
Там халву кожны дзень раздаюць. Драбяза, канечне, але пары пачак цыгарэт хопіць.
Якую халяву? Гэта калі гуляеш?
У ўсіх чатырох казіно гэтай лінейкі кожны дзень даюць па 10 спінаў. Часам прастрэльвае. Так зразумела?
Так усюды дэп трэба для вываду епт)))) я іх параўноўваю з селектарам
тыпу такі,патрэбен дэпазіт ад 200р)))
Дэп 100 рублёў і без пракруткі. Адусюль выводзіў і не раз. Можа, і селектар, толькі я там нічога не страціў.
З піастры сотка. І ты не бездеп кінуў.
прачытай што ў бонусе напісана, деп ад 200р бонус
Усё роўна гэта сметніцы ўсе 4 ))) адкуль у іх грошы на хост плаціць ?? А ты ж 100 кінуў з піастры)
Я таксама з бездэпаў на Буе гуляў далей, і нічога не адрэзалі пры вывадзе
А табе гэта якім бокам? Чалавек пацікавіўся наконт выплат – я яму адказаў. Ты яму што-небудзь карыснае сказаў?
Хлопцы, браў хто-небудзь бонусы з крамы на джеттон? На латесте вейджэр 30 стаіць, у падтрымцы джеттона х1 напісалі.
Хто-небудзь гуляў у гэтым казіно?? Прапануюць на дэп 15 еўра – бонус 60 еўра (не больш), атрымліваецца ў агульным 75 еўра на балансе, на гэта ўсё вагер 50, а максімалка 1000 еўра..
Варта ўвагі, ці не??
Шляпа скрыптавая, раней фрыспіны давалі, так там у квікспіне ў Сакуры барабаны ў розныя бакі круціліся))
Пра betchain што скажаш?
Можа, ужо было, у Slott у акцыях за ўстаноўку прыкладання 1к з вэйджэрам х20 і макс він 2к.