Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,848 Адказаў
|
623,244 Прагляду
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Пакінуць 1500, астатняе спішуць, вядома! З бясдепа там толькі 1500 можна вывесці. Я таксама як-то раз адыграла і на радасці тыс 8 паставіла, адмінялі, зноў ставіла, зноў адмінялі, потым у падтрымцы растлумачылі, што максімум 1500, і хоць ты памры, болей не дашуць вывесці….
Спачатку ўдакладніў у падтрымцы, што можна гуляць
Гуляць-то можна, хоць 100000 гуляй а выведуць толькі 1500₽ , не ведаю можа быць ты абраны і пракаціць вывад! 🤞👍
Навошта ж мне яшчэ прапанавалі працягнуць гуляць)
Ну калі што скрыншоты ёсць і дзядзя Ленін дапаможа авось. Я ж не павінен ведаць іх правілы напамяць. Для гэтага падтрымка ёсць)
Пасля адыгрышу баланс абрэжуць да 1500р или 20$ ,дальшe рабі з імі што хочаш: або гуляй далей або выводзь
Ро, ды ў тым і справа, што рэгіструючыся ў іх(да і ва ўсіх казіно), то ты аўтаматычна пагаджаешся з правіламі і з тым, што ты іх ведаеш…
У тэхпадтрымцы цябе не ашукалі, гуляць ты сапраўды можаш, але выведзеш толькі 1500(
Але спадзяюся, што яны будуць лаяльныя і аддадуць выйгрыш цалкам
Я б увогуле не спадзяваўся, можна ў турнір іх пакатаць і потым атрымаць бонус без вагера, калі, канечне, пашанцуе набіць дастаткова паінтаў.
я адзін раз з бяздепа таксама нармальна падняў, 160к на балансе абрадаваўся))) калі бонус адыграў сума з 160 памянялася на 1500, больш такія бяздепы і іншыя шляпныя бонусы мяне не цікавяць)
у BOOI не забудзьце адмяніць сённяшні бездэп,ён яшчэ 2 дні будзе вісeць,а то абрэжаць калі дэпнеце
Пайшло ў апрацоўку плацяжом. У падтрымцы адказалі так.![]()
Калі выведуць, то раю ўсім, каму яны абрэзалі баланс, пісаць скаргі😬😃
Каму яны што скарацілі? Пасля адыгрышу яны скарачаюць да максімальнай сумы вываду з бонуса – гэта 1500р або 20$(у выпадку выйгрышу з промакода)і х3 ад сумы бонуса(у выпадку выйгрышу з нядзельных спінаў) і налічваюць на рэальны баланс,дальшэй гуляй падымай і выведзі колькі хочаш
Паўгода таму выплочваў з гэтага бездэпа 2500р,калі адыграў было 2000р.,зрэзалі да 1500р,з іх падняў 2500р. І вывёў на пиастрикс, без праблем.
Але, пісалі тут, што абразалі нават пасля таго як адыгралі і далей паднялі, я пра гэта
глядзі, вось я адгуляла калісьці бонус – на рахунку было 384₽, я да 5000₽ надграла, паставіла на вывад, адмінісьцыю анулявалі і толькі 1500₽ вывялі, такія ў іх правілы, з бэдэпа больш за 1500₽ не выводзяць 🙁![]()
![]()
![]()
Усім добры дзень ні хто яшчэ не рэгістраваўся тут, здаецца 3 баксы за верыфікацыю і 1 за рэгістрацыю, зараз спрабую атрымаць
Трэба апісанне кожнага бонуса чытаць асобна. У вас там відавочна быў х10 вагер. Гэта нейкая халява ад стримераў/тг каналаў.
Магчыма там макс вывад быў прапісаны як 1500. І там хоць 200т наіграеш. Сэнсу не будзе.
вывелі ў выніку ?
Напісаў пра гэта ў суседняй тэме.
~за 3.5 гадзіны ўсе 18к двума плацяжамі.
Зразумеў, віншую! Значыць усё ж можна, дазволена гуляць пасля адыгрышу бонуса, а то меркаванні разыходзіліся.
Вельмі дзіўна, можа нешта ў правілах змянілася, двойчы спісвалі.
Таксама спісвалі пасля адыгрышу.Дзіўна аднак.Адыгрываў і павышаў,абнулялі да 1500 тыс
Гэта, відаць, выключэнне. Некалькі разоў выводзіў з Буя бонусы, заўсёды спісвалі да канкрэтнай сумы.
Магчыма, хз, калі шчыра сам памятаю па гэтым пытанні перапіску з саппортам, праўда гэта было даўно – яны мне таксама казалі, што макс 1,5к, я нават здзівіўся: навошта лішні раз баланс, сродкі “катаць” туды-сюды выводзіць і зноў депаць, калі прасцей працягнуць гуляць, можа за час прайшоў правілы, умовы змяніліся.
калі не памыляюся-мне раней саппорт Буя адказваў што пасля адмывання вэйджара гуляць вы далей можаце да…толькі ўсё роўна ВЫВЯДЗЕМ 20 $ максімум…бо мне абрэзалі пры вывадзе ўсё роўна
цяпер можа яны змянілі правілы…