Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,877 Адказаў
|
625,887 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
тым не менш хтосьці ў іх гуляе, у тым годзе я памятаю многія з форуму вывелі з Болівуда, выдавалі спіны па 100р калі не памыляюся. перад нг яны кідалі на ўсіх праектах фс, а якая хрэн розніца калі выводзяць з бездепа.
Табе правільна чалавек напісаў, гэта не бездеп, бездеп у іх пазначаны ў коле, калі ён выпадае, у розных казіно па-рознаму, дзе фрыспіны, дзе 500р, на якія можна гуляць, адыгрываць і выводзіць, а астатняе ў коле ўсё дэпазітнае…
Зараз деп трэба
Мужык, ты, акрамя сябе, кагосьці чуеш? Я вышэй напісаў, што яны ва ўсёй лінейцы штодзённа па 10 фрыспінаў налічваюць. Зараз зайшоў – таксама налічылі. Навошта ты мне тут пра дэп спрабуеш расказваць? Хаця б складна распавядаў.
Коля, у цябе па 10 спінаў налічваюць кожны дзень?
так у ўсіх праектах ёсць бонусы за деп, але ніхто ж не просіць іх юзаць, выбар за табой, відавочна ж?
Конго відаць дэпіў або яго лічаць актыўным яшчэ з-за чагосьці і даюць 10ФС на прыкармку, мне вось не даюць.
Камусьці каты не падабаюцца, яны туды не дэпаць, але сярод іх ты не знойдзеш ніводнага, хто б адмяніў бездэпазітныя 5к. Гэта я для прыкладу.
Я адзін пракруціў і вывёў) топ бонус увогуле)
Нагадай, напішы, калі ласка, іншыя тры назвы казіно гэтай лінейкі, рэальна ў Болівудзе былі 10 фрыспінаў па 4р праўда дало дзірку ад бубліка, але раз яны штодзённыя чаму б і не выкарыстоўваць.
Я не дэпіў і ніколі там не гуляў, акрамя тых выпадкаў, калі раздавалі бездэпы. Дзе‑та ўстрэліла. Сотку закінуў. Срэзалі да 500, але вывялі. Я ўвогуле на свае не гуляю ў казіно, акрамя тых выпадкаў, калі для вывядзення робіш дэп і пракручваеш вагер. І тое, калі авчынка вартая выдаткаў. Тут жа на форуме ўбачыў пра гэтую раздачу яшчэ месяц таму
Усё правільна. Леў, Эльдарада і Клубніца. Маладзец, што гэта даганяеш. У адрозненне ад некаторых адораных)
Яшчэ америо. Дае кожны дзень.
Гэтыя кожны дзень не налічваюць. Прынамсі, мне. Але выводзіў адтуль без дэпа
Выводзіў хоць раз?)Мне больш за год даюць, ні разу не ўдалося адбіць.
Ну так , таксама заўважыў выхадныя не даюць.
да бро ужо больш за месяц, я нават пару раз выводзіў 1000 і 500р. дарэчы выводзілі хутка на працягу гадзіны на пиастрикс, сёння ўжо таксама ўсюды адкруціў гэтыя фрихи…
А што пра іх сказаць? Адыграў вось бонус, пішуць тыпу максімальны выйгрыш з яго 5 еўра, спісалі 25 еўра. Хаця ў правілах пазначана, што ўсе бездэпазітныя бонусы і фрыспіны абмяжоўваюцца максімальным выйгрышам у 250 еўра.
Магчыма, у правілах пазначаны максімальна магчымы ліміт, а ў саміх бонусах ужо запісаны канкрэтны
Не ў бонусах глядзеў перад адмываннем не было пазначана максімальнай выплаты, таму павінны ў дадзеным выпадку распаўсюджвацца асноўныя правілы па бонусах.
А я ўзгадў пра скрыптовы каз rarebet, дэпануў 200$, гэта трэш а не казік, аддача 0, выбіў бонусных раўндаў ну 25-30, з іх адзін даў х 150, астатнія х1-х10.
А прычым тут скрыптовыя казіно, BetChain гэта казіно з ліцэнзіяй на вядомай платформе SoftSwiss.
Тады скаргу можна было аформіць
Я пра Рарбет напісаў
Яно быццам на сайце латеста нават у апісанні ёсць
Не думаў, што можна быць такім ідыётам, каб ўкінуць у такую крыптакантору 200 баксаў!!!!))) ОХ-РЭ-НЕТЬ не ўстаць))
Вось уяві, што можна