Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,605 Адказаў
|
612,402 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Штосьці не так у іх. Суткі прайшлі. Зноў не актывуюцца.
У іх і не было траблаў з дакументамі РФ. Я ўжо прыкладна 3 месяцы таму там зарэгістраваўся, браў бонусы на першы дэпазіт. Пару выплат нават зрабіў😅
Так, ёсць у котах гэтыя 40 спінаў, у Макс кэшаўтом 1500 руб:)))) з тэлефона загружаецца і скідаецца:))) вырашыў з планшэта зайсці, ён таксама яблык, але новы, загрузіўся, з другога разу, адкруціў, потым пайшоў адбіваць, вось……пакуль нічога не загрузіць…
Як з гэтых котак гуляць, я не ведаю! Новыя клепаюць, а тыя, што ёсць, нармальна – не тое што не гуляюць, увогуле не працуюць!
не загружаецца біржа tutumway, на якую выводзілі FTN з сацсетак у свой час…
у кагосьці былі такія траблы?
PS: у іншым браўзеры загрузілася
Можа пріабузілі, я прачакаў 3 дні, пакуль не напісаў – ніхто нічога не выслаў, ну так, канешне, без шанцаў крутануў, ну хаця б паспрабаваў…
У іх серверы, напэўна, ў бункерах схаваныя (ховаюцца там усёй гурбай ад апакаліпсісу))).
Толькі залагініўся, дзякуй, што нагадаў – 10€ з сацыялькі прыйшло, захожу з Польшчы. Калі ўсталяваны аўтаматычны пераклад старонкі, адключы яго, пакінь арыгінал – так без праблем загружаецца.
там вериф патрэбны? правы падыдуць? квітанцыі не хачу раздрукоўваць, электронныя прыходзяць
якое люстэрка ў цябе працуе сацсеткі, кіну ў асабістае, штось старое ppturnament, iddslot і г.д. не грузiць
дзе шукаць гэты каляндар? Місіі нейкія, кола, хз куды тыкаць
Павінна быць тут у місіях, але калі няма, то мб ты як і я адключаны ад бонусаў, хз чаму.
выводзіў, вывялі хутка з бездэпа
Так, пісаў таксама, класнае казіно, на фоне астатніх папрошак. Невыплат ні разу не было, былі тэх. праблемы ў іх, але даўно. Пасля майго водгуку рэальна пачалі плаціць хутчэй, чым праз 10-12 гадзін)
А ёсць працоўнае люстэрка на гэты казік? Штосьці, што знаходжу, наогул не працуе.
Самыя жадныя слоты – у рио бэта (Слова выдалена сістэмай) нейкі…..
якраз толькі паставіў на вывад, паглядзім праз колькі вывядуць, деп таксама быў больш за год таму
Індывідуальна, учора таксама 300р дасылалі ў спаме, раскопаў іх ліст)
Прыкладна год/ паўтара таму рэгіўся. У іх такая платформа, як у катоў, мне здаецца пры рэгістрацыі што гэта іх казіно. Гляджу, у іх піастрыкс ёсць, дэпы нават праз яго ад 2000 руб:))
Як у іх з верифам, калі не цяжка, у двух словах! Паспорт і скрын кашалька або камуналка і ўсё такое?
Падкажыце, якія казіно даюць на дзень нараджэння фрыспіны і г.д.
Я адыгрываў бонус і ўнёс 50. Верыфікацыю не прасілі. Проста пасля адыгрышу задэпіў 1 даляр, адкруціў і перавёў на крыпту праз біржу. Пакуль як бы нармальна там. Далей паглядзім))
ну вось як заўсёды, контора аджыгае, у печ гэты криптобетспорт, не варта больш увагі, толькі дэпы ім падавай
паспрабуй 50
а сэнсу няма, калі дэп быў 10 або 20, яны ўжо заўважылі, так што наўрад ці
Пра ybets і immerion падскажыце, выводзяць выйгрыш з бездэпаў або трэба папаўняць? Дзякуй загадзя
Трохі вышэй пісалі мінімалку дэп там ад 1 USDT вэйджар х3 дэпа і на вывад, вэрыфікацыю не патрабавалі .
выводзяць, але запатрабуюць мінімальны дэпазіт і яго абарот x3 перад высновай. верыф у мяне не прасілі ў immerione