Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,863 Адказу
|
624,259 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У каго на SocialTournaments com былі апошні раз выйгрышы? Я ўжо турніраў 300 без выніку круціў. у агульным выніку вывелі 100€. Прычым я выйграваў часцей за ўсё да верыфікацыі
У гэтую нядзелю патрапіў у прызы, а так даўно нічога не мог занесці апошнім часам з улікам таго, што нядаўна колькасць турніраў паменшылася.
О, дзякуй, а то чытаў і заплутаўся, ці быў пра гэта размова ці не. Дзякуй
Мостбет -фрыбэт 300р
Nezhny25
” Прамокод не знойдзены” 😞
Калі ласка! Поспехаў з вывадам !
Хм ,дзівна ,толькі што ўвяла
Відаць, умоў даволі шмат, таксама не знойдзена
Я ўжо два месяцы штодзённага ўдзелу па некалькі разоў нават блізка не трапляў у прызы. У іх, відаць, усё ідзе на спад, у тыднёвым турніры змяншылі прыз з 2000 да 500, па білетах з 500 да 350, тыднёвы турнір на 1000 цалкам знік і ў колах замест 75 € цяпер напісана можна выйграць аж да 2 €)
У Буй з лутбокса, 1 актывацыя, 20 фс па 10р, вагер х40, максвін 10к.
uhYd3V91W
Ёсць люстэрка на гэту кантору?
я з браўзера DuckDuckGo заходжу, без В…, па асноўнай спасылцы, а потым перакідвае на ru2.socialtournaments кропка com
складана
Вось дзякуй! Усё як па гадзінніку цяпер працуе
Дзякуй!
Забраў, але як заўсёды …уй даў аж 16р…
Не асабліва, я з планшэта сяджу, таму адкрываю як акно
Эмм, у котасеці зноў далі 40 спінаў бездэпа з адыгрышам за бонусныя.. пакуль толькі ў Комеце праверыў
Пацвярджаю
Адмаўляю. Няма ні ў адным, як заўсёды)))
Хутчэй за ўсё адключылі бездэпазітныя бонусы) Мне даўно адключылі, пішуць “дэпайце, каб бездэпазітныя прапановы зноў у вас запрацавалі”, але як-то жадання рабіць дэпазіты ў котавыя казікі зусім няма))
а хто дзе круціць?я вось на комете пад вечарок вырашыла пакруціць,нядрэнна гуляе
Ну самае крутказнае, што я там усюды ў мінусе)))
Вісіць 40fs 1.5k maxwin і goodlikebox запрацаваў зноў
А ці можна там быць у плюсе? 😁 Я таксама ў мінусе)
Я лічу, пра такія «казіно», дакладней такія «казіно», нават абмяркоўваць не трэба, ім толькі рэкламу рабіць! Самыя худшыя казіно ва ўсіх якасцях!
Усім салют! Вибачце за пытанне не па тэме. Дапамажыце разабрацца, калі ласка. Паўтараюся: спрабую вывесці з пінко сродкі пры дапамозе ідэнтыфікатара litecoin на кашалёк Trust Wallet. Сістэма выдае памылку: няправільны фармат плацежнага нумара для гэтага напрамку. У службе падтрымкі адказалі, што ў ідэнтыфікатары сімвалы павінны быць рознага рэгістру (маленькія і вялікія літары). У маім выпадку літары толькі малымі літарамі. Раней ніякіх праблем не было – з абменамі на біржы, з вывадамі з іншых праектаў казіно. Апд: знайшоў адказ, але не цалкам. Адрасы бываюць двух тыпаў. У мяне адрас новага фармату, пачынаецца на ltc1, з малымі літарамі. Атрымаецца ж усё ў парадку.