Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,556 Адказаў
|
610,902 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Я такія там бонусы гадзіну не бяру, праблематычна потым іх вывесці
шчасціць табе. мне нічога падобнага даўно ўжо не даюць.
Хтосьці тут выводзіў з Bitspin365 колькі памятаю. У іх праходзіць галасаванне на LCB. Скрын адданага голасу ў чат, налічваюць адразу.
Пакуль людзей шмат, падкіньце рэпутацыі каму не шкада
Цяпер табе мінусоў поўную панамку напхнуць. Тут кармадрочараў не любяць
У мяне таксама нічога, дэпазітаў я не рабіў, пусто як у лодцы.
Палова гульняў – люты бред, тут трэба круціць па добрых лініях, можа і ўпадзе.
А вейджарам 40х за свой кошт?
Разумею. Проста 8 гадоў на форуме і з нулём сяджу ))) якось стрэмна.🤣
Так ты бонусы кідай 😂 за 8 гадоў нічога не кінуў што ль?
Я ў Рио сяджу больш за восем гадоў, таксама сяджу.
🤣🤣🤣 і я ў Рио 9 гадоў. Зараз замарочыўся на банкрутстве ф/л.
І ШТО ЯНО ТАБЕ ДАСТ
Што за пытанне?😂 Зэканомлю каля 3кк.
Блін, каты) накінулі 40 спінаў усюды, а старбок і старбон зноў вырубілі)
Нармальна так – 9 гадоў!! Не трэба ў Рио гуляць, атрымліваецца?
Дааа, казіно та яшчэ зараза, не адвяжашся😂😂😂
Хто-небудзь выводзіў адсюль або ёсць якая-небудзь інфа? YBETS я маю на ўвазе
Дарэчы, для тых, хто аб’юзіў сацсетку і ў каго мільёны, вы можаце лутаць кожны дзень КхШ КлеШ турніры. Я тыдзень запар па 10-30 еўра кожны дзень паднімаю. Ну гэта толькі для тых, у каго мільёны манет на балансе.
Няма нічога!
Коты ўсё часцей і часцей сайты тупяць! І добра, рэдка заходзіў, цяпер увогуле заб’ю на іх!
Нядаўна я пісаў, што роялы сталі тупіць, чым старэй – тым больш, Рокс, Фреш, Сол. І вось я на днях вырашыў пагуляць у іх і заўважыў, што ўсё падправілі, усе вышэйназваныя добра круцяць. Вынікае з гэтага тое, што трэба, каб АйТі падтрымлівалі працу казінаў пастаянна! Відаць, Котаўская сетка на спецыялістаў яшчэ не запрацавала.
Хто-небудзь купляў у абменніках Usdt trc-20 за апошнія тры дні? Прынімалі плацёж са Сбера?
Я таксама заўважыў, што ў Котаў сайты ледзь працуюць, інтэрнэт 300 мбіт/с, а сайт загружаецца нібыта праз 2G сяджу) калі-небудзь назбіраюць на нормальную каманду)
Дапёр гэтае казіно, зараз у чаце назваў іх скамам і ўсяго ў тым духу, сказаў, што ў мяне ў асабістым кабінеце даўно ўсё пацверджана, а яны мэтанакіравана не выдаюць мне абяцанага бонуса, (скрын размовы дадаў) Проста ў працягу 1 хвіліны налічылі, нават пашпарт РФ. Падышло – ніякіх траблаў…