Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,563 Адказу
|
611,163 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
у мяне праблем не было , верифікацыю здаецца увогуле не праходзіў першы раз вывёў з фрбета у мінулым месяцы 2 разы выводзіў таксама без праблем
але.. але!
мяне прыходзяць гэтыя коды дзе за рэал па буйных стаўках мыць ладна але прыходзілі простыя коды па16р за стаўку самы першы код у мінулым месяцы я актываваў і чамусьці гуляў за бонусныя а цяпер усе гэтыя коды за рэал. і ў правілах напісана што калі па прамокоду фс актываваў то за рэал мыць а ў іншых выпадках за бонус. якіх іншых ? у іх ёсць кола на папаўненне круціш і там бонус даюць на бонусныя гуляць і ўсё больш ад іх нічога няма і не было відаць
сметнік каротка
ў якім казіно цяжка напісаць, ці трэба здагадвацца па адрасе і шукаць
не працуе
Weiss
![]()
Медыя ад удзельнікапрасяць асабісты нумар тэлефона, куды прыйшла смс
Па ўсёй сетцы катоў валяюцца бездэпныя фс. Чакайце аккі.
Налічвалі каму промо з магазу ў бліжэйшыя 3-4 дні?
У мяне няма нідзе, хоць дэпы нядаўна былі амаль ва ўсёй сетцы катаў, хз, можа індывідуальны.
Бачу гэтыя макс выйгрышы вока дёргаецца)
Сумняваюся, што індывідуальны бонус аднолькава накінулі ва ўсе котаўскія казікі, прычым нават у тыя, у якіх практычна няма актыўнасці, і ў тыя, куды дэпаю рэгулярна.
Ну ў мяне ў cat і ў гаме толькі віселі вось каці насыпалі ад душы, але я адмыў на балансе зараз 3500, а адмыць засталося 3200. Спадзяюся, не будзе заносаў пакуль мыюся, на вывад паставлю тую 1500 і паглядзім, што гама прапануе:D
календар rooster. Калі актыўная падпіска – 30фс.
Як кажуць, не зарэкайся, як заўсёды бонусны баланс нават з 150р гуляе, а на свае бабкі я ўпэўнены на 500% зараз нідзе нічога не дасць) F 5k
Як гэтую падпіску актываваць? Пісьмы на пошту ад іх прыходзяць,што яшчэ трэба зрабіць,каб гэтыя спіны з’явіліся?
Пахожа, трэба зрабіць дэпазіт.
Там абмежаванні 1500 рублёў, бонус не вельмі
Я прабачаюся што пра казік ніколі не чуў пра яго .
сорыян. у ўмовах; у каго раней быў хаця б адзін деп.
А што каты прыбралі piastrix?😁
Што за казіно такое ? Дзе вы іх знаходзіце
Так ну Кэт і Гама таксама далі фрышкі, астатнія не глядзеў)
Яшчэ далі 100 спінаў бездэп, але за рэал)) поўная хрэнь, канешне
Новая рыбалка, канешне, дзікая хрэнь.
Тожа адмыў зараз на р7. Вывад адменілі, запрасілі паўторную верифікацыю. Пачаліся танцы з бубнам!