Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно

Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў | 24 лютага 2017 г. ад | 113,814 Адказаў | 621,493 Прагляду | 81 Рэакцыя
Замацаваныя адказы
Важная інфармацыя па тэме
Прывітаю ўсіх удзельнікаў тэмы! Нагадваю пра правілы сайту: мат, абразы, флуд і оффтоп забаронены))) Такія паведамленні будуць выдаляцца, а пасты, што змяшчаюць мат, рэдагавацца не будуць, а адразу адпраўляцца ў кошык. Усе вызначэнні з выкарыстаннем абраз і мату, калі ласка, пераносіце ў асабістыя паведамленні. У тэмах, калі ласка, будзьце карэктныя ў выказваннях.   !!Калі вы не згодныя з якім-небудзь постам, напішыце мне ў лс або ў нашую падтрымку!!!   Дзякуй за разуменне!
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
396
Публікацыі
2 323
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
25 сак 2020 г.

Хто зарэганы ў luckydreams праверце RLN10, дае 10$ з вейджарам х40

+7
-2
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 525
Публікацыі
6 481
Падпісчыкі
16
Рэгістрацыя
16 ліп 2018 г.

HhH2XTyn

Блін хз колькі актывацый, толькі актываваў .

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.
Mrakobes777, 21 лістапада 2024 г.
Чаго ты іх абсыраеш, а сам адразу граеш… Цяжка вас зразумець… Рэкламу робіш што ці?)) баланс жа на скрыне бачны.

Граю рэгулярна і пастаянна😎🤣але толькі ў лайве….т.названы.Прырэкламаваць не пра мяне, ты ж сам ведаеш.Падзяліўся менавіта абсурднасцю бонуснай прапановы і не больш.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
67
Публікацыі
73
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
29 лют 2024 г.

д

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
52
Публікацыі
26
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
2 лют 2022 г.
Kselia03, 21 лістапада 2024 г.
d

Мне ў анлім далі, а людзям яшчэ і ў крыпта бос

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
233
Публікацыі
1 360
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
1 сту 2023 г.
Punxnotdeht, 21 лістапада 2024 г.
Мне ў анлім далі, а людзям яшчэ і ў крыпта бос

А мне штосьці ўвогуле ў апошні час не даюць на іх праекты,хоць дэпы былі

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
47
Публікацыі
22
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
20 сак 2024 г.
slon975, 17 лістапада 2024 г.
Так, ад рояляў нечакана) У 1-га паспрабуй ты ж промакоды, у мяне не спрацавалі

Якіясьці галякі па промікам)))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
673
Публікацыі
3 560
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
12 кра 2022 г.

Як жа добра аднак стала. Прыкладна як два гады таму, калі я сюды заляцеў. Ніякіх лішніх людзей, іх ныцьця і тупых думак. Усіх хапала, і па справе мы вялі дыялогі) павесяліцца таксама мы маглі заўсёды, але гэта было лампава, цяпер такога зусім няма. Усім дабра.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
612
Публікацыі
1 552
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
4 кас 2018 г.
Sinaloa, 22 лістапада 2024 г.
Як жа добра, аднак, стала. Прыблізна як два гады таму, калі я сюды заляцеў. Ніякіх лішніх людзей, іх ныцяняў і тупых думак. Усіх хапала, і па справе весці мы дыялогі) пацешыцца таксама мы маглі заўсёды, але гэта было лампава, у дадзены час такога зусім няма. Усім дабра.

Раней усё было лепш.Казікі давалі бонусы добрыя, слоты гралі лепш, трава была зялёней і неба больш сіняе))Гэта факт)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
612
Публікацыі
1 552
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
4 кас 2018 г.

Хто ў чэмпіёне гэтым катае,сколькі па часе яны выводзяць на крыпту?Надоелі з паперкамі,напішы ім адрас кашалька на паперцы,зрабі сэлфі і г.д.Яшчэ б па пошце Расіі адправіць сказалі,іБанькі

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 525
Публікацыі
6 481
Падпісчыкі
16
Рэгістрацыя
16 ліп 2018 г.
slon975, 22 лістапада 2024 г.
Хто ў гэтым чэмпіёне катае, колькі па часе яны выводзяць на крыпту? Зас*балі з паперкамі, напішы ім адрас кашалька на лісточку, зрабі селфі і г.д. Яшчэ б па пошце Расіі даслаць сказалі, іБанькі

Таксама праходзіў у іх праз гэта, та гэта бред – запісваць на лістку 16+ ці колькі там сімвалаў літар, лічбаў ) суткі чакаў вываду пасля пацверджання крыпта-кашалька, метад вываду крыпту пацвердзілі на працягу гадзіны .хз што ім скрыншот плацяжу крыпты/адраса не дастатковы.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
673
Публікацыі
3 560
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
12 кра 2022 г.
slon975, 22 лістапада 2024 г.
Раней усё было лепш.Казікі давалі бонусы добрыя,слоты гулялі лепш,трава была зялёней і неба сіней))Гэта факт)

Так,не кажы нават) было добра, з пинап некалькі раз раз падымаў добра. С квіза з 500р. падала пару разоў добра)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
131
Публікацыі
675
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26 мая 2020 г.
ewgen99, 21 лістапада 2024 г.
Хто зарэганы ў luckydreams, праверце RLN10, дае 10$ з вейджарам х40

А ці ідзе адыгрыш з іх? 

А ўсё, убачыў шкалу

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
476
Публікацыі
2 564
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23 чэр 2023 г.
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺, 21 лістапада 2024 г.
Граю рэгулярна і пастаянна😎🤣але толькі ў лайв…. так званы піяр не пра мяне, ты ж сам ведаеш. Падзяліўся менавіта абсурднасцю бонуснай прапановы і не больш.

Павел, што датычыць надзейных выплат у пф, я не ўпэўнены, нядаўна там кінуў чалавека, ён занёс з кап’я полтара ляма, яго трэслі дзясяткамі верифікацый, хоць у яго рахунак быў верифікаваны.

У выніку ён усё заліў за тыя дні чакання, сам паглядзі і падумай пра гэта.

Жалобу знойдзеш сярод свежых.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
70
Публікацыі
227
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
28 сак 2024 г.
Andrey_777, 22 лістапада 2024 г.
Павел, наконт надзейных выплат у пф я не ўпэўнены, нядаўна там кінуў чалавека, атрымліваецца, занёс з копья паўтара ляма, яго трэслі дзясяткамі верифікацый, хаця ў яго рахунак быў верифікаваны. У выніку ён усё заліў за тыя дні чакання, сам паглядзі і падумай пра гэта. Жалобу знойдзеш сяр [...]

Заліў хто? Казік ці ён? Ніхто з дулам пісталета ж не прымушаў прайграваць. Вось, калі б дачакаўся верыфікацыі, а не вывялі і абсурдна заблакавалі, то так.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
476
Публікацыі
2 564
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23 чэр 2023 г.
Defaul1tQwerty, 22 лістапада 2024 г.
Заліў хто? Казік ці ён? Ніхто з дулам пісталета ж не прымушаў прайграваць. Вось, калі б дачакаўся вэрыфу, а не вывелі і абсурдна заблакавалі, тады так.

Усё зразумела проста: калі ў праектаў ліміты на выснову 200-300к у суткі, гэта падкрэслівае жабрацтва і галечу праектаў.

Усё зразумела проста: калі для вэрыфікацыі ў цябе просяць перарабіць 100 фотак, а калі гэта робіцца, каб цягнуць час, і ты адсылаеш 1к фотак.

Усё зразумела проста: калі казіно само піша ў скарзе, што сума полтара ляма – гэта шмат для казіно, значыць у праекта з грошамі зусім кепска, ды і праверкі, калі ідуць падобныя праз правайдэра, то твой акаўнт замарожваюць або блакуюць, у яго выпадку гэтага не было, сам падумай навошта. Яны ж ведалі, што ён лудык, і гуляў у іх даўно.

І каронка – калі ў чалавека аказалася 0 на балансе сказаць: усё нармальна, можаце выводзіць)

Выплаты надзейныя? Магчыма на сумы 1-2к$.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
70
Публікацыі
227
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
28 сак 2024 г.
Andrey_777, 22 лістапада 2024 г.
Усё прадказальна проста, калі ў праектаў ліміты на вывад 200-300к у суткі, гэта падкрэслівае скупасць і галечу праектаў. Усё прадказальна проста, калі для верыфікацыі ў цябе просяць перарабіць 100 фота, а на самой справе гэта робіцца, каб доўга цягнуць час, і ты 1к фатаграфій адпраўляеш. [...]

Ліміты вываду, хутчэй за ўсё, залежаць ад статусу, дакладна не ведаю як на пф. Факт у тым, што ён сам прайграў, а не казіно самавольна забрало, так жа?) Розмова толькі пра гэта. А тое, што верыфы – шляпа, што на пф, што на буя – даўно вядомы факт. Як кажуць, калі хочаш паўтара ляма вынесці, будзь ласка прайсці і перацярпець. Ці ўжо ў выпадку адмовы выходзіць на скаргі. У тым, што зліў, вінаваты выключна ён і толькі ён, можа сумным вопытам гісторыя застанецца і на будучыню будзе разумець, што ў такой сітуацыі вінаваць можна толькі сябе. 

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
321
Публікацыі
4 474
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
6 вер 2015 г.
webz1k, 20 лістапада 2024 г.
Выводзіў хто-небудзь з Lukki ? Як у іх па часе з вывадам, водгукаў асабліва няма пра іх

Колькі ў выніку чакаў?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
131
Публікацыі
675
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26 мая 2020 г.
Pirer644, 22 лістапада 2024 г.
А адыгрыш ідзе з іх?    А ўсё, убачыў шкалу

Пздц я лах, адыграў, злавіў максвін у Olympusе, і зліў(

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
182
Публікацыі
202
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
25 лют 2020 г.
kerob, 22 лістапада 2024 г.
Колькі ў выніку чакаў?

У выніку прачакаў 25 гадзін, незадоўга да гэтага прыйшоў ліст, што адключылі ад бонусаў па ўсёй іх сетцы, і гэта пры тым што я туды зробіў 10 дэпазітаў на адну кучу і гэта першы вывад з бяздепа))) не вельмі і шкада, улічваючы што ртп у іх усюды 94 і ніжэй, у некаторых слотах тандэр 90, а пнг 91

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
377
Публікацыі
1 109
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
8 кас 2024 г.
Як кажуць, калі хочацца паўтара ляма вывесці, будзь ласка прайдзі і перацярпі. Ці ўжо ў выпадку адмовы выходзь на скаргі. У тым, што зліў, вінаваты выключна ён і толькі ён, можа сумным вопытам гісторыя застанецца і на будучыню будзе разумець, што ў такой сітуацыі вінаваць можна толькі сябе.

Па-першае, аккаунт ужо быў верыфікаваны! Па-другое, казіно не будзе адмаўляць у вывадзе, а проста задое…ць вас дадатковымі верыфікацыямі: перазрабіце гэта фота, а цяпер сфатаграфуйцеся на фоне манітора, а цяпер, каб было відаць перапіску з СБ, а цяпер у скаку з пашпартам у адной руцэ і са СНИЛС у другой, а цяпер таксама ў скаку, але на фоне вашага дома, каб быў бачны адрас і г.д. Вас проста зае…уць, і будуць дрочыць тыднямі, але не адмовяць у вывадзе. А потым такі ж як вы, скажа: “Сам вінаваты, трэба было яшчэ перацярпець!”.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
70
Публікацыі
227
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
28 сак 2024 г.
RedDog123, 22 лістапада 2024 г.
Па-першае, рахунак ужо быў верыфікаваны! Па-другое, казіно не будзе адмаўляць у вывадзе, а проста будзе халодаваць вас дадатковымі верыфікацыямі: перарабіце гэта фота, а цяпер сфатаграфуйцеся на фоне манітора, а цяпер, каб было бачна перапіску з СБ, а цяпер у скачку з пашпортам у адной руцэ і [...]

Пруфані, дзе просяць “у скачку” фота?) На які максімум у цябе такі верыф зацягваўся? Колькі тыдняў? У мяне 3 дні быў максімум. І то, калі ідзе затрымка верыфа, ніхто не перашкаджае адкрыць скаргу, а не праліваць выйграш. Чалавек зрабіў свой выбар сам. Я не адзін раз праходзіў падобны маразм, з фоткамі на фоне манітора, на фоне перапіскі з СБ. А калі ідзе пра паўтары ляма, напрыклад, калі чалавек не хоча патраціць намаганні на фоткі і пачакаць/аформіць скаргу і яму лягчэй праліць і абвінаваціць іншых.. ну, прабач, гэта ўжо яго праблемы. Тым больш, як апісвалі вышэй, патраціў тышчу, выводзіў 1.5кк. У СБ так само ёсць свае алгарытмы для праверкі, аб’юзераў і так шмат, мультыаккаў таксама шмат. З кожным днём іх усё больш і больш. Не варта ўсюды бачыць змову супраць сябе, святочнага.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
476
Публікацыі
2 564
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23 чэр 2023 г.
RedDog123, 22 лістапада 2024 г.
Па-першае, акаўнт ужо быў верыфікаваны! Па-другое, казіно не будзе адмаўляць у вывадзе, а проста задолюць вас дадатковымі верыфікацыямі: перарабіце гэтае фота, а цяпер сфатаграфуйцеся на фоне манітора, а цяпер, каб было бачна перапіску з СБ, а цяпер у скачку з пашпортам у адной руцэ і са СНИЛС [...]

Так чалавек не разумее, што азначае фраза – праверка выйгрышу ў ігравога правайдэра. Яна можа доўжыцца не пару дзён ці пару тыдняў, а пару месяцаў мінімум, максімум я бачыў гэта паўгода.

Калі такое адбываецца, нармальнае казіно блакуе або марозіць акаўнт на час праверкі, у тым выпадку гэтага не было, у казіно была інфармацыя, што ён лудык, можна цягнуць да таго моманту пакуль чалавек не заліецца, а за ўмоўныя пару месяцаў можна заліцца разоў 10.

Грошы былі прайграныя ў яго, пасля заяўленння ўсё нармальна, ну хай будзе так, што ён сам вінаваты.

У маім разуменні гэта непрымальна, ці ёсць віна лудыка, што ён прайграў грошы, так ёсць, ну і немалая віна казіно па частцы тых дзеянняў, што яно прадпрымала. На гэта варта звярнуць увагу.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
97
Публікацыі
444
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
25 кра 2022 г.

Ну вы тут прама паэмы пішаце  казікі пакуль не на выдачы 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
84
Публікацыі
316
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
19 жні 2021 г.
Пруфані, дзе прасяць “ў скачку” фотку?)На які максімум у цябе такі вериф затрымліваўся? Колькі тыдняў? У мяне 3 дні быў максімум. І тое, калі ідзе затрымка верифа, ніхто не перашкаджае адкрыць скаргу, а не зліваць выйгрыш. Чалавек зрабіў свой выбар сам. Я не адзін раз праходзіў такі маразм, з [...]

У жніўні, 30+ дзён чакаў вериф у Твін казіно, залаутаў 100к з бонусу на першы дэп, усё загрузіў, што прасілі, потым запрасілі відэовериф праз гадоў 20.. пыталі, дзе граў і па якіх стаўках, і ўсё такое іншае… калі проста забыць можна ўжо такую інфармацыю, калі штодзённа гуляць у казкі.. але ўсё ж вывялі, як напісаў ім, мол чаго вы цягнеце, на што спадзяецеся, усё роўна зліваць свой выйгрыш не буду.. чакаў , ні адной стаўкі не зрабіў😁

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...