Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,814 Адказаў
|
621,493 Прагляду
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Хто зарэганы ў luckydreams праверце RLN10, дае 10$ з вейджарам х40
HhH2XTyn
Блін хз колькі актывацый, толькі актываваў .
Граю рэгулярна і пастаянна😎🤣але толькі ў лайве….т.названы.Прырэкламаваць не пра мяне, ты ж сам ведаеш.Падзяліўся менавіта абсурднасцю бонуснай прапановы і не больш.
Мне ў анлім далі, а людзям яшчэ і ў крыпта бос
А мне штосьці ўвогуле ў апошні час не даюць на іх праекты,хоць дэпы былі
Якіясьці галякі па промікам)))
Як жа добра аднак стала. Прыкладна як два гады таму, калі я сюды заляцеў. Ніякіх лішніх людзей, іх ныцьця і тупых думак. Усіх хапала, і па справе мы вялі дыялогі) павесяліцца таксама мы маглі заўсёды, але гэта было лампава, цяпер такога зусім няма. Усім дабра.
Раней усё было лепш.Казікі давалі бонусы добрыя, слоты гралі лепш, трава была зялёней і неба больш сіняе))Гэта факт)
Хто ў чэмпіёне гэтым катае,сколькі па часе яны выводзяць на крыпту?Надоелі з паперкамі,напішы ім адрас кашалька на паперцы,зрабі сэлфі і г.д.Яшчэ б па пошце Расіі адправіць сказалі,іБанькі
Таксама праходзіў у іх праз гэта, та гэта бред – запісваць на лістку 16+ ці колькі там сімвалаў літар, лічбаў ) суткі чакаў вываду пасля пацверджання крыпта-кашалька, метад вываду крыпту пацвердзілі на працягу гадзіны .хз што ім скрыншот плацяжу крыпты/адраса не дастатковы.
Так,не кажы нават) было добра, з пинап некалькі раз раз падымаў добра. С квіза з 500р. падала пару разоў добра)
А ці ідзе адыгрыш з іх?
А ўсё, убачыў шкалу
Павел, што датычыць надзейных выплат у пф, я не ўпэўнены, нядаўна там кінуў чалавека, ён занёс з кап’я полтара ляма, яго трэслі дзясяткамі верифікацый, хоць у яго рахунак быў верифікаваны.
У выніку ён усё заліў за тыя дні чакання, сам паглядзі і падумай пра гэта.
Жалобу знойдзеш сярод свежых.
Заліў хто? Казік ці ён? Ніхто з дулам пісталета ж не прымушаў прайграваць. Вось, калі б дачакаўся верыфікацыі, а не вывялі і абсурдна заблакавалі, то так.
Усё зразумела проста: калі ў праектаў ліміты на выснову 200-300к у суткі, гэта падкрэслівае жабрацтва і галечу праектаў.
Усё зразумела проста: калі для вэрыфікацыі ў цябе просяць перарабіць 100 фотак, а калі гэта робіцца, каб цягнуць час, і ты адсылаеш 1к фотак.
Усё зразумела проста: калі казіно само піша ў скарзе, што сума полтара ляма – гэта шмат для казіно, значыць у праекта з грошамі зусім кепска, ды і праверкі, калі ідуць падобныя праз правайдэра, то твой акаўнт замарожваюць або блакуюць, у яго выпадку гэтага не было, сам падумай навошта. Яны ж ведалі, што ён лудык, і гуляў у іх даўно.
І каронка – калі ў чалавека аказалася 0 на балансе сказаць: усё нармальна, можаце выводзіць)
Выплаты надзейныя? Магчыма на сумы 1-2к$.
Ліміты вываду, хутчэй за ўсё, залежаць ад статусу, дакладна не ведаю як на пф. Факт у тым, што ён сам прайграў, а не казіно самавольна забрало, так жа?) Розмова толькі пра гэта. А тое, што верыфы – шляпа, што на пф, што на буя – даўно вядомы факт. Як кажуць, калі хочаш паўтара ляма вынесці, будзь ласка прайсці і перацярпець. Ці ўжо ў выпадку адмовы выходзіць на скаргі. У тым, што зліў, вінаваты выключна ён і толькі ён, можа сумным вопытам гісторыя застанецца і на будучыню будзе разумець, што ў такой сітуацыі вінаваць можна толькі сябе.
Колькі ў выніку чакаў?
Пздц я лах, адыграў, злавіў максвін у Olympusе, і зліў(
У выніку прачакаў 25 гадзін, незадоўга да гэтага прыйшоў ліст, што адключылі ад бонусаў па ўсёй іх сетцы, і гэта пры тым што я туды зробіў 10 дэпазітаў на адну кучу і гэта першы вывад з бяздепа))) не вельмі і шкада, улічваючы што ртп у іх усюды 94 і ніжэй, у некаторых слотах тандэр 90, а пнг 91
Па-першае, аккаунт ужо быў верыфікаваны! Па-другое, казіно не будзе адмаўляць у вывадзе, а проста задое…ць вас дадатковымі верыфікацыямі: перазрабіце гэта фота, а цяпер сфатаграфуйцеся на фоне манітора, а цяпер, каб было відаць перапіску з СБ, а цяпер у скаку з пашпартам у адной руцэ і са СНИЛС у другой, а цяпер таксама ў скаку, але на фоне вашага дома, каб быў бачны адрас і г.д. Вас проста зае…уць, і будуць дрочыць тыднямі, але не адмовяць у вывадзе. А потым такі ж як вы, скажа: “Сам вінаваты, трэба было яшчэ перацярпець!”.
Пруфані, дзе просяць “у скачку” фота?) На які максімум у цябе такі верыф зацягваўся? Колькі тыдняў? У мяне 3 дні быў максімум. І то, калі ідзе затрымка верыфа, ніхто не перашкаджае адкрыць скаргу, а не праліваць выйграш. Чалавек зрабіў свой выбар сам. Я не адзін раз праходзіў падобны маразм, з фоткамі на фоне манітора, на фоне перапіскі з СБ. А калі ідзе пра паўтары ляма, напрыклад, калі чалавек не хоча патраціць намаганні на фоткі і пачакаць/аформіць скаргу і яму лягчэй праліць і абвінаваціць іншых.. ну, прабач, гэта ўжо яго праблемы. Тым больш, як апісвалі вышэй, патраціў тышчу, выводзіў 1.5кк. У СБ так само ёсць свае алгарытмы для праверкі, аб’юзераў і так шмат, мультыаккаў таксама шмат. З кожным днём іх усё больш і больш. Не варта ўсюды бачыць змову супраць сябе, святочнага.
Так чалавек не разумее, што азначае фраза – праверка выйгрышу ў ігравога правайдэра. Яна можа доўжыцца не пару дзён ці пару тыдняў, а пару месяцаў мінімум, максімум я бачыў гэта паўгода.
Калі такое адбываецца, нармальнае казіно блакуе або марозіць акаўнт на час праверкі, у тым выпадку гэтага не было, у казіно была інфармацыя, што ён лудык, можна цягнуць да таго моманту пакуль чалавек не заліецца, а за ўмоўныя пару месяцаў можна заліцца разоў 10.
Грошы былі прайграныя ў яго, пасля заяўленння ўсё нармальна, ну хай будзе так, што ён сам вінаваты.
У маім разуменні гэта непрымальна, ці ёсць віна лудыка, што ён прайграў грошы, так ёсць, ну і немалая віна казіно па частцы тых дзеянняў, што яно прадпрымала. На гэта варта звярнуць увагу.
Ну вы тут прама паэмы пішаце казікі пакуль не на выдачы
У жніўні, 30+ дзён чакаў вериф у Твін казіно, залаутаў 100к з бонусу на першы дэп, усё загрузіў, што прасілі, потым запрасілі відэовериф праз гадоў 20.. пыталі, дзе граў і па якіх стаўках, і ўсё такое іншае… калі проста забыць можна ўжо такую інфармацыю, калі штодзённа гуляць у казкі.. але ўсё ж вывялі, як напісаў ім, мол чаго вы цягнеце, на што спадзяецеся, усё роўна зліваць свой выйгрыш не буду.. чакаў , ні адной стаўкі не зрабіў😁