Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,863 Адказу
|
574,173 Прагляду
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Эхххх,дарэмна я на сбп закінула
Так, я разумею, але раз ён ёсць – яго рана ці позна папросяць, не проста так ён там для прыгажосці, дык я і паспрабаваў. а там даведкі аб даходах… Я ў такія казікі, дзе ёсць такія запыты, імкнуся нават не наведваць. а тут проста распіяраны брэнд, а па факце скам-кантора, якая прабівае матэрыяльнае становішча, каб лягчэй было абуваць гульцоў, каму і на колькі падкінуць для затраўкі…
Так цяпер праблемы нібыта з выплатамі па сбп калі толькі не наладзілі, хз як цяпер справы – не ў курсе: дэпаю, вывожу на піастрикс або на крыпту.
Калі ёсць альтэрнатыва – дэпалі з піастрикса, можна як варыянт адмяніць і паставіць на піастрикс вывад.
Калі яшчэ на апрацоўцы – у іх ёсць магчымасць адмяніць выплату і аформіць нанова, але я раней не дэпала ім з крыпты: давялося пацвярджаць, дасылаць ім на пошту адрас і скрын кашалька літкойна, на яго выводзіў; праз каля гадзіны пацвердзілі плацёжку, але сам вывад ішоў амаль суткі, ну і з піастрикса былі дэпазіты.
Так, ведаю пра адмену, у кастрычніку ў іх быў добры занос, у дзень выводзілі па 50к, гэта, канешне, весялосць, у Котаў проста па сбп нядаўна спрабавала – за палову гадзіны вывелі, спадзявалася, што тут наладзілася хоць
У покердоме можна адыгрываць бонус на стаўках?
Я так і не зразумеў, чаму ў новым ле бандите на кожным сайце розны макс він?
Я так і не зразумеў з гэтымі бонусамі ад Котаў – яны працуюць ці не па тыпу STARBOX і г.д.
Я так і не зразумеў чаму я так і не зразумеў нічога 😂😅
Прывітанне! Напішы ў прыват піастрикс, скіну па дробязі аддзячу за промік .
Піша прамакод не знойдзены
Хз магчыма ўжо рып, час жа прайшоў даволі доўга, а можа колькасць актывацый было абмежавана 😔
Красава, віншую! Галоўнае акуратна адыграць цяпер, у мяне 200 р атрымалася ў пд. з фрых, але ў пг софт пакатаў крыху, дарэчы адкрылі чэмпіён там бездеп вісе, можа індывідуальна, а можа акцыя нейкая хз. на пошту нічога не прыходзіла…
Адыграў ужо нават вывёў, хвілін за 10-12 на піастрикс, а так дзіўна яксьці яны спісалі, палічылі вагер шкала яшчэ не дайшла да канца, або адлюстраванні не правільныя альбо зразумелі хз сістэма такая бачаць баланс з запасам 100% адмыў і раней часу “разлічылі” )
На чэмпіяне два “падарункі” за деп фриспіны за1к, і бонусная гульня за 5к, так што індывідуальна здаецца, але праверыць усё ж варта .
Нядаўна выводзіў, разлічваў, што буду чакаць дзень/два, выплацілі на працягу 2-х гадзін.
Сябе якраз бонус браў у чэмпіёне, які ад 1000 руб, 60 спінаў па 10 руб. Накруціла ўсяго 350 руб, зато пасля бонуса адразу па 20 дало ў гэтай жа гульні. Адыграў, карацей, але не вывёў, зліў пасля адыгрышу. Я не разумею, можа гэта толькі ў мяне, падглючваюць гульні ў гэтым казіку, хаця казік і нядрэнны!
тое ж самае, хоць дэпаю туды рэгулярна
Найбольшабсурднае і смешнае і адпаведна хамскае прапанова ад старой і злой, але надзейнай (па выплатах і дэпазітах толькі😆💯😎) Плейнефортуны🤔🤣🙀😆😆😆🙃!!!
Гэта ж трэба, прапануюць пад максімальны дэпазіт ад 17.000 атрымаць 35 фрих па стаўцы 16 рэээ ды яшчэ і ў што!!😆🙃🤣 У саму Клеокэтру, якая калі і дасць што, дык раз у тры гады і то… пару-тройку сотняў, а так 💯 мінус і дзірка ў балансе любога гульца!!! Увогуле чарговае 🕳️🤔💯 Дно ПФ прабіла!!!!! Яны відавочна з катоў узялі прыклад і ставяць падобныя шлакавыя слоты, гляджу.
і што тыпа вывесці толькі 18500 можна?
Ніхто ж браць не прымушае, так? Глядзеш на прапанову, калі падабаецца – бярэш. Калі не, дык прайдзіце міма. Калі тая ж пф дае прапановы за дэп у 500р на 50 спінаў па 30р, разнесеныя на 3 дні, без вагера, чамусьці ўсе маўчаць і не хваліць. Выходзяць двайныя стандарцікі.
Згодзен
мяне зусім не даюць за 500 рублёў. паходу гэта толькі для тых, хто там не рэдка дэпае
Не, вядома, выводзь колькі хочаш! Гаворка не пра гэта!
Па СПб,добра пачакаем дзякуй)
Ты іх абсыраеш, а сам тут жа гуляеш… Чорта вас зразумець… Піарыш ці што?)) баланс жа на скрыне відаць.