Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно

Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў | 24 February 2017 ад | 113,364 Адказу | 603,472 Прагляду | 80 Рэакцый
Замацаваныя адказы
Важная інфармацыя па тэме
Прывітаю ўсіх удзельнікаў тэмы! Нагадваю пра правілы сайту: мат, абразы, флуд і оффтоп забаронены))) Такія паведамленні будуць выдаляцца, а пасты, што змяшчаюць мат, рэдагавацца не будуць, а адразу адпраўляцца ў кошык. Усе вызначэнні з выкарыстаннем абраз і мату, калі ласка, пераносіце ў асабістыя паведамленні. У тэмах, калі ласка, будзьце карэктныя ў выказваннях.   !!Калі вы не згодныя з якім-небудзь постам, напішыце мне ў лс або ў нашую падтрымку!!!   Дзякуй за разуменне!
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
70
Публікацыі
227
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
28.03.2024
Kapam6ahttp, 22 November 2024
У жніўні, 30+ дзён чакаў верыф у Твін казіно, залутал 100к з бонуса на першы дэп, усё загрузiў што прасілі, потым запрасілі відэаверыф праз каля 20 дзён.. пыталіся дзе гуляў і па якіх стаўках, і ўсё такое іншае… калі проста забыць можна ўжо такую інфармацыю, калі штодзённа гуляць у казікі.. ал [...]

Ну вось і вывад)а дзе гуляў пытаюць на прадмет мультырахункаў часцей за ўсё. У выніку не праліў жа, усё правільна зрабіў) а лудзік не лудзік, гэта проста апраўданне ў свой адрас. 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
84
Публікацыі
316
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
19.08.2021
Defaul1tQwerty, 22 November 2024
Ну вось і вывад)а дзе гуляў – пытаюць на прадмет мульціаккаў найчасцей. У выніку ж не заліўся, усё правільна зрабіў) а лудик не лудик, гэта проста апраўданне ў свой адрас. 

Ды добра, разумею – заліцца, калі там 5-10к на балансе і мучаць з вэрыфам, спрабаваць падняць, каб сума балансу каштавала таго, каб замарочвацца… або зліць і кінуць… але калі на балансе і так куча бабла паднята, які сэнс залівацца я не разумею

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
70
Публікацыі
227
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
28.03.2024
Kapam6ahttp, 22 November 2024
Ды разумею – далівaцца, калі там 5-10k на балансе і мурыжаць з верыфкай, паспрабаваць падняць, каб сума балансу была вартая таго, каб замарочвацца… або зліць і забіць… але калі на балансе і так дохера бабла назбірана, які сэнс далівaцца я не разумею

Каб потым апраўдацца “яны ведалі што я лудик і спецыяльна тянулі”)) я сам не адзін раз адмяняў выплаты пры затрымках і зліваў, але вінаваты толькі я і сумы там не такія былі, каб спакойна чакаць тыднямі. Той жа лям – гэта цалкам добрая зп за паўгода, яе можна і трэба чакаць) 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
320
Публікацыі
4 474
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
06.09.2015
webz1k, 22 November 2024
У выніку прачакаў 25 гадзін, незадоўга да гэтага прыйшло пісьмо, што адключылі ад бонусаў па ўсёй іх сетцы, і гэта пры тым, што ў мяне туды депазітаў 10 у адны вароты зроблена і гэта першы вывад з бездэпа))) не асабліва і шкада, улічваючы, што ртп у іх усюды 94 і ніжэй, у некаторых слотах танд [...]

пздц, я бон на першы деп адбіў, ужо 30 гадзін чакаю, прыйшло пісьмо, што чакае бонус на другі деп🤣

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
475
Публікацыі
2 561
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23.06.2023
Каб потым апраўдацца “яны ж ведалі, што я лудык і спецыяльна цягнулі”)) я сам не адзін раз адменяў выплаты пры затрымках і зліваў, але вінаваты толькі я і сумаў там не было такіх, каб спакойна чакаць тыднямі. Той жа лям – гэта даволі добрая зарабатак за паўгода, яе можна і трэба чакаць)

Якія апраўданні? Той чалавек прасіў вярнуць яму злітыя грошы? Не, ён асвятліў гэтую сітуацыю, але няўдала на мой погляд трэба было тэму стварыць і там бы пашырылі дыскусію.

Я нават цяпер не пра верифікацыю дзіўную кажу, заявілі гучна пра праверку ў правайдэра, але пры гэтым рахунак не заблякавалі і не замарозілі, зрабілі гэта наўмысна і ўсё.

І цяпер уяві такую карціну, лудзіў, заіграўся і прайграў шмат грошай, думае такі – пайду адамажуся ў плей фортуну, яна ж надзейная на выплаты.

Выіграе таксама допустым паўтары – два ляму, а яму чую дружок піражок, мы твой выйгрыш праверым у правайдэра, як ты выйграў? Ты ж павінен быў прайграць, тут нешта не чыста)

А што па тэрмінах? Мы не ведаем, але гуляць можаш, каб не сумна было, але я паўтаруся – часовага блока на момант праверкі не будзе, які павінен быць і ёсць у нормальных казіно.

Вось і ўвесь разбор сітуацыі, і калі ты гэта прачытаеш чел, пераадкрый скаргу і прад’яві тое, што я напісаў.

І нідэрландскім сябрам прывіт перадаю, паўгода з імі не кантактаваў.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
181
Публікацыі
201
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
25.02.2020
kerob, 22 November 2024
пздц, я бон на першы дэп адбіў, ужо 30 гадзін чакаю, прыйшло ліст, што чакае бонус на другі дэп🤣

Яны мне кожны тыдзень прысылалі бонусы 350-400%, што не асабліва дзіўна з іх rtp, табе вельмі пашанцавала, што ты адбіў бонус там, спадзяюся вывесяць… па правілах у іх да 48 гадзін вывад

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
320
Публікацыі
4 474
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
06.09.2015
webz1k, 22 November 2024
Яны мне кожны тыдзень высылалі бонусы 350-400%, што не асабліва дзіўна з іх RTP, табе вельмі пашанцавала, што ты адбіў бонус там, спадзяюся, вывесяць… па правілах у іх да 48 гадзін вывад

да, напэўна будуць цягнуць да апошняга

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
70
Публікацыі
227
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
28.03.2024
Andrey_777, 22 November 2024
Якія апраўданні? Той чалавек прасіў вярнуць яму слітыя грошы? Не, ён асвятліў гэтую сітуацыю, але не ўдала на мой погляд – трэба было тэму стварыць і там бы абмеркавалі яе. Я нават зараз не кажу пра недарэчную верифікацыю, заявілі гучна пра праверку ў провайдера, але пры гэтым актыў не забл [...]

Ты ведаеш іх думкі, калі так сцвярджаеш пра наўмыснасць? Ці гэта здагадкі? Нават у СБ ёсць скрыпты, як сябе весці, што пытаць у любой сітуацыі. Я таксама мяркую, што калі б СБ зачыніла доступ да гульні, былі б абурэнні “чаму я не магу гуляць далей, баланс жа ёсць!”)) 

І нават так, то чаму не папрасіць зачыніць доступ да гульні нешта перашкаджала?) Тым больш, калі ведаў, што будзеш гуляць далей і зліць. Сума не капейкавая, праверка СБ мае месцаванне, цалкам. Раптам чалавек аб’юз знайшоў і з тысячы паўтара ляма зрабіў? Зараз яму выведзем, ён зноў паўтара ляма з тысячы атрымае. Такое здараецца? Здараецца. 

Вось чаму многім прасцей абвінаваціць усіх і ўсё, а не падумаць і зрабіць/сказаць самому? ртп, аддача, падкруткі, намеры, загаворы, з-за пашпарта душаць, яшчэ што-небудзь, бонусы дрэнныя. Заўсёды ўсё дрэнна, апроч сябе самога. А тое, што казіно – гэта бізнес і гіганцкі рынак разнастайнасці, усе тут жа забываюць. Наіўна верачы, што казіно – гэта нейкая маці Тэрэза, якая ўсім грошы раздае налева і направа)) хаця б часам стаўце сябе на іншае месца) 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
158
Публікацыі
923
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
23.03.2022
kerob, 22 November 2024
пздзец, я адбіў бонус на першы деп, ужо 30 гадзін чакаю, прыйшоў ліст, што чакае бонус на другі деп🤣

Напішы ў чат тыпу «чарую больш за 48 гадзін, у чым праблема?». Яны паглядзяць, адкажуць што яшчэ не прайшло і г.д. Але ў усёй сетцы, калі за 24 гадзіны не вывелі, я так пішу, мне звычайна адказваюць чакай і праз гадзіну выводзяць. Дакі адразу загрузі і папрасі ў чаце каб пацвердзілі іначай запросяць і яшчэ столькі ж пачакаеш.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
70
Публікацыі
227
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
28.03.2024

Дапускаю, што гэта індывідуальна, але праверце. З выгляду код падобны на агульны. 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
158
Публікацыі
923
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
23.03.2022
seven_mars, 22 November 2024
Rocketman – 2QWSC8

За свае!

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
70
Публікацыі
227
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
28.03.2024
seven_mars, 22 November 2024
За свае!

Прабач. Выдалю. Сам не актываваў, звычайна такія з тг за бонус) 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
114
Публікацыі
21
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
23.04.2020
vkkorol78, 22 November 2024
Rocketman – 2QWSC8

за рэальны

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
Andrey_777, 22 November 2024
Павел наконт выплат надзейных у ПФ я не ўпэўнены, нядаўна кінулі чалавека атрымліваецца там, занёс з кап’я палову ляма з паловай, яго трашылі дзесяткам вэрыфікацый, хоць у яго рахунак быў вэрыфікаваны. Па выніку ён усё заліў за тыя дні чакання, сам паглядзі і падумай над гэтым. Жалобу зн [...]

Андрэй!!Гэта яго праблемы, што заліў!Трэба было сябе ў руках трымаць і не заліваць!1,5 м Цяпер!у наш час гэта як 6 м у 2000 годзе па выйгрышу,больш не дадуць Нідзе выйграць!Жаднасць як гавораць фраера загубіла!!!І пытанне,калі табе часова марозяць вывад,каб ты заліў,на што Ты спадзяешся,гульнячы далей?!У канцы канцоў калі табе,напрыклад, не выводзяць1,5 м Цяпер і ты круціш далей і набіваеш баланс да,напрыклад, 2,5-3,5м то калі табе не вывелі 1,5 то з чаго вывядуць 2,5 або 3 м,напрыклад Потым?!🤔💯😎Я ўпэўнены,што гульцу трохі неадэкватна было,раз такое здзейсніў!!!!!Занёс,чакай пакуль выведуць!!Усе казі прыстасаваны,каб абапіраваць лаха!!Таму не разглядаю гэты аргумент,як кідач!Яны дзейнічалі па рэгламенту правілаў і гэта прапісана ў іх дакладна што яны маюць права рабіць,да таго ж у маштабах працы ПФ 1,5 м проста нішто!!!

Ад сябе,шэсць гадоў амаль гуляю ў ПФ і ні ў мяне ні ў каго іншага не было ніводнага інцыдэнту з праблемамі з вывадамі ў ПФ!!!!Усё дакладна і заўсёды!!!!!Сама іх “дзеячыннасць” нацэлена ў першую чаргу менавіта на дакладных дэпазітах і вывадах!!!!На гэта ў іх стаўка была і ёсць заўсёды і яны правільны трэнд трымаюць і палітыку працы!

Я тупа сотку трымаю ў іх на балансе заўсёды,бывае каля 200 ад тысячы і зусім не напружваючыся ад слова Зусім!Упэўнены дакладна,што мне выведуць любую суму заўсёды!Праблема адна,выиграць!!Таму што слоты ў іх мёртвыя ад слова заўсёды і гэта пры тым,што ў іх самае вялікае колькасць слотаў з усіх казі ў рунэце!Таму апошнія пару трох год я выключна ў лайве кручу ў іх і нават не спадзяюся на занос нейкі,у ПФ гэта проста з разраду фантастыкі!!!Я ў курсе сітуацыі па гульцу,нават і не ведаю,які там глюк здарыўся калі яму далі выйграць больш ляма🤔💯🤣Проста фантастыка!Але плаціць ПФ дакладна і сумленна,заўсёды!!!!!Цяпер пацікавіўся,да ўдачы,што гэта па-сутнасці ў іх было.

І ўлічвай той факт,Андрэй!!Усе!!!Нашы ассэсары За наведванне ПФ і з прадстаўнік дагэтуль з’яўляецца лепшым прадом ад казі,нягледзячы на тое,што яны не ў топ-лісце!!І ўсе пытанні і праблемы па іх у нас заўсёды вырашаюцца!Пра скам скрыпт слоты і падмены відэа па асабістаму досведу я не кажу,я гуляю магутна і буйна і раней мяне часта ПФ скамiла і я гэта пацвярджаю,не без гэтага,пакуль я не разабраўся як прыблізна ў іх трэба гуляць правільна,але ўсё ж.Менавіта па выплатах у іх усё вырашана на ўсе 💯 і ні ў кога ніколі прэтэнзій да іх не было і няма .

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
129
Публікацыі
671
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26.05.2020

DGST8107 сотка на лігу, колькасць актывацый абмежавана

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
29
Публікацыі
149
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
17.07.2023
Pirer644, 22 November 2024
DGST8107 сотка на лігу, колькасць актывацый абмежаваная

Дзякуй, брух. Паспеў

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
158
Публікацыі
936
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
04.04.2016
Murder, 22 November 2024
Дзякуй, брух. Успеў

Я таксама паспеў, але ўжо другі раз не разумею гэтую лігу. Звычайна ставіш каэфам х2 100руб выйгрыш павінен быць 200 руб. гэта ўсе разумеюць. Вось скрын фрыбет 100р, каэф 2.21 і макс. выйгрыш 121 руб!!! Ці я дурэнь.?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
395
Публікацыі
2 322
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
25.03.2020
rustik41, 22 November 2024
Я таксама паспеў, але ўжо другі раз не разумею гэтую лігу. Звычайна ставіш кэфам х2 100руб выйгрыш павінен быць 200 руб. гэта ўсе разумеюць. Вось скрын фрыбет 100р , каэф. 2.21 і макс. выйгрыш 121 руб!!! Ці я дурны.?

У любой БК сума фрыбета вычытваецца ў выпадку выйгрышу. Дзе-небудзь пасля разліку стаўкі, дзе-небудзь адразу ў купоне

0
-1
-1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
158
Публікацыі
936
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
04.04.2016
ewgen99, 22 November 2024
У любой БК сума фрыбета вылічваецца ў выпадку выйгрышу. Дзе-нідзе пасля разліку стаўкі, дзе-нідзе адразу ў купоне

Ааа! Точна, дурэнь. Проста ў іншых БК па-іншаму, там адразу паказваецца сума выйгрышу. Потым яны спісваюць , фрыбет. Зразумеў, дзякуй!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
92
Публікацыі
465
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
21.12.2023

Вось бачна, што адыгрыш за бонусныя. А то за рэал раней як наваліць) Тая ж кухня, што і ў 1x slots. Мяне 36, сябру 42) Бетунлім. Сыграў па рэге і потым дэпоў 20-30 як у топку

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 339
Публікацыі
11 936
Падпісчыкі
21
Рэгістрацыя
30.11.2015

Не па тэме! Рэбята, у мяне ўжо другі дзень з пошты на латест не пераходзіць, трэба асобна заходзіць! Гэта трэба ў наладах чаго змяніць або што? Можа хто ведае! Адзін раз як быццам ужо такое было, але тады як-то хутка ўсё нармалізавалася, вось і тут, учора чакаў, сёння – не, усё па-ранейшаму.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
70
Публікацыі
227
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
28.03.2024
gans2115, 22 November 2024
Не па тэме! Хлопцы, у мяне ўжо другі дзень з пошты на латест не пераходзіць, трэба асобна заходзіць! Гэта трэба ў наладках чаго змяніць ці што? Можа хто ведае! Адзін раз якось ужо такое было, але там як-то хутка ўсё нармалізавалася, вось і тут, учора чакаў, сёння – не, усё па-ранейшаму.

З майго досведу, проста спасылку на форум у закладкі дадай і ўсё) 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 339
Публікацыі
11 936
Падпісчыкі
21
Рэгістрацыя
30.11.2015
Па вопыту, проста спасылку на форум у закладкі дадай і ўсё)

Я не пра гэта…

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
91
Публікацыі
213
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
18.08.2021
YuriyGagarin, 22 November 2024
NODEP2211  казіно рамбет

Гэты бонусны код больш недаступны, бо ліміт яго выкарыстання вычарпаны.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
63
Публікацыі
25
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
05.02.2024

Удалося ж такі адыграць. Беталимовский бонус, вагер х50 быў, адмыць трэба было 65к

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...