Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,364 Адказу
|
603,472 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ну вось і вывад)а дзе гуляў пытаюць на прадмет мультырахункаў часцей за ўсё. У выніку не праліў жа, усё правільна зрабіў) а лудзік не лудзік, гэта проста апраўданне ў свой адрас.
Ды добра, разумею – заліцца, калі там 5-10к на балансе і мучаць з вэрыфам, спрабаваць падняць, каб сума балансу каштавала таго, каб замарочвацца… або зліць і кінуць… але калі на балансе і так куча бабла паднята, які сэнс залівацца я не разумею
Каб потым апраўдацца “яны ведалі што я лудик і спецыяльна тянулі”)) я сам не адзін раз адмяняў выплаты пры затрымках і зліваў, але вінаваты толькі я і сумы там не такія былі, каб спакойна чакаць тыднямі. Той жа лям – гэта цалкам добрая зп за паўгода, яе можна і трэба чакаць)
пздц, я бон на першы деп адбіў, ужо 30 гадзін чакаю, прыйшло пісьмо, што чакае бонус на другі деп🤣
Якія апраўданні? Той чалавек прасіў вярнуць яму злітыя грошы? Не, ён асвятліў гэтую сітуацыю, але няўдала на мой погляд трэба было тэму стварыць і там бы пашырылі дыскусію.
Я нават цяпер не пра верифікацыю дзіўную кажу, заявілі гучна пра праверку ў правайдэра, але пры гэтым рахунак не заблякавалі і не замарозілі, зрабілі гэта наўмысна і ўсё.
І цяпер уяві такую карціну, лудзіў, заіграўся і прайграў шмат грошай, думае такі – пайду адамажуся ў плей фортуну, яна ж надзейная на выплаты.
Выіграе таксама допустым паўтары – два ляму, а яму чую дружок піражок, мы твой выйгрыш праверым у правайдэра, як ты выйграў? Ты ж павінен быў прайграць, тут нешта не чыста)
А што па тэрмінах? Мы не ведаем, але гуляць можаш, каб не сумна было, але я паўтаруся – часовага блока на момант праверкі не будзе, які павінен быць і ёсць у нормальных казіно.
Вось і ўвесь разбор сітуацыі, і калі ты гэта прачытаеш чел, пераадкрый скаргу і прад’яві тое, што я напісаў.
І нідэрландскім сябрам прывіт перадаю, паўгода з імі не кантактаваў.
Яны мне кожны тыдзень прысылалі бонусы 350-400%, што не асабліва дзіўна з іх rtp, табе вельмі пашанцавала, што ты адбіў бонус там, спадзяюся вывесяць… па правілах у іх да 48 гадзін вывад
да, напэўна будуць цягнуць да апошняга
Ты ведаеш іх думкі, калі так сцвярджаеш пра наўмыснасць? Ці гэта здагадкі? Нават у СБ ёсць скрыпты, як сябе весці, што пытаць у любой сітуацыі. Я таксама мяркую, што калі б СБ зачыніла доступ да гульні, былі б абурэнні “чаму я не магу гуляць далей, баланс жа ёсць!”))
І нават так, то чаму не папрасіць зачыніць доступ да гульні нешта перашкаджала?) Тым больш, калі ведаў, што будзеш гуляць далей і зліць. Сума не капейкавая, праверка СБ мае месцаванне, цалкам. Раптам чалавек аб’юз знайшоў і з тысячы паўтара ляма зрабіў? Зараз яму выведзем, ён зноў паўтара ляма з тысячы атрымае. Такое здараецца? Здараецца.
Вось чаму многім прасцей абвінаваціць усіх і ўсё, а не падумаць і зрабіць/сказаць самому? ртп, аддача, падкруткі, намеры, загаворы, з-за пашпарта душаць, яшчэ што-небудзь, бонусы дрэнныя. Заўсёды ўсё дрэнна, апроч сябе самога. А тое, што казіно – гэта бізнес і гіганцкі рынак разнастайнасці, усе тут жа забываюць. Наіўна верачы, што казіно – гэта нейкая маці Тэрэза, якая ўсім грошы раздае налева і направа)) хаця б часам стаўце сябе на іншае месца)
Напішы ў чат тыпу «чарую больш за 48 гадзін, у чым праблема?». Яны паглядзяць, адкажуць што яшчэ не прайшло і г.д. Але ў усёй сетцы, калі за 24 гадзіны не вывелі, я так пішу, мне звычайна адказваюць чакай і праз гадзіну выводзяць. Дакі адразу загрузі і папрасі ў чаце каб пацвердзілі іначай запросяць і яшчэ столькі ж пачакаеш.
Дапускаю, што гэта індывідуальна, але праверце. З выгляду код падобны на агульны.
За свае!
Прабач. Выдалю. Сам не актываваў, звычайна такія з тг за бонус)
за рэальны
Андрэй!!Гэта яго праблемы, што заліў!Трэба было сябе ў руках трымаць і не заліваць!1,5 м Цяпер!у наш час гэта як 6 м у 2000 годзе па выйгрышу,больш не дадуць Нідзе выйграць!Жаднасць як гавораць фраера загубіла!!!І пытанне,калі табе часова марозяць вывад,каб ты заліў,на што Ты спадзяешся,гульнячы далей?!У канцы канцоў калі табе,напрыклад, не выводзяць1,5 м Цяпер і ты круціш далей і набіваеш баланс да,напрыклад, 2,5-3,5м то калі табе не вывелі 1,5 то з чаго вывядуць 2,5 або 3 м,напрыклад Потым?!🤔💯😎Я ўпэўнены,што гульцу трохі неадэкватна было,раз такое здзейсніў!!!!!Занёс,чакай пакуль выведуць!!Усе казі прыстасаваны,каб абапіраваць лаха!!Таму не разглядаю гэты аргумент,як кідач!Яны дзейнічалі па рэгламенту правілаў і гэта прапісана ў іх дакладна што яны маюць права рабіць,да таго ж у маштабах працы ПФ 1,5 м проста нішто!!!
Ад сябе,шэсць гадоў амаль гуляю ў ПФ і ні ў мяне ні ў каго іншага не было ніводнага інцыдэнту з праблемамі з вывадамі ў ПФ!!!!Усё дакладна і заўсёды!!!!!Сама іх “дзеячыннасць” нацэлена ў першую чаргу менавіта на дакладных дэпазітах і вывадах!!!!На гэта ў іх стаўка была і ёсць заўсёды і яны правільны трэнд трымаюць і палітыку працы!
Я тупа сотку трымаю ў іх на балансе заўсёды,бывае каля 200 ад тысячы і зусім не напружваючыся ад слова Зусім!Упэўнены дакладна,што мне выведуць любую суму заўсёды!Праблема адна,выиграць!!Таму што слоты ў іх мёртвыя ад слова заўсёды і гэта пры тым,што ў іх самае вялікае колькасць слотаў з усіх казі ў рунэце!Таму апошнія пару трох год я выключна ў лайве кручу ў іх і нават не спадзяюся на занос нейкі,у ПФ гэта проста з разраду фантастыкі!!!Я ў курсе сітуацыі па гульцу,нават і не ведаю,які там глюк здарыўся калі яму далі выйграць больш ляма🤔💯🤣Проста фантастыка!Але плаціць ПФ дакладна і сумленна,заўсёды!!!!!Цяпер пацікавіўся,да ўдачы,што гэта па-сутнасці ў іх было.
І ўлічвай той факт,Андрэй!!Усе!!!Нашы ассэсары За наведванне ПФ і з прадстаўнік дагэтуль з’яўляецца лепшым прадом ад казі,нягледзячы на тое,што яны не ў топ-лісце!!І ўсе пытанні і праблемы па іх у нас заўсёды вырашаюцца!Пра скам скрыпт слоты і падмены відэа па асабістаму досведу я не кажу,я гуляю магутна і буйна і раней мяне часта ПФ скамiла і я гэта пацвярджаю,не без гэтага,пакуль я не разабраўся як прыблізна ў іх трэба гуляць правільна,але ўсё ж.Менавіта па выплатах у іх усё вырашана на ўсе 💯 і ні ў кога ніколі прэтэнзій да іх не было і няма .
DGST8107 сотка на лігу, колькасць актывацый абмежавана
Дзякуй, брух. Паспеў
Я таксама паспеў, але ўжо другі раз не разумею гэтую лігу. Звычайна ставіш каэфам х2 100руб выйгрыш павінен быць 200 руб. гэта ўсе разумеюць. Вось скрын фрыбет 100р, каэф 2.21 і макс. выйгрыш 121 руб!!! Ці я дурэнь.?
У любой БК сума фрыбета вычытваецца ў выпадку выйгрышу. Дзе-небудзь пасля разліку стаўкі, дзе-небудзь адразу ў купоне
Ааа! Точна, дурэнь. Проста ў іншых БК па-іншаму, там адразу паказваецца сума выйгрышу. Потым яны спісваюць , фрыбет. Зразумеў, дзякуй!
Вось бачна, што адыгрыш за бонусныя. А то за рэал раней як наваліць) Тая ж кухня, што і ў 1x slots. Мяне 36, сябру 42) Бетунлім. Сыграў па рэге і потым дэпоў 20-30 як у топку
Не па тэме! Рэбята, у мяне ўжо другі дзень з пошты на латест не пераходзіць, трэба асобна заходзіць! Гэта трэба ў наладах чаго змяніць або што? Можа хто ведае! Адзін раз як быццам ужо такое было, але тады як-то хутка ўсё нармалізавалася, вось і тут, учора чакаў, сёння – не, усё па-ранейшаму.
З майго досведу, проста спасылку на форум у закладкі дадай і ўсё)
Я не пра гэта…
Гэты бонусны код больш недаступны, бо ліміт яго выкарыстання вычарпаны.
Удалося ж такі адыграць. Беталимовский бонус, вагер х50 быў, адмыць трэба было 65к