Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,529 Адказаў
|
609,813 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Паспрабуйце ўсе, у каго лагі 33 люстэрка, больш-менш працавальна, знайшоў праз казінолінкбота латеста ў ТГ
UPD
Гэта горыла абдудосеная нарадзілася. У мінулы раз адыграў бонус, па ўмовах мусіла заставацца 500, мне пакінулі ўсяго 27₽. Сёння дало 480, спін не зрабіў, бонусны рахунак зьнік, намалявалі на асноўным 2₽ 40 кап. Запоўніў вось дадзеныя, адпісаўся ад рассылкі.
Прыйшоў ліст, зайшоў, зарэгістраваўся – фрыхоў няма, у чаце спытаў, кажуць, ак закрылі. Велкам ту Раша, маці вашу. Увогуле не марнуйце час, хто з Расеі, Маці-Расіі
500 рублёў кешаўта, а панікі і ўзбуджэння на мільён.
Я ў гэту помыйку зусім не лезу, дзеля 500 рублёў штосьці рабіць, марнаваць час.
Бывае час, калі не шанцуе ні ў слотах, ні на ставках, тады любы + у тэму, але вось наконт гэтага закладу згаджуся, гэта топ з іншага боку спісу, за апошні час, што я гуляў, гэта самая канчаляжачная контора, якую я бачыў, у іх самавольна расце баланс (з 500р з фрых вырас да 6800) вырас дарэчы разам з вагерам) лічу гэты заклад піянераў, які злепілі на каленцы ў падвале без электрычнасці…
Ваў, я, дарэчы, учора ўсё ж паспрабавала адыграць, але злілася літаральна за пару хвілін
і гэта з улікам завісання 😂😂
Ля якая параша гэты Winline! Спадзяюся тут ёсць прыхлебалы з гэтай помойкі, проста словаў няма – кантора чмошнікаў і кідалаў, блин сто гадоў не гуляў у гэтай помойцы, занесла ад бясвыходнасці, сабраў пресс на 5-6 падзей, футбол, UFC, CS. і яшчэ там падзея, кароче не дае ставіць, вы не можаце аб’яднаць дадзеныя падзеі бла бла бла, ну і лохатрон, мала таго што кэфы самыя нізкія сярод бк, так яшчэ і не дае аб’ядноўваць падзеі, саппорта ўвогуле няма, тэлефанаваць ім яшчэ грошы здымаюць з тф. і куй хто трубку бярэ, проста чартовая помойка, ніколі не гуляйце там! Проста няма словаў і гэтыя блеўату рэкламуюць пастаянна на афіцыйным тэлебачанні. проста кавалкі кала… падгарэла сорян, ну рэальна помойка, нават збіраючы пресс кэфы не сумуюцца, усё лагае, памылкі, тфу чорт іпаныя!
Поўнасцю згаджаюся! Раней яны як-небудзь нармальна ставіліся да сваіх кліентаў, а зараз тупарылы бот у падтрымцы, аператара ў жыцці там не дачакаешся. Нядаўна выйграў капейчыну з фрыбэта, на кашалёк ЦУПІС ад 500 руб напісана, паставіў 680 на вывод, а яны іх тупа не перакладаюць. Некалькі сутак выплата вісела – я потым плюнуў, паставіў на што-небудзь і паспяхова зліў. Усё супраць гульца зрабілі. Параша канчаная, а не кантора стала…
Больш за ўсё падрывае, што гэтыя памоі нам упіхваюць на дзяржаўным узроўні, запэўніваючы ў надзейнасці бк. Усюды іх прасоўваюць, адныя чорткі і там, і там, калі ўжо ўсё зьменіцца, задабалі гэтыя галімыя чорткі толькі людзей разводзіць і гнабіць…
Я бачыў гісторыю там лудзік заліў лям 3, потым яму пашанцавала ён адбіў 1 лям і яму акаўнт заблакавалі пры вывадзе, у суд збіраўся звяртацца, а чым скончылася хз.
Кантора непрыемная, калі стаўку ставіш то табе коэфы заніжаюць імгненна, хоць у матчы нічога не адбылося, і як толькі ў цябе стаўку прынялі, яны бяруць і назад коэф паднімаюць.
У мяне там быў не адзін непрыемны выпадак, але самы зашкварны з іх боку, калі я хацеў на бой паставіць 20к. акаунт у мяне ў іх калі ў плюсе то не шмат, 5-10к не больш, так вось добра што разуму хапіла націснуць на макс стаўку і я ашалеў – 200р максімальна што я мог паставіць на бой, (не памятаю Усік-Джошуа, ці яшчэ хто, але вядомыя) Так я ледзь дабіўся ў саппорт, на што яны мне сказалі што букмекер сам прымае рашэнне каму і калі што абмежаваць, пасля гэтага я ні капейкі ў гэтую пмойку не клаў, а гэта што-то паглядзеў у іх ёсць стаўкі на нашае дзеянне, а ў мел беце няма, вырашыў туды капейкай заскочыць раскачаць балік, а яны мне не даюць прэсы збіраць, клоўны… 😁
Лакисевен залічылі раптам 20 фс у wild cash , з іх нуль )
![]()
Медыя ад удзельнікаПинАп пераходзіць на новую платформу, калі зайшоў у акк, прапанавала перайсці самому загадзя.
Пасля пераходу ў бонусах з’явіліся 50 спінаў у слот Белатра па 25р, адыгрыш з іх жа, максвін х10, вагер х50. Слот даў 5200, адмыў толькі 120к і зліў. Хз, усім ці не ўсім, паспрабуйце, мб вам таксама прыляціць.
Яшчэ депал пад выходны бонус і замест яго чамусьці налічылася 200% + 50 спінаў.
Якая новая платформа? Яны зачыніліся для РФ, рэкламуюць свайго партнёра – скамны 1win
Ну ты дзе-то не тую тэлегу нарыл… Сёння гуляў у іх, але ніякай новай платформы не прапанавалі і бонусаў не далі)))
Праз сайт заходзіў? Ці прыкладанне? Сёння депал ім пад суботні бонус, але як табе не далі)) звычайныя фп 55 шт былі
Я чытаў у іхнім тг. пра новую платформу, але ў мяне не з’явіўся пераход, а сайт не груззіцца, хз. што там у іх адбываецца…
Працоўвае яшчэ і старая версія, ты, відаць, на старой яшчэ забраў.
Калі на сайт зайшоў, уверсе была жоўтая плашка, мов мы хутка перайдзем на новую платформу, націснуў на яе і мне прапанавала загадзя самастойна перайсці. Я перайшоў, перанесла ўсе даныя і ў бонусах з’явіліся бездепныя спіны.
Ты б знайшоў іх сапраўдную тэлегу для пачатку)
Ну і пра закрыццё не выдумляй, яны працуюць.
Ага, теж у чат заходзіў пераканацца, думаў нейкі скам з падменай дамена як у вавады)
Аказалася і праўда, адмін казаў тыпу не ў ўсіх адразу з’явяцца.
можа камусьці спатрэбіцца
у сукееее з’явіўся крама, за ўваход кожны дзень даюць 5 зорак, за 390 можна купіць бонус 1к, быццам не напружна заходзіць кожны дзень😁
яны абяцалі нейкі промік сёння ў тг выкласці
Дайце промік калі будзе
molopolos