Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,605 Адказаў
|
612,377 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Добры дзень усім, хто падскажа, як доўга з крамы заказ афармляюць, бо звычайна ў панядзелак раніцай купляю тавар, да абеду ён ужо аформлены, а цяпер ужо 2-е сутак чакаю
А я ў іх у добрым плюсе быў, пакуль чайкі не знеслі “фішку ” з капейнымі дэпазітамі, часта здымаў з фрыспінаў па 6-8 к з пг софта, дэпая 50 капеек, было вясёла…
Добры дзень. Выдача заказаў на працягу 48 гадзін без уліку выхадных. У выхадныя коды не выдаюцца.
Твой пост убачыў, зайшоў паглядзець у тедбет з тэлефона і ў мяне гэтага нават няма.
Усё перагледзеў і не знайшоў. У рамене і бонсе яшчэ даўно ўсталёўваў прыкладанне, а тут чамусьці няма.
У іх з тф. наперадзе як у джое і икс, была кнопка ўстаноўкі андроід, але пры яе націску ўсё роўна выдавала зайдзіце з прылады андроід, а зараз з тф. гэтая кнопка знікла, можа пафіксяць і дададуць хз. Нешта дзіўна, што ўжо так доўга і яны не могуць запусціць гэтае прыкладанне…
Дык у мяне таксама няма гэтага. Пішу ў падтрымку, пытаюся. Кажуць яшчэ ў распрацоўцы. Ахаха
магу даць спасылку на спампаванне тедбет у прыват, але ў мяне вылятае якаясь шляпа з капчай
Ну так то так, што, нічога не страціў, усё роўна, проста іхняя лаяльнасць незразумелая
Атыгрыш за свае
яму пафіг. толькі б запостзіць…
Волна, глядзіце пошту.
Заўсёды ад 2000 руб у іх, відаць мала гуляюць….
Хлопцы, а што з Канадой і Амерыкай – ёсць сэнс з імі звязвацца? Фрыспіны шлюць, але нават калі адыграю, атрымаецца вывесці?
памятаю, ужо было абмеркаванне, але прапусціла
дзякуй, другі забраў! У першы раз актываўся без праблем, заўсёды прападалі або глючылі
яны быццам бы абодва актыўныя ўвесь дзень, так што пазней яшчэ спрабуй
Яны абодва актываваліся, але сайт канкрэтна глючыць.
яшчэ бонусам у спінах набіла 1300, на бонус упала 1000 і вось не магу пачаць адыгрыш, увогуле не працуе 😂
я 1 актываваў 500р дало і ўсё – не магу ні ў адзін слот зайсці, як была сметнікам так і засталася гэтая скам-гарыла…
Мне пішуць тыпа вы не ўвайшлі ў акаунт . Пхахах цікава цікава
прыкольна цяпер другі промік актываваў, нічога не здарылася тока на бонусным баліку стала 2100 замест 500р ахаха унікальны казік
Зараз адыгрыш за свае зробяць і ўсё 😂
пакуль перазагружаў ужо 3200 на балансе, такое сабе ўстанова яшчэ пару раз туды дэпаліў….
У мяне таксама быў дэпазіт першы 10 тыс выве́ла , але на гэтым усё , потым усе дэпазіты ў 0 . І вось апошнім часам як не зайду нічога не працуе .
Віншую , у мяне так і не грузіць 😂
Самая памыйная кантора, спачатку выкідвала праз спін, усё вісла, а цяпер тупа выкінула з ака і не магу зайсці піша паспрабуйце пазней… 😂
Тое ж самае, не пускае ў аккаунт… Па-мойму ў іх заўсёды сайт моцна тупіць