Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,474 Адказу
|
606,142 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
яны ўсім рандомна так налічваюць
Перакладаюць усіх патроху, карацей, усё ў аўтамаце… Спасылку мне далі на новы сайт, але піша лагін/пароль няправільны. Чат сказаў проста чакаць, ну і тыпа за пераход бонус усім даюць. Так што чакаем))
Ну ты прама такі ждун, канкрэтны =)
Заходзь перыядычна, можа раней прапануе)
Мне яшчэ даўно прапаноўвала, кшталту за тыдзень да ўчорашняга пераходу. Як яны выбіраюць хз.
там можна і самому перанесці
Я пісаў вышэй 2-3 разы пра самастойны перанос, але ты мне кажаш, што можна самому перанесці.
Дзякуй, я не ведаў, каштоўная інфа.
Прабач, не прачытаў. Мой косяк ))))) Толькі спінаў там зусім няма
Мракобес кажа, што спасылку яму далі і відаць той, хто даў (адмін), сказаў, што спіны ўсім за пераход. Магчыма не адразу ў цябе з’явяцца, крч хз, я за што купіў – за тое і прадаў.
У падтрымку напішы, калі не дадуць.
Хз як налічваюць, ужо другое паведамленне такое ў бездэпах, у мяне пакуль нічога.
Трэба хаця б 1 дэп і ў івилд і ў снатч казіно. Тады раз у тыдзень будуць дасылаць.
Раз у тыдзень 250 fs ? Нармальна , хто там гуляе ? Выводзілі наогул ?
Па-рознаму даюць, то 5 пакетаў па 50фп, то проста 50фп, то 30… я 2 разы выводзіў у снатч казіно, па 2.500 макс. вывад з бонуса. Пры гэтым пасля адмывання вагер працягваць гуляць няма сэнсу. Максімум вывядуць 2.500.
Дзякуй зразумела , а без бонуса як гуляе ?
Ды х. З… Я адзін раз депаў у снатч 1000 і ўсё… Сліў. Там перад дэпам, калі пад бонус раптам захочаш закінуць, правілы бонусаў прачытай… Дрэнныя ўмовы. Ну і вывад у іх доўгі. першы раз больш за суткі на піастру вывадзілі, 2й раз за ~20 гадзін вывелі. Верыфікацыя патрэбна, але яна там не складаная.
На свае там увогуле не раю гуляць.
Даўно якось занесла ў іх брата дозенспинс, выйграў, з верифікацыяй доўга мучылі, потым вывад разабілі на графік і выводзілі па 15-20к у дзень па буднях, у выхадныя яны не выводзяць. Крч помыйка. Тое, што яны мне больш за тыдзень выводзілі, вавада выводзіла за паўгадзіны.
Блін вось дзіўная хрэн, я часам дэпну ад 300-1000 рублёў, нават у помойку і херакс і гуляе, але вельмі рэдка )))
Думаю цяпер нават калі косар кінуты – нічога не будзе ні ў адну ні ў другую )
А вось вавада з’ела два дэпазіты па косары і сказала пакуль )
Я разумею, што мне з гэтымі капейкамі грах пііііздзець ))
Так плюс мінус усюды ўсё аднолькава гуляе, калі казаць пра ліцэнзійныя казіно.
Тое, што ў цябе з’ела ў вавадзе, магло таксама ў любым іншым. Не бяру ў разлік казіно, дзе RTP зніжаны і табе свядома змяншаюць шанец на выйгрыш. Такія я ўвогуле стараюся абыходзіць бокам. (тыпу джоя, сеткі катоў)
У покердоме напрыклад я ўжо некалькі гадоў раблю толькі дэпазіты і не магу дачакацца калі будзе вывод, такога не было ні ў адным іншым казіно, заўсёды з часам нешта вяртае, а тут вось так.
Народ, хто падкажа, як у пинап зрабіць гэты злашчасны пераход. Не магу знайсц((
Гэта відаць выбарачна, у мяне таксама няма.
Усё менш і менш становіцца бездэпазітных бонусаў. А памятаю, раней былі часы…. эх
…
Так яны геніі, раздаваць па 10 фрыспінаў раз на тыдзень, з максімальным вывадам у 500 рупій. Раз у год можа адзін бедолага адкруціць і выве гэты мега куш.
Але гэта робіцца ж дзеля прыцягнення ўвагі, бясплатная самарэклама, прычым яны гэтую ідэю ў джоя скралі, яны ж першымі гэта прыдумалі, з дэшыфравальнікамі рознымі.
Засталося яшчэ, каб роялы ўвялі 1 фрыспін штотыднёва, як яны яшчэ да гэтага не дадагадаліся…
Я як-небудзь адыграў вэйджар на выйгрыш з гэтых спінаў, у выніку падняў да 12 к) Не вывёў, праўда, заліў (
клас, гаворка пра тое, што ўсе ўжо даўно ў курсе наконт гэтых нядзельных спінаў… хоць справа ваша , постыце што хочаце)