Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,705 Адказаў
|
615,395 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Павеціла, віншую, але я лепш паиграю без бонусаў, у казіно, дзе табе не заніжаюць шанец на выйгрыш.
Ды гэта лухта, ужо не раз, ды што там, дзясяткі раз пераконваюся ў тым, што калі павінна насыпаць, то насыпле і з 1 рубля. Быў выпадак, хочаце верце, хочаце не верце, з 5 рублёў раскочэгарыўся да 50 000руб, у слот ад Эндорфіна, паспяхова зліты, але рэальны факт.
У ідэале, канечне, увогуле б не гуляць, але я хворы ўжо каля 2 гадоў, наяўнасць грошай у руках (картах) выклікае зуд, які здымае праклятае казіно, зуд змяняецца смуткам ну і гэтак па крузе. 😃
У такім выпадку трэба выбірацца з гэтай ямы, да спецыялістаў звяртацца.
Форум, скрыншоты заносаў, на YouTube стрымэры і відэа заносаў – толькі пагоршаць тваю сітуацыю.
Пакуль не позна, трэба брацца за сябе, потым будзе позна.
Для цябе гэта проста словы і ты махнеш рукой, чарговы дурень са сваімі парадамі. Справa твая, але калі гульня замінаe жыццю, то гэта ўжо не забава.
Выбірайся бро, гэта адрэналіновая наркаманія, шукай хобі (паездкі на матацыклах напрыклад і г.д.) Перастань мець зносіны з гульнявымі сябрамі, калі такія ёсць, з цягам часу навучысь атрымліваць асалоду проста добрай надвор’ем
П.С. Гэта рэальная і небяспечная дэградацыя
Ты забыў яму яшчэ параіць прыжкі з парашута, без парашута і дайвінг без акваланга, ну гэта толькі пасля пакаці на матацыкле… 😁
Лечу ад лудоманіі. Аплата фрыспінамі, промакодамі і іншымі бездэпамі.
Я ім так і сказаў, толькі і яшчэ кое-что з такой аддачай))) ты ім 90 – гэта яшчэ шмат заліў, 40-60 max.
Вось што адказалі)))
Мне нават стала цікава, дзе ў іх аддача 96%? Можа, у правідэрах, дзе нельга змяніць ртп і ён стандартны 96. Але ўсё роўна, камісія 5% зьядае любы ртп.
Грыша хлусіць, РТП у іх 90-92, у прагмаце 94 (менш проста нельга зрабіць)
пака скрінаў з пруфамі з джоя
wei$$ ў тэлегe бітва слотаў сёння апошні дзень атрымаць фс за лайк
n1bet MA20
Dexterbet, 2 старыя акаунты, у розных рэгіёнах, промо не спрацавала.
ну табе пашчасцiла i вельмi, паверы
Я з зары іх гульняр, гэты бонус амаль нерэальна адбіць, таму i стаiць х10
а па слотах у іх з аддачай, чалавек сапраўды даў скрыншоты, а яны пургу гоняць
яны мне спрабавалi ўпiхаць пра сярэдняе 96, я спытаў, дзе тады слоты +5% да 96, калі ёсць слоты на -5% ад 96.))) будзе залаты слот
А так ды, няма там аддачы проста пагуляць, не тое што занесці
Дык каб вы разумелi, на слот з -5% патрэбна 5 слотаў з +1% да 96…. а слотаў з РТП ніжэй за 96 у іх ого як шмат)))![]()
Усё правільна, гэта сетачка з крыпавым RTP, а насыпаць золата можа нават у грамадскім туалеце, калі шанц дазволіць.
Я сам у Бонсе рабіў каля 20-ці дэпазітаў і 0 выплат, потым заблакіраваў асноўны акк.
Таму і ставяць х10… так, і мне стрэльнуў з іх лінейкі Тед, але не пра тое гаворка, што і палачка страляе, а пра тое, што ў іх няма таго РТП, пра які крычаць, а на кароткую дыстанцыю гэта тым болей б’е… атрымліваецца, у іх нават бон у 200-250% і тое не пагуляеш, тупы жор, жор і яшчэ раз жор
Аддача ў бонсе поўнае г.. а..вно як і ў иксе і джое
Да можа гэты станнік (ці страннік, не памятаю) які пяцамі дэпае пад гэтае гав.. засланы казачок)
шкода калі на гэта павядуцца нявопытныя пачаткоўцы-лудзікі-салажаты і прайграюць там усе свае грошы, яны ж не такія вопытныя і крутыя як мы (старыя члены гэтага супольніцтва)
У джое ядуць мяса, гульцы ядуць капусту. У сярэднім усе мы ямо галубцы)
Нічога ты не страціў. Бачыў скрын з фрыспінаў капейка ў капейку як у мяне.
Салідарны, у іхняй сетцы самая дрэнная аддача ў слотах, з іх толькі ў бонсе пашанцавала пару разаў вывесці і тое капейкі, а так у іх пастаянна спіны без сыгровак, рэальна круціш і ні адной сыгроўкі па 20+ спіноў, адзінае чым яны падкупляюць, гэта магчымасцю адыгрываць бонус як у спорце так і ў слотах, ды і часу на адыгрыш заўсёды нармальна, а то жабры тыпу пiнапа і ім падобных за стаўкі адразу бонусы адключаюць, шлёпкі каровыя, хочуць каб гульцы без шансаў у іхняй скрыпце злівалі, тут хаця б стаўкі можна ставіць, я пару раз узнімаўся на бонусным балiку да30к. але потым ішоў у слоты і ўсё зліваў, учора злавіў адрэналінавы шок) паставіў пресс з каэфам 246 зарадзіў 200р у выніку Ботик Ван де Зандшульп прайграў са счотам 0-2 Артуру Казо, гэта была Ахілесава пята майго преса, мала таго што прайграў, дык яшчэ і з такой вар’яцкай форуй, я быў упэўнены што зцягне, хоць бы фору ўтрымае, але на жаль не ў гэты раз, а так бы 50+ можна было загуляць, зразумела што ўсюды патрэбна шчасце, але паўтару ў пошай хаця б стаўкі можна юзаць у адыгрышы, а ў іншых не даюць шанцаў, а так бы канешне ртп. ім падправіць і цалкам годныя лоханкі!
Гэта, канечне, падобна на параною, але ўсё ж падзялюся з вамі. Я заўважыў што ў гэтай сетцы я заўсёды выйграваў нармальна толькі ў слоты ад Квінспік; гэта воўкі з парасятамі, гэта valley, ну і яшчэ кое-што! Усе мае выйграшы больш за 50 тысяч!
Хоць я думаю кожны гульец з вопытам павінен разумець што ў гэтага правайдера радзей выйграеш, ну ў любым выпадку радзей нармальна выйграеш!
І вось, у іншых казіках спрабаваў цяпер прыгадваць, скрыншоты пераглядаў, не знайшоў каб у Квінспік што-небудзь больш х700:))))
Так, гэта на параною падабаецца, але не судзіце строга, усё ж гэта форум, абмен вопытам!
Так што ў гэтай сетцы гуляем у Квінспік!
даволі нядрэнна, мне вельмі падабаецца, між іншым…
Не спрачаюся, ну яны рэдка калі нармальны ікс даюць. У многіх х1000 гэта мяжа
Ці камусьці ўдалося ўсталяваць іхняе прыкладанне? Я спрабаваў з тэл. – пастаянна піша «паўтарыце спробу з прылады Android», у выніку вынес усю сваю злобу саппорту, які праз спецадзел налічыў мне 20 фрых у бананзе, а прыкладанне сказалі не працуе…