Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,718 Адказаў
|
616,107 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Betplay
3 г. быў першы вывад
Я раніцай напісаў скаргу, 2 дні таму адыграў бездеп, а вывесці не магу – у касе ўвогуле няма метадаў выводу. Дэпазіты рабіў і з карт, і з крыпты, паабяцалі ў працягу 5 дзён вывесці на крыпту ўручную,
Быў нармальны казік , толькі праблемы пачаліся для ру гульцоў
Хутка выводзяць амаль адразу, хвілін 15-20
Як вы ў Канадзе гуляеце, спін паўгадзіны круціць а потым яшчэ і памылка🤣
А яны там не граюць , проста коды выкладваюць каб зарабіць плюсікі,,і балы
Мне піша, што несапраўдны
Толькі ў Амерыцы працуе, для Канады, на жаль, не падыходзіць
Два дні таму быў дзейным)
А ты не 3 у Канадзе пішы, а 5, і будзе табе шчасце…
Так адразу б і напісалі, пазбавілі б ад тупых пытанняў кшталту майго
Дзякуй
CANADA. FGT5
думаю шмат каму спатрэбіцца, в сетке иксов/джоев вісяць 200% на дэпазіт ад тысячы🤐
І ў дадатак tedbet нарэшце рэалізаваў прыкладанку для андроіда з фрыспінамі ў Sweet Bonanza
Здаецца нічога няма на сайце, сапорт таксама кажа, што прыкладанне яшчэ ў распрацоўцы
Няма там ні куя за прыкладанне
калі ў цябе няма – ведаеш жа, куды звяртацца. Гэта ж не перДсанальная акцыя.
Адкажы, калі ласка, у лс, калі не складана, наконт прыкладання
/appreward
Хай ідуць яны куды далей са сваімі 200% і РТП 90)
я ў спорце вабанкамі адыгрываюся на каэфах 1,5 – 1,6, у казіно толькі акругляю
У Покердоме фры, год дакладна не дэпазіціў. Юбілей у іх, разумееш. Фры налічылі, слот не адкрываецца. Мабыць справа ў RU ) Паспрабуйце
Ну ды камусьці налічваюць хто не рабіў а ў яго я неаднаразова дэпіў і ніводнага выводу выйгрышу што там налічылі мой
Ну….я б так не рабіў імпульсіўных высноваў…. Я, напрыклад, дэпнуў 5-ку. На балiк упала 15 000 (х25). Гэта ў Бонсе. Пачаў гуляць адразу па 100. Занёс трохі. Потым гуляў па 100-150-200-250. Увогуле, адкруціў. Падняўся да 190к. Зрэзалі да сотні адпаведна (там х10 кэшаут з бонуса). Далей не стаў. На вывад. Сцягнулі 5к (камісія). У выніку 90к у плюсе. Што, дрэнна што ли??? Ясна х… рызыкаваў. Але інакш і не бывае. А па 10-20 мыць такі вагер – сябе не паважаць. Лягчэй увогуле не замарочвацца….
Унікумы, канечне. Знайшоў пару гадзін таму іх чат, пачытаць, што людзі за фрыкі пішуць, гляджу, там шмат такіх як я. Цяпер паглядзеў, а яны ўвогуле зусім чат снеслі. Вырашылі праблему на юбілей)