Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,552 Адказу
|
610,337 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
NODEP200 CAT спрацаваў ліста небыло
Не, даўно якось праходзіў рэгу, нават не дэпалі ні разу! З гэтай сеткі гуляў толькі ў эльдорадо, там проста ёсць гульня, якую нідзе не знайдзеш, называецца giants gold.
Выводзіш на піастрыкс і не хвалюешся. Да 10к на пiнапе аўтавывад, палец ад кнопкі выводу не паспеў адцягнуць, а грошы ўжо на піастрэ. Хто выводзіць больш, выводзьце часткамі, па 9.5к
Прикол ад гэтага сайта, раптам камусьці пры вывадзе з бонускі не абнулілі застаўшыся баланс. Так вось 8-га зрабіў вывад і пакінулі на балансе каля 53 баксаў (усяго было 103 баксы). Захожу ў гульні ад Betsoft, а там баланс высвятляецца 50 баксаў. ну і крч паставіў на вывад (мала ці) і ў выніку сёння вывод мне на крыпту) 3 баксы абнулілі.
У мяне таксама заўсёды ўсё імгненна! Ну відаць, калі столькі скаргаў, значыць ёсць праблема! Яны таксама не дурныя, настроена відаць у іх: калі больш выйграеш, 200-300к і па 9500 пачнеш выводзіць, напэўна таксама як-небудзь прачухаюць, ну калі адзін/два вывады ў дзень толькі рабіць:)))
бывала
не зразумеў як
яксьці зайшоў у казіно і гляджу – 150$ дабавілася да папярэдняга балансу
спытаў у падтрымцы, што за справы
мне сказалі, што гэта я выйграў у drop&wins
і так, без вейджара, вядома ж
Я сумняваюся, што чалавек выводзіў 200-300к праз спб. Таму і напісаў за піастр.
Хто можа што-небудзь сказаць пра Lex казіно? Чыя ветка? Як з вывадамі?
Сетка музычнага інструмента, на якім Зеля граў прычынным месцам
12 тое рояловское казіно 🎰
Дэпазітаў 12500 руб
Выплат 28500 руб
Так, усё як і ў папярэдніх! Ну слоты трохі хутчэй, чым у старых, такіх як рокс, сол, фрэш!
Выплаты таксама амаль імгненныя.
Служба падтрымкі самая дурная, якая толькі можа быць!
Фреш топ па невывадах. Ні аднаго за 8 дэпоў (даўно), Рокс з той жа песні, толькі вывёў нешта спачатку (прыкорміў), Сол пагуляў трохі, ды й загнуўся назаўсёды. Парадаваў Легзо з бяздепа +4.5к (пісаў раней), але цяпер уключыўся апетыт, таму з роялямі папрасіўся пакуль. Яны чытаюцца. І ад гэтага сумна.
там лепрыкон, крокадзіл і дзед Мароз у пошуку ўвядзі Ji (дзед Мароз з’явіцца ў слоце). Атыгрыш сам праходзіць толькі ў тым слоце, у якім ёсць бонус
tedbet2.com знайшоў люстэрка
Там чат мёртвы паходу
чат адказаў, фрыспіны далі, але вось адыгрыш, падаецца, за свае, прагрэс адыгрышу не ідзе
Як усё прайшло? Аналагічная сітуацыя….Ужо 6 гадзін чакаю…
Чэмпіён казіно GENTLEMEN777
актываваўся, дзякуй!
таксама нібы актываваў, але на рахунку нічога няма, у бонусах таксама, дзе шукаць гэты бонус?
фрыспіны ў гульні Wild Spin ад правайдара Platipus
мне 1000 на баланс упала, галоўнае ўвёў хутка праз прыкладанне, там нічога не было, а праз сайт зайшоў там бонус 1000, актываваў паспяхова…)
Так, я няправільна цябе зразумеў) Думаў ты пра 8xwins пішаш а не пра чэмпіёна
Паспяхова пра.бана 1000 😂😂
яшчэ 25SPINS спрацавала
Бо гэта сметнік з мінімальнай аддачай, аналагічна без шанцаў, не тое што бонусаў не бачыў, нават сыгровак няма па 20 пустых спінаў, унікальны сметнік па заліве бабла, у такое дакладна дэпаць зусім няма жадання…