Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,863 Адказу
|
574,184 Прагляду
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Мне пафіг, хаця карцінкі паглядзеў
у ўсіх у криптобоссе і хайпе няма фрыспінаў? на мінулым тыдні таксама ў мяне не было(
crocoslots прапануе 300% да дэпазіту. Як казік? Выводзіць?
Пакуль нічога няма.
Усё)
Мне ад хайпа апошнім часам у пятніцу наогул прыходзіла.
У хайпе за рэгу ёсць нейкі бясдеп, хто-небудзь ведае? Каб не за свае адыгрышы быў
вывадзіць, сетка дама, але могуць заёбваць з верыфам, лепш адразу прайдзі. Сам з crocoslots ні разу не выводзіў дэпазітаў 10 там па 20-30 баксаў.
Якая ж сучка гэта Ханна са слотхейста. зноў мозг робіць, кажа што трэба адыгрываць у слоце, дзе дало. Калі іншы там кажа, што ў любым слоце, толькі на Ривел. завтрашняга ранку чтоль прыйдзецца чакаць, калі яна спаць пойдзе))
Дык усё правільна яна кажа, у адным слоце адыгрыш толькі. У пачатковым слоце.
першы бездэп я ў іншых слотах адыгрываў.. мне хлопец там сказаў, што менавіта ў ривел, а ў любым слоце
тупа я таксама ўпершыню паслухаў яе..але мне іншы сказаў зусім іншае..у выніку раззлаваўся ад яго слоў)
Хз, мне дак сказалі толькі ў адным можна адыграць. Я сам правяраў гэта, заходзіў у іншы слот круціў там- вэйджар не адбіваўся.
там яны па-рознаму мне казалі, упершыню адно, другі раз – Ганна. потым на трэці сказалі тое, што і першы раз)) пісец, канешне)
заўтра ў іншых спытаюся)
Я дакладна не атрымліваў.
Народ, а няма выпадкова проміка на р7? Можа заваліўся ў каго
Так у котаўскіх сетках так жа, як умоўны хайп, калі ёсць промік, то вельмі хутка сваю прыдатнасць губляе) акрамя розных 180days
Па бонусе індывідуалка ці што-небудзь заюзанае праз нейкі бонус. Ні на адным з сайтаў і побач няма фрыбета)
20 фрых вісяць, як каму і за што іх налічваюць хз.
Мабыць, бо новарэг. бонус таксама за рэгу і ўстаноўку прыкладання даў 50 і 20 спінаў
за ўстаноўку я браў яшчэ наперад, гэта нейкі лявы бонус, там і абмежаванне па макс кэшу смяшныя, 250р далі фрыкі і макс кэш 1160р вагер х30 кароч шляпа поўная…
За ўстаноўку асобна даюць, да. а гэтыя 20 пасля 50 налічылі адразу. ну да, ні пра што фрыхі
25SLOT – SLOT25 яшчэ 25 REELS – REELS25 спрабавайце у мяне спрацоўвалі вычытаў на замежным форуме
А якія слоты?
Або jingle bells або dublin або croco тры слота ад арывал у ўсіх па-рознаму