Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,555 Адказаў
|
610,760 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Таварышы, падкажыце казік ад Dama NV з добрым прывітальным бонусам, не з канскім вэйджарам і дэпам TRC-20. Акрамя lukki, voodoo, just, luckydreams, bitsrarz, rollers.
Паспрабуй Кінгдом. яны пасля дэпазіту яшчэ адзін раз пасылалі з вэйджэрам х15 бонус на дэп, але ў іх зараз абмежаванні нібыта х10 ад сумы бонуса. у многіх дамах так зрабілі…
х10 макскэш гэта шляпа, у роллерс таксама. У астатніх, якія я пералічыў, 5к$ макскэшаут.
У мяне ў промо такой акцыі няма, можа, толькі ў мяне такая хрэнь
Друг, а яшчэ ў джой, рамен, тедбет і бонс…..:))))
Зайдзі занова на сайт казіно або проста абнаві – і ўсё, потым у дадатак увайдзеш, там нічога, потым зноў заходзіш праз сайт і яны ў прома !
А у мяне джой вось не дае спіны, і тедбет. У тедбеце ўвогуле ўсталёўшчыка няма. Астатнія далі спіны
Мне джой таксама не дае, а tedbet пачынаеш спампоўваць – спампоўваецца чамусьці bons
Вось у тедбет у мяне з першага разу знікла таблічка, якая выскоквае, я потым таксама шукаў, не памятаю праўда дзе знайшоў:(((
Ну калі не знайсці і таблічка не выскакае можна яшчэ так зрабіць: зачыніць усё, гісторыю ў браўзеры ачысціць і ўвайсці! Паспрабуй.
У Джоне таксама праблем не было, дзіўна.
А мне икс чамусьці 3і дзень па 20 спінаў у бананзе дае ….
Дэпазіт рабіў?
У тым годзе )))
гэта гадка, тысяча за 5хвілін улятае. аддачы нават не пахне там))
і гэта пастаянна
Я думаў ужо на Android запусцілі, а вы ўсё мусаліце пра прыкладанне для iOS?
Так гэта ў бездэпах чалавек паставіў, я і кажу што і там, і там таксама можна, гэта старая тэма, памусоленая яшчэ на тым тыдні
А я ўжо сайты паадкрываў, думаў, запусцілі для Android, а там усюды барода як і раней, дзіўна, што ў тед бед яшчэ спасылку на спампоўку не памянялі, ужо столькі часу прайшло пасля таго, як ім сказалі, нейкі срам!
У Іксе праз саппорт у тг далі спінчыкі за ўстаноўку андроіда
а дзе ты знайшоў прыкладанне для андроіда?
У правым ніжнім куце з мабільнага кнопка меню, далей убачыш Android apk, Спампавай прыкладанне, аўтарызуйся, потым зайдзі праз браўзэр і спіны будуць у падарунках
У мяне з імі не адна перапіска была))А прыкладанне браў з сайта, як вышэй сказалі![]()
![]()
![]()
Пытанне да тых, хто выводзіў са Slotheist. Паставіў на вывад, напісана “Пацверджана”, але крыпта не прыйшла. Учора пісалі пра 7-8 гадзін у падтрымцы, сёння кажуць грошы ўвайшлі – чакайце 3-4 ч, якія ўжо прайшлі
Выводзіў учора другі раз са slotheist. Паставіў на вывад у 16:00, раніцай прыйшлі каля 9 гадзін сёння. Ну я ім пісаў больш, таксама спачатку тэрміны такія казалі, как у цябе. Павінна быць напісана- Completed.
Booi лутбокс тг
Яны вядуць за нос, пішуць, што здарылася памылка і бонус даступны пакуль толькі для айфонаў, пашанцавала тым, хто паспеў!
Хто ў Bons грае, там кароч зашоў на акк , ляжаць 50 фрыспінаў у мідас голден тач, макс выйгрыш не абмежаваны вейджар 30, здаецца