Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,002 Адказу
|
580,660 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
каму не лень, то можаце праверыць
koun казіно
🔗
у прома напісана пра 20$ за рэгістрацыю
не ведаю, налічваюць ці не, бо пры рэге трэба верыфікаваць тэлефон, а кода маёй краіны няма
але ёсць код +7
Якое промо ?
на сайце гэтага коун
у тэрмсах толькі такое, апошняе сказанне, канешне, не ўносіць яснасці, але паспрабаваць можна
“2.1.2. You are not allowed to register on the Website and use our services if you are a resident of Aruba, Australia, Bonaire, Curacao, France, Iran, Iraq, Netherlands, Saba, Spain, St Maarten, Statia, U.S.A or the U.S.A dependencies, United Kingdom. We reserve the right to refuse customers from any other countries over and above the aforementioned jurisdictions at our own discretion.”
У мяне другія суткі вісяць на праверцы, верифікацыю яшчэ не прайшоў. Чакаем
Нармальна выводзяць, пасля адабрэння адміністратарам маўляў.
[email protected]
на гэты адрас адпраўляў докі?
ппц які сёння, 2-гі няўдалы деп, депнуў eth у лофт, не паступілі…в чате кажуць чакаць 1-5 дзён…што за дзіва такое адбываецца
бывалі ў каго такія траблы?
Была такая ж сітуацыя, у падтрымку напісаў – сказалі тое ж самае, але як закончыў размову, сродкі паступілі праз хвілін 20
дзякуй, падбадзёрыў)
Ну было раз што 2 тыдні деп ішоў праз пиастрикс))) было 3 дні крыптай ішлі)) ну і пару раз суткі грошы ішлі)) у розных казіках)
ппц, магчыма я напартачыў, адправіў проста etherium coin (ETH), а зараз гляджу аказваецца ў лофце ETH ERC20… я не тое адправіў? падкажыце плз блін1500 шкада…
смс-пацверджанне не прыходзіць на тэлефон пры рэгістрацыі
ці я туплю жорстка
Так
так,не тое адправіў
jадпраўляў проста ETH ШТО НА 2-Й КАРЦІНЦЫ
Мяне вось хайп ужо трэці дзень бабкі не выводзіць шчыра выйгранныя з дэпа. дэпнуў з карты, выйграў, стаўлю на вывад, праз гадоў 5-6 вяртаюцца назад на баланс, тп кажа маўляў іх усё збс гэта плацежка адмяняе, а іншым спосабам сам казік адмяняе праз пяць хвілін пасля стварэння заяўкі, тыпа вывад толькі туды адкуль апошні депозит. думаю ўжо скінуць на іх скаргу
Ты сюды адпраўляў як у мяне на скрыншоте абведзена кружком?
ТАК
Дык усё правільна.
Толькі хз, чаму табе не дайшло.
ён ETH адправіў з кашалька, а не ERC20
Гэта розныя токены
ён эфір адпраўіў на адрас эфіру, усё правільна, здаецца. Толькі што эфір як біток не валюта, а кавалак фекаліі для каза.
Ён на ERC20 працуе, таксама як USDT ERC20. Калі ты адпраўляеш USDT ERC20 комса здымаецца з ETH. Паглядзі сам нават, ва ўсіх казіно на эфіры напісана ERC20.
накінула 270 рублёў, Прагмат пачаў ставіць бонускі ў слотах на 10-15 спінаў, да 3000 рублёў падняла, потым слоты перасталі даваць, бонус адмылі – на балансе было 100 рублёў… Пачыналася добра…