Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,867 Адказаў
|
574,526 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Я ўжо адпісаў у чат сваё меркаванне па гэтым пытанні, хоць яно зусім нікому не патрэбна. У іх свая палітыка, якая звядзецца да адбірання бабла. Пры тым яны нават гэтага не хаваюць)))
Я спачатку ў іх адабраў бабла, думаю і дастаткова з іх, т.е. не збіраюся рабіць дэпазіт пад падобныя бонусы і заліваць назад. Ёсць у мяне казіно, дзе залію-вывяду, залію-вывяду – мне хопіць і без ramenbet пагуляць.
Хлопцы ўсім добрай пары сутак, такі паўрок сёння Джой учыніў, папаўняў LTC а дэп не прыйшоў, у падтрымцы сказалі дэп бачым але ўвы яго не дастае, і па гэтай прычыне ён страчаны)) я раней папаўняў па дробязі 2-3 баксы праз гэтую крыпту, усё ОК было, а сёння тупа 3 баксы сказалі ўляцелі ў нікуды ..без варыянтаў дадаць да патрэбнай сумы або вярнуць іх..як так можна? прама нахабства абурвае іх..дзе 3 баксы там 3000…як быць што рабіць?
Тая ж сітуацыя была з rmenom, спачатку папаўнялася, потым прапала, я проста забыў, бо не збіраўся больш суму дэпазіціць. Там мінімум 500 папаўненне, можна паспрабаваць яшчэ 3$ дададепазітаваць, але не ведаю, які будзе вынік.
Там мінімалка ад 1000 рублёў ( 0.1381 ltc ) Ты колькі адпраўляў? На будучыню, глядзі хаця б мінімалку)
Так, гадоў 5 ужо крыптай дробязь кідаў..усё ок..бывала..вось дзён 10 таму таксама ўсё дайшло, а зараз міма, ну якая розніца што там па суме, можа памыліўся лічбай у плацяжы.., а яны мне адразу плацёж анулявалі, што за бред..
Такая ж фігня была, яшчэ да таго ж пісала бывала што ў вас дрэннае інтэрнэт-злучэнне і быў вяртанне стаўкі а такіх ставак было 4-5 у рулетку, хоць пры тым інтэрнэт быў норм 150 мб без прасяданняў і ўсяго іншага, крч чет мутяць дзіўнае, толькі б бабло заціснуць(
Ну паспрабуй ад іх дабівацца, можаш нават скаргу стварыць, калі хочаш біцца за 227р😂
Ды здаецца дробязь прама..а самае стаўленне, адразу рэзка пнулі з чата, быццам я ім павінен… Ну пакуль ім не буду донатваць. бо хай сабе донатяцца))
Відаць сістэма выстроена так, што деп аўтаматам залічваецца ад 10 баксаў, а ўсё што менш сістэма проста не бачыць.
гэта з-за абуза спінаў ср чацвер якія
Тыпа паміж промо патрэбны деп і дэпалі капейкі з крыпты?)
Але аператар жа бачыць!! Я ў чаце прашу як-небудзь варыянты знайсці, а яна мне кажа пра сваё разуменне і шкадаванне.. ды так нахабна па цыганску))
Нічога ён не дабіецца. Я па нявопытнасці трошкі менш задэпніў у эфіры ў 1х слотс. Сказалі дадэпіць (гэта макс, што менеджар прапанаваў) я кінуў тады, хоць там было 50 еўра.
і не толькі спінаў, але і іншых розных бонусаў за капейны дэп, я клаў прыкладна па палове рубля, здаецца самы малы і здымаў па 8-9 к
У аператара няма доступу да казіно, яны проста як пракладка паміж гульцом і казіно) Ты пішаш сваю праблему, яны перадаюць у аддзелы)
Рознае бывала ,але не арбузіў..так калі прыходзілася вольная хвілінка ды і промік калі рабочы маецца то навошта кідаць касар калі 50 р можна))
У ваваде няма ніякіх бонусаў і дэпы з паловы крыпты ад 6к. Так што наўрад ці з-за гэтага і тут павысілі мінімалку.
Я ўсё яшчэ не вельмі веру ў якія-небудзь аддзелы, дэпартаменты і іншыя іх выдуманыя падраздзяленні, у маім разуменні калі супрацоўнік не даун то ў яго шмат задач, і ўся гэтая галіматыя пра аддзелы запыты і прочыя рухі тупа працягванне часу.
Так і ёсць, усё выдумалі. А яшчэ сабраліся там 3 калекі і кінулі цябе на 223 рублі) Цяпер узялі пачку сіг на іх і сядзяць, куряць у трох)
вавада…а я думаў х і джуй
Не, я табе прыклад прывёў, што ў вавадзе депы ад 6к з паловай крыпты і там няма ніякіх бонусаў. І тут думаю таксама справа не ў бонусах.
Ага, у́трох …шчас выдумваеш)) у дваіх максімум..а ўначы дак і адзін вартаўнік справіцца ..)) ды і паліць ім нельга ..яшчэ 18-ці няма, праўда..Лан усё чпокспок
Каму не цяжка, напішыце ўсё, што ведаеце пра промікі на Амерыку і Канаду 777, пакажыце цікавасці, можа, атрымаецца) Загадзя дзякуй
Хто-небудзь з гэтых промікаў выводзіў? Актывую адзін раз трэці месяц, адыграць не атрымліваецца, а карэш учора 4.5к на вывад паставіў. Так і вісіць у чаканні. Верыф, дэп, усё ёсць. Калі выведуць – маякну